Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Park-a-Lot
sponzorované odkazy

Park-a-Lot

Hrajete online hru Park-a-Lot

Zahrajte si na profesionálního řidiče na parkovišti. Zákazníci přijíždějí do klubu a vaším úkolem je zaparkovat jejich auto a posléze jim ho také přistavit. Každý vůz má své unikátní číslo, které označuje pozici na parkovišti. Hra se ovládá mezerníkem (vstup do auta), backspace (výstup), šipky.

ovládání hry Park-a-Lot

myší, viz instrukce ve hře • 1.22 MB • 2599x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Super Sonic Ski 2
Ostatní - 59x
Ovládáte skůtr se sonicem a vaším úkolem je posbírat veškeré hvězdičky v této hře, které představují vaše skóre. Přeskakujte různé překážky, dělejte triky a dostaňte se do dalších úrovní této super hry.
Weirdo Xmas
Ostatní - 499x
Sestřelte kanónem tyto monstra a posbírejte hvězdičky. Zachraňte tak vánoce! Určete si úhel odpalu a také jeho sílu. Snažte se tyto monstra odpálit pryč z úrovně. Tak se do toho pusťte.
Pirates of the Stupid Seas
Ostatní - 42x
Jedete na pirátské lodi, která se musí zbavovat veškeré konkurence. Budete odstřelovat vaším dělem lodě před vámi a snažíte se je tak potopit. Nenechte je uniknout z ostrova. Zničte jim v této super hře plachty.
Youda Camper
Ostatní - 41x
Každý jistě zná různé budovatelské hry - například vystavět co nejsilnější vesmírnou základnu či vojenské sídlo. V téhle hře nebudete mít až takové ambice, ale i přesto vaše snaha bude prospěšná ostatním - budete totiž stavět Kempingové centrum. Výtečná Youda hra je také Survivor 2. Rozhodně zkuste.
Space Lines
Ostatní - 249x
Pokuste se střílet do hadího kolečka, ve kterém proudí barevné kuličky. Z děla musíte vlastní kuličky vystřelit a dostat alespoň tři vedle sebe. Pokud se vám to nepodaří a celý ten had dorazí až k vám, tak končíte.
Cardmania Pyramid Solitaire
Ostatní - 647x
Jasná volba pro milovníky karetní hry solitaire. Pyramid Solitaire nabízí celkem 30 nápaditých levelů, které vás zabaví na dlouhé hodiny. Pokud zrovna sedíte v kanceláři a nemáte co dělat, případně se vám zkrátka nic dělat nechce, tak se odreagujte u této soliter hry. Jedná se o pyramidový solitér.
Caffe Waitress
Ostatní - 30x
Vyzkoušejte si, zda by jste mohli pracovat v restauraci jako obsluha zákazníku. Přijímejte objednávku od svého zákazníka, předejte ji vašemu kuchaři a hotový objednaný nápoj či jídlo. Nezapomeňte je zkasírovat.
Music Box of Life: Part 1
Ostatní - 13x
Pokuste se z těchto dvou obrázku poznat rozdíl. Najděte je a dostaňte za to body. Pokud samozřejmě kliknete špatně, tak se vám tyto body odečítají. Hra má opravdu dostatečné množství úrovni a tak si užijete spoustu zábavy.
CrazeTruck
Ostatní - 51x
Hodně chytlavá hra, ve které budete ovládat menší terénní auto. Cílem je dostat auto přes překážky a hlavně na konci rychle sešlápnout brzdy, jinak tvrdě nabouráte. Hra se ovládá šipkama, brzda je šipka dolů, šipky vpravo/vlevo ovládají auto ve vzduchu, mezerníkem rapidně zrychlíte.
Vintage Car Thief
Ostatní - 215x
Vintage Car Thieft, je hra pro kluky, kde hlavně jedete pryč z kalamity. Tato hra má celkem devět úrovní. Je to opravdu super hra, kde máte auta opravdu stará a jsou naprosto skvělá. Dostaňte se ihned pryč.
Paid Parking
Ostatní - 29x
Zaparkujte vaše vozidlo na parkovací místo. Potřebujete posbírat veškeré mince k tomu, aby se vám otevřelo další parkoviště. Vyhýbejte se vrážením do lidí. Máte limitovaný počet na to, abyste úroveň vyčistili.
Scary Sleepover
Ostatní - 59x
V této skvělé hře je Vašim úkolem vyděsit neznámého hosta ze zakletého pokoje. Dokážete dostatečně zterorizovat nezbedného návštěvníka nebo jej necháte dočkat klidného rána? Pusťte se do hry a kombinujte různ možnosti.
Music catch
Ostatní - 503x
V této hře se stáváte nájemným vrahem. Vašim úkolem je plnit mise za které dostanete zaplaceno. Za vydělané peníze si můžete nakoupit lepší vybavení, které Vám může zachránit krk. Dokážete se probojovat do dalších kol?
Shady Tactics
Ostatní - 47x
Celá tato super hra se odehrává ve stínu. Vaším úkolem je samozřejmě se dostat pryč. Pokud to ovšem chcete udělat, tak musíte prvně hacknout počítač. V této hře budete muset parádně taktizovat, aby vám vše vyšlo.
Fly N Frog
Ostatní - 49x
Zajímavá webhra, ve které budete hrát za malého žabáka. Ten je pěkný nenasyta a ze všeho nejvíc si rád pochutnává na mouchách. Snažte se pochytat co nejvíce much, ikdyž to nebude vůbec jednoduché.