Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Reel Gold

Hrajete online hru Reel Gold

Krásná hra s postřehovými prvky je tady a jmenuje se Reel Gold. vy se dnes budete pokoušet vydělat si nějaké ty peníze a to tak, že si vytěžíte nějaké to zlato

ovládání hry Reel Gold

myší, viz instrukce ve hře • 0.18 MB • 3916x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Rescue Panic
Arkády - 42x
Poznejte jaké to je být řidičem sanitky. Ten má za cíl dopravit do nemocnice pacienty v co nejkratším čase. Samozřejmě se musíte nejdřív dostat k pacientovi přes celou řadu překážek, které vám přichystá rušný městský provoz.
Dragon Warrior
Arkády - 31x
Dračí válečník je tu, aby zastavil všechny zlé mocnosti a vydobyl si veliké vítězství. Musíš osvobodit svoji rodnou milovanou zemi a konečně nastolit mír všude na světě. Jen tak budeš moci být šťasten.
Jacko in Hell
Arkády - 45x
Staňte se Jackem, který patří k symbolům svátku zvaného Halloween. Jacko byl požádán, aby objevil ducha Halloweenu. Vydejte se tedy napříč zajímavě vypadajícím světem a dávejte si dobrý pozor, aby se Jackovi nikde nic nestalo, protože do cesty se mu postaví řada nepřátel a také různé nebezpečné pasti.
Toucan in the Jungle
Arkády - 49x
Pěkná oddychová arkáda s logickými prvky. Pomozte hladovému tukanovi a dopřejte mu sladké ovoce. Není to vůbec snadné, protože mezi tukanem a ovocem je řada překážek, které musíte nějak obelstít.
Robot Lost
Arkády - 33x
Robot jménem End-7 se jednoho dne probudil a neměl vůbec potuchy co se to děje. Jediné co ví je, že je naprogramován na misi, kde musí sbírat kousky hlavolamu a dostat se až do Terminálu. Dobrodružná skákačka pro všechny hráče.
Last Touchdown
Arkády - 13x
Jste slavný ragbista, který má dnes svůj rozhodující zápas. Jenže na zápas jste zaspali a potřebujete se dostat co nejrychleji na stadion. Pokuste se ta doběhnout a při tom čelit všem překážkám.
Daymare Cat
Arkády - 31x
Hra s názvem Daymare Cat disponuje velice zajímavou grafikou, která rozhodně zaujme. Vypravíte se do zvláštního světa, kde musíte poskakovat a také řešit různé zapeklité situace. Hlavní hrdinkou je zde dívka, kterou musíte dopravit bezpečně až na samotný konec hry. Občas se musíte hodně zamyslet, abyste přišli na správné řešení.
Turtix - skákačka pro děti
Arkády - 20x
Turtix je moc pěkná online hra vhodná především pro menší děti. Bludištěm provázíte neohroženou želvu, která má za úkol nejen sbírat krystaly, ale hlavně osvobodit všechny malé želvičky.
hra v Unity3D
Rail Rush Worlds
Arkády - 71x
Skvělá super hra v Unity. Pokud vás nohromí špičková grafika, tak vás jistě zaujme super hratelnost. Objevte 3 nové světy - továrnu, pravěký prales a faraónovu hrobku. Zažijte dobrodružství a sbírejte zlaté cihličky.
Castle Run
Arkády - 1659x
Zahrajte si supr skákačku se smypatickou obludou, která hledá cestu z hradu. Utíkejte rychle, sbírejte rozházené penízky a hlavně se vyhýbejte zlým duchům, kteří vás mohou připravit o život.
Toilet Success
Arkády - 42x
Legrační skákačka, ve které má náš hrdina urgentní potřebu na velkou :). Proskákejte bludiště a najděte cestu až k záchodu. Hlavně si pospěšte, aby se nakonec nepřihodila nějaká nepříjemná nehoda.
Pac Man Platform 2
Arkády - 15x
Klasického Pac Mana, kterého se snaží polapit čtyři strašidýlka, zná nepochybně každý hráč superher. Hra Pac Man Platform 2 opouští prostředí známého bludiště a zavádí nás do klasické arkádové skákačky. Vaším úkolem je skákat po plošinách, sbírat bonusy, klíče a další předměty.
Go Go Plant
Arkády - 510x
Go Go Plant vypadá jako poměrně netradičně zpracovaná hra. Dostanete možnost ovládat květináč s rostlinou uvnitř, který ovšem dokáže pochodovat, poskakovat a vrtat se v zemi. Cestou se pokuste posbírat různé bonusy a dostaňte se co nejdále to jenom půjde. Rozhodně to nebude snadné, protože v cestě stojí spousta překážek.
Earn to Die
Arkády - 42x
Akční gameska ve které půjde doslova o život. Jako řidič vyzbrojeného auta se musíte dostat přes vlny zombíků, kteří zrovna teď dostali chuť na váš mozeček. Ve hře nechybějí upgrady a desítky zábavných prvků.
Lost Fluid
Arkády - 45x
Mimozemská příšerka se ztratila a objevila se v oblasti, kde se nachází spletité chodby, přes něž se musí propracovat, aby se mohla dostat na svoji domovskou planetu. Jedná se o poměrně zajímavou hru, která vypadá hodně netradičně a obsahuje v sobě prvky různých her. Musíte občas i trochu přemýšlet, jak dále.