Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Reel Gold

Hrajete online hru Reel Gold

Krásná hra s postřehovými prvky je tady a jmenuje se Reel Gold. vy se dnes budete pokoušet vydělat si nějaké ty peníze a to tak, že si vytěžíte nějaké to zlato

ovládání hry Reel Gold

myší, viz instrukce ve hře • 0.18 MB • 5357x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Mario Star Scramble 2 GI
Arkády - 41x
Mario se vrací na naše monitory v parádní online hře. Pomozte Mariovi sbírat hvězdy a mince v této zábavné skákačce. Samozřejmě na vás čekají i známí nepřátelé. Hra má 11 úrovní.
Babyzilla Rampage
Arkády - 51x
Nenáročná online hra, kterou oceníte ve chvíli, kdy si chcete zahrát nějakou jednodušší hru na odreagování. Jedinou vaší činností bude ničení budov silným neohrabaným dinosaurem. Toho můžete navíc vylepšovat.
Fractured
Arkády - 23x
Další netradiční hra míří na monitory našich počítačů a jmenuje se Fractured. Vezmete si do parády chlapce, se kterým se vždycky pokoušíte dostat k duchovi. Obraz je většinou nějakým způsobem zdeformovaný a v pozdějších misích už se pohybujete v různých rovinách, což poměrně ztěžuje práci a odhad, kam se odebrat.
Rainbow Spider - hra pro nejmenší
Arkády - 50x
Pěkná online hra vhodná především pro nejmenší děti. Ovládáte malého pavoučka, který sbírá postupně všechny barvy duhy. Hra se ovládá levým tlačítkem myši.
Little Fat Ninja - originální skákačka
Arkády - 29x
Ne všichni ninjové mají vypracovanou svalnatou postavu. Například hrdina této online hry je tak trochu při těle, ale nikterak se tím netrápí. Momentálně ho trápí více zlá tlupa, která obsadila hrad Volcsum. Vaším úkolem tedy bude překonat všechny překážky a osvobodit hrad. Originálním prvkem v této hře je možnost nakreslit si myší plošiny, od kterých se můžete odrazit.
Jump Up 2
Arkády - 42x
Ovládejte malého panáčka a zdolejte s ním všechny překážky, na které při cestě za vlajkou narazíte. Hra má sice jednoduchou grafiku, ale o to má větší kus hratelnosti a vydrží poměrně na dlouho.
Neon Tower
Arkády - 51x
V Neonové věži překonávejte nekonečné překážky! Otáčejte věží tak, aby míč překonal všechny překážky a získal co nejvyšší skóre. Propadněte se několika úrovněmi, abyste získali dostatečnou hybnost a snadno prorazili překážky. Delší pády tě odmění ještě větším počtem bodů, tak si to nenech ujít! Ale pozor! Červené překážky tvůj míč rozbijí, pokud nebudeš mít dostatek síly na jejich proražení! Zažijte tento nový retro hit a dostaňte se co nejdále!
Truck Farm Frenzy
Arkády - 35x
Vžijte se do role farmáře, který je znaven svou prací a potřebuje trochu vybít adrenalin. Takže vezme svůj truck a vydá se na malou projížďku. Zdolávejte překážky, držte rovnováhu a hlavně dojeďte do cíle co nejrychleji.
Constellation Adventure King
Arkády - 4208x
Zajímavá akční arkáda Constellation Adventure King je primárně určena pro dvojici hráčů. Dostanete totiž každý k dispozici jednu postavičku a měli byste zkoordinovat svůj postup přes nepřátelské prostředí. Každá z postaviček dokáže likvidovat jiný typ nepřátel, takže se jedna bez druhé ani náhodou neobejde.
hra v Unity3D
Angry Gran Run: Cairo
Arkády - 13x
Naštvaná babka je zpět a hned s dalším dílem svého dobrodružství. Tentokrát se s ní vydáme do Káhiry v Egyptě. Veďte babku přes ulice a držte ji dál od doktorů. Cestou samozřejmě sbírejte lesklé zlaťáky.
Hyper Square - ven z bludiště
Arkády - 16x
Probudili jste se v neznámém bludišti plném nástrah. Nemáte vůbec ponětí, kde jste a jak jste se tam dostali. Pouze si vzpomínáte, že jste minulou noc vypili pár piv... Dostaňte se z bludiště dřív, než vás lapí některá z pastí.
Ragdoll Flash 2
Arkády - 48x
Ve druhém pokračování hry s názvem Ragdoll Flash se ocitnete tváří v tvář nepřátelům, kteří by vás chtěli zlikvidovat. Proti nim ovšem máte nabitou zbraň, s níž umíte celkem slušně zacházet. Procházejte jednotlivé úrovně a snažte se najít místo, kudy by se dalo projít do další fáze hry. Musíte občas i přemýšlet, jak dál.
Angel Run
Arkády - 35x
Jednoduchá minihra vhodná hlavně pro nejmenší. V roli malého anděla musíte uhýbat před ohnivými koulemi zlých čertů. Na vše máte pouze jeden život.
Fire Child
Arkády - 23x
Dostaňte se do role dívky, která má za úkol utéct ze své vesnice. Musíte se vyhýbat strážím a bojovat se zlými příšerkami, které na Vás čekají ve Všech koutech. Jestli dokážete utéct záleží jen na Vás a na Vaší šikovnosti.
Bee Amass
Arkády - 54x
Cílem hry Bee Amass je naplnění pláství medem ve včelím úlu. Pomozte včelce ve sbírání medu z různých květinek v předem určeném čase. Později musíte med rozdělit do pláství. Pokuste se postupovat rychle, aby se dalo pokračovat do další úrovně. Za každou neobhospodařenou květinu dostanete minusové body.