Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Reel Gold

Hrajete online hru Reel Gold

Krásná hra s postřehovými prvky je tady a jmenuje se Reel Gold. vy se dnes budete pokoušet vydělat si nějaké ty peníze a to tak, že si vytěžíte nějaké to zlato

ovládání hry Reel Gold

myší, viz instrukce ve hře • 0.18 MB • 315x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Koopa Avalanche
Arkády - 12x
Klasická arkádová online hra, ve které budete ovládat malou želvičku. Vaším úkolem je vyhýbat se padajícím bodlinám, sbírat zlaté mince a houby. Hra se ovládá šipkama.
Alien Thief
Arkády - 26x
V této arkádově laděné minihře budete ovládat ufounský talíř a sbírat s ním krávy. Ty jsou potřeba na mlíko pro mimozemská miminka na kosmické lodi. Perfektní grafika a skvělá hratelnost - hra zkrátka zaujme.
Milk And Coffee
Arkády - 24x
V této hře na vás čekají dvě kočičky. Vaším úkolem bude dostat je k sobě. To však nebude vůbec lehké, protože budete muset vymyslet cestičku, kudy kočka půjde. Cílem také je nasbírat co nejvíce zlatých mincí.
Reverse Boots
Arkády - 21x
Drak unesl princeznu a rytíř se jí vydal na pomoc. Cestou potkal čaroděje, kterého obklíčila skupina hladových vlků. Rytíř čaroději pomohl a ten mu za odměnu daroval neuvěřitelně rychlé boty, díky nimž se za princeznou může dostat. Pomozte rytíři v jeho bláznivé cestě za osvobozením princezny ze spárů draka.
Bee Jeez - čmelákovo dobrodružství
Arkády - 21x
Roztomilý čmeláček Buzz právě utekl z továrny, kde ho držel zlý šéf. Než se však Buzz dostane domů, čeká ho strastiplná cesta. Budou na něj útočit kamaikaze komáři, vosy a další havěť. Dostaňte Buzze v této superhře domů. Hra se ovládá myší, spusťte ji ve větším okně.
Umbross
Arkády - 35x
Online hra Umbross patří mezi povedené skákačky. V bludišti ovládáte malou Umbritu, vyhýbáte se nebezpečí a sbíráte bonusy. Hra se ovládá šipkama.
Stonelegs 2
Arkády - 36x
Druhé pokračování netradiční skákačky Stonelegs na sebe nenechalo dlouho čekat a můžeme si ho směle vyzkoušet. Opět se jedná o další díl této retro hry, kde se můžete těšit na opravdu velké množství úrovní. V každé úrovni potřebujete najít a sebrat všechny diamanty, aby se dalo postupovat do další fáze.
Paper Mario World
Arkády - 29x
Paper Mario World je dětská hra s dalším dobrodružstvím oblíbeného Maria. Tentokrát musí zachránit princeznu, kterou unesl zlý vládce Bowser. Podaří se vám proskákat všemi úrovněmi a vysvobodit princeznu? Hra je dost velká, bude se déle načítat.
Ivan Drago - neohrožený Dolph Lundgren
Arkády - 14x
Ivan Drago je legendární postava z filmu Rocky 4, ve kterém ho hraje švédský akční hrdina Dolph Lundgren. V této online hře je vaším úkolem porazit v roli Ivana Draga bandu zločinců, kteří mají prsty v naprostém chaosu a anarchii, která vládne v Americe. Nebo za to může někdo jiný...? Hra má typickou grafiku, jakou jsme mohli vídat na počítačích Amiga a na starých herních automatech.
Tastes good
Arkády - 22x
Pěkná hra na odreagování a na procvičené postřehu a logického myšlení. Panáčkem postupně umisťujete různé sladkosti. Cílem je seskupit vždy tři stejné symboly.
Transmorpher 2
Arkády - 34x
Graficky perfektní a hratelně velmi přívětivá logická online hra, ve které budete procházet vesmírnou lodí. Čeká na vás řešení mnoha zapeklitých úkolů, ale věříme, že se vám vše podaří a hru dohrajete až do konce.
High Sky
Arkády - 15x
V této onlinové hře se podíváme na dobrodružství, která zažívá Taks a jeho přátelé. V originální skákačce budete řešit řadu logických rébusů a překonávat překážky. Budete ovládat celkem tři postavičky.
Color Tunnel
Arkády - 56x
Připravte se na nový barevný zážitek - barevný tunel! Klouzejte barevným tunelem a dostaňte se co nejdále. Ale pozor! V cestě ti stojí různé překážky, tak se jich snaž při cestě tunelem co nejvíce vyhnout. A nebojte se, pokud narazíte do překážky. Vždy se můžete jednou oživit. Vyzkoušejte tedy své reflexy v tomto barevném tunelu!
Fancy Pants Adventure World 2
Arkády - 240x
Pokračování úspěšné superhry Fancy Pants Adventure. Opět se setkáme s naším hrdinou a opět budeme skákat v bludišti, sbírat bonusy a hlavně se vyhýbat nebezpečným pavoukům. Hra se ovládá šipkama, skok je klávesou S. Hra má téměr 9 MB, proto její načítání může být delší.
Sector 21
Arkády - 124x
Hlavním hrdinou hry Sector 21 je maličká postavička, která ovšem dokáže dělat neuvěřitelné věci. Nejen, že umí vynikajícím způsobem poskakovat, ale také zvládá změnit fyzikální zákony. Dokáže totiž obrátit gravitaci takovým způsobem, že místo pohybu v normálním prostředí se otočí na druhou stranu, což hodně využijete.