Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Reel Gold

Hrajete online hru Reel Gold

Krásná hra s postřehovými prvky je tady a jmenuje se Reel Gold. vy se dnes budete pokoušet vydělat si nějaké ty peníze a to tak, že si vytěžíte nějaké to zlato

ovládání hry Reel Gold

myší, viz instrukce ve hře • 0.18 MB • 3832x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Candy Crusher
Arkády - 44x
Další z řady příjemných skákaček nese název Candy Crusher. Hlavním hrdinou této hry je malá roztomilá chlupatá kulička, s níž se vydáte do nebezpečného světa, kde na každém rohu číhá překážka. Sbírejte cestou cukroví, abyste se mohli posunout do další úrovně. Nepřátelským příšerám se raději vyhněte.
Vex
Arkády - 48x
Další zajímavá arkáda nese jednoduchý název: Vex. Dostanete na starost obyčejnou postavičku, která dokáže neobyčejné věci. Vyhýbejte se nastraženým pastem a snažte se dostat na místa označená vlaječkou, kde můžete při jakékoliv nehodě začít znovu a nemusíte začínat úplně na samém začátku. Snažte se o rychlé plnění úkolů.
Inferno Meltdown
Arkády - 19x
Zahrajte si na opravdové hasiče ve hře Inferno Meltdown! Dostanete do ruky hadici a můžete vyrazit uhasit požár. Nepřibližujte se příliš blízko ohni, aby se hasiči nic nestalo, ale uhaste oheň z bezpečné vzdálenosti. Cestou můžete posbírat peníze, které se později budou hodit na vylepšení. Nenechte oheň rozhořet!
CrateRun
Arkády - 38x
CrateRun vypadá jako hra ze starých časů. Dostanete na starost malou bílou krabici, se kterou se musíte dostávat přes různé překážky. Krabice je naštěstí poměrně pohyblivá, takže se s ní můžete dobře proskákat přes různé překážky. Autoři si pro hráče připravili poměrně dost příjemně hratelných úrovní.
Dragon Warrior
Arkády - 31x
Dračí válečník je tu, aby zastavil všechny zlé mocnosti a vydobyl si veliké vítězství. Musíš osvobodit svoji rodnou milovanou zemi a konečně nastolit mír všude na světě. Jen tak budeš moci být šťasten.
Robot Unicorn Attack
Arkády - 40x
Jednorožci patří mezi velice oblíbená stvoření. Dokážou rychle běhat a přeskakovat přes překážky, což využijete hodně v rámci hry s názvem Robot Unicorn Attack. Dostanete za úkol dostat se co nejdále. Na cestě se potkáte s různými překážkami a velkými mezerami, přes které potřebujete přeskočit, takže musíte dobře načasovat skok.
Kick Ass Homer
Arkády - 54x
Příjemný oddychovka, ve které budete odpalovat Homera tak, aby doletěl co nejdále. Samozřejmě je nutností cestou sbírat různé bonusy, které výsledný let o něco prodlouží. Ve hře nechybí obchod, ve kterém si nakoupíte různá vylepšení.
Bee Jeez - čmelákovo dobrodružství
Arkády - 25x
Roztomilý čmeláček Buzz právě utekl z továrny, kde ho držel zlý šéf. Než se však Buzz dostane domů, čeká ho strastiplná cesta. Budou na něj útočit kamaikaze komáři, vosy a další havěť. Dostaňte Buzze v této superhře domů. Hra se ovládá myší, spusťte ji ve větším okně.
The Lonely King
Arkády - 19x
The Lonely King evokuje v hráčích staré dobré časy. Alespoň tedy co se grafické stránky hry týká. Po krátkém úvodu se ocitnete na hradě a ovládat můžete samotného krále. Vydejte se s ním na jeho dobrodružství. Ze začátku se naučíte základní prvky hry a později se přidávají další. Autoři si připravili celkem slušný počet misí.
Go Paris Hilton
Arkády - 37x
Známá nepříliš rozumná blondýna Paris Hilton se dala na sportování. V této běžecké online hře bude vaším úkolem vést Paris přes překážky. Nebude to vůbec snadné.
Go Go Plant 2
Arkády - 54x
Poměrně oblíbená skákačka s názvem Go Go Plant se dočkala druhého pokračování. Můžete se těšit na pobíhání s rostlinou v květináči po okolí. Musíte se pokusit dosáhnout nějakého vzdáleného bodu. Očekávejte různá vylepšení oproti minulému dílu, samozřejmostí jsou nové mise nebo třeba nový hudební podklad.
Uber Breakout
Arkády - 38x
Zajímavá minihra, ve které se budete snažit udržet na hrací ploše neposednou kuličku, která postupně ničí bublinky. Šipkama ovládáte jakási červená pádla, kulička vám nesmí proklouznout. Snažte se posbírat i řadu bonusů.
Hobo 5 Space Brawls
Arkády - 40x
Série s hrdinou Hobem již v pátém pokračování. Vetřelci si dovolili být poněkud drzí na našeho hrdinu, takže nadešel čas, aby si to s nimi vyřídil hezky ručně. Nakopejte vetřelcům zadky a najděte cestu zpět na Zem :).
Peet Around
Arkády - 70x
"Peet Around" je dokonalou hrou na záchod, která vám pomůže najít úlevu a poskytne vám nezapomenutelný herní zážitek. Proveďte Peeta nekonečnými úrovněmi kruhového šílenství a užijte si strašně návykovou hru, která vás zaručeně zabaví na dlouhé hodiny. Hra má jednoduchý, ale náročný cíl - dostat Peeta na toaletu. Během procházení kruhů se určité úseky barevně zvýrazní, na které musíte klepnout, když do nich Peet vstoupí. Pokud se vám podaří trefit do menší oblasti v rámci barevné oblasti, můžete nasbírat bonusové body a komba. Hra nabízí nekonečné množství úrovní, které se postupně prodlužují a ztěžují. Aby se Peet dostal na toaletu dřív, než vyprší čas, budete potřebovat bleskurychlé reflexy a dokonalé načasování. Hra "Peet Around" vám rozhodně nedovolí odpoutat se od obrazovky, a proto pozor, tato hra není pro slabé povahy! Tak na co ještě čekáte? Zahrajte si "Peet Around" a připojte se k nekonečnému dobrodružství záchodové honičky!
Baby Chute - batole na padáku
Arkády - 26x
Řiďte malé batole na jeho seskoku s padákem. Cestou sbírejte lahvičky s mlékem a dávejte pozor, aby se lahve nedotkly padáku a mráčky batolete. Pěkným bonusem je blinkání, při kterém je vaším úkolem strefit se do balónku :).