Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Reel Gold

Hrajete online hru Reel Gold

Krásná hra s postřehovými prvky je tady a jmenuje se Reel Gold. vy se dnes budete pokoušet vydělat si nějaké ty peníze a to tak, že si vytěžíte nějaké to zlato

ovládání hry Reel Gold

myší, viz instrukce ve hře • 0.18 MB • 2075x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Super Chuck Norris Bros
Arkády - 34x
Parádní online hra s Chuckem Norrisem v hlavní roli. Je to hodně ve stylu klasické hry Super Mario Bros, prostě zábavná skákačka. Určitě si tuto hru zahrajte, super odreagování.
Bubble Trouble
Arkády - 46x
Doba ledová patří mezi velice oblíbené animované filmy a v rámci propagace vzniklo i několik počítačových her a právě Bubble Trouble patří mezi ně. Hlavním hrdinou hry může být veverák Scrat nebo veverka Scratte. Vyberte si svoji postavičku a vydejte se do bubliny, s níž posbírejte co nejvíce oříšků.
Angry Birds Halloween Boxes
Arkády - 940x
Kdo by neznal Angry Birds. Hra, která se hraje jak na mobilech, počítačích tak i na herních konzolích. Princip je jednoduchý - stačí vystřelit ptáčka a snažit se sestřelit všechny halloweenské duchy a strašidla. Jak se vám hra líbí? Pokud líbí, tak ji určitě sdílejte na Facebooku :).
Kick Out Miley
Arkády - 60x
Zábavná online gameska, ve které ztrestáte zpěvačku a herečku Miley Cyrus. Jednoduše ji vystřelte a snažte se, aby doletěla co nejdále. Pokud vás Miley příliš neoslovuje, je to ideální hra pro vyjádření vašich sympatií. Například pomocí kladiva.
Papa Louie 3: When Sundaes Attack
Arkády - 340x
Opět je tu povedená skákačka s oblíbeným kuchařem Papa Louiem. Tentokrát bude Louie zápasit s mrazivým zlem. Dobře proskákejte všechny překážky a poražte nelítostného soupeře.
Frost Bite
Arkády - 258x
Pěkná plošinovka s příjemnou retro grafikou. Jak už to u takových skákaček bývá, budete se snažit dostat postavičku z jednoho konce na druhý. Cesta na vrchol však nebude vůbec lehká, čeká vás mnoho nástrah.
Parachute Plunder
Arkády - 18x
V této online hře je vaším úkolem proplachtit padákem úspěšně až k zemi. A cestou se samozřejmě snažte sbírat různé bonusy a vyhýbat se potvůrkám na ostrůvcích. Hra celkem obsahuje 8 levelů.
Jim Loves Mary 2
Arkády - 26x
Pokračování skvěle zpracované logické skákačky. Jim miluje Mary, ale ta je schovaná kdesi za překážkami. Vaším cílem je proskákat přes různé zádrhele a dostat se k Mary. Levely jsou poměrně důmyslně udělané a není to nic lehkého,
RuddyJelly Adventure
Arkády - 19x
Jednoduchá skákačka, která vás dostane do netušených výšin. V roli panáčka Ruddy Jellyho budete proskakovat přes obláčky a snažit se dostat co nejvýše. Cestou na vás čekají bonusy a různá vylepšení.
Bart Simpson Jump
Arkády - 1274x
Simpsonova rodina patří mezi velice oblíbené seriálové hrdiny. Žluté postavičky milují lidé po celém světě a Bart Simpson se řadí mezi největší oblíbence, z čehož se pokusili něco vytěžit i autoři této hry. Vezměte si Barta a skákejte s ním po kamenech v divoké řece. Dávejte pozor, aby Bart nespadl do vody!
Bomb It 5
Arkády - 68x
Pátý díl dnes již klasické bombové gamesky Bomb it, která se nese v duchu retro gamesy Bomberman. Tento díl přináší celou řadu novinek, systém hry však zůstává stejný. Je to tedy pořád chytlavé a docela návykové.
Rainbow Blitz
Arkády - 499x
V online hře Rainbow Blitz se budete snažit ubránit váš pěkný domeček před padající bombami. K dispozici máte dvě děla + občas nějaký ten bonus, který spadne z nebe. Hra se ovládá myší.
Epic C Brawl Spider Man
Arkády - 36x
Vyzvěte Pavoučího muže na pěstní souboj. Myslíte si, že dokážete super hrdinu porazit? Zkuste to! Nejprve se do boje vydejte holými pěstmi, posléze můžete využít i různé zbraně, s kterými to už bude větší zábava.
hra v Unity3D
Dino Parking
Arkády - 54x
Pomysleli jste někdy na to, jaké by to bylo být dinosaurem? Asi ne, že? V této hře si však na milého dinosaura můžete zahrát. A v čem bude spočívat váš úkol? Naše malého chlapíka musíte zaparkovat. Ano, přesně tak, zaparkovat :).
Crazy Monster Rider
Arkády - 81x
Pěkná postřehová skákačka s dinosaurem. Na jeho hřbetu budete překonávat množství rozličných překážek. A nemusíte všechny jen přeskakovat, na řadu dojde i podlézání a dokonce i rozbíjení. Dobře se u hry bavte.