Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Reel Gold

Hrajete online hru Reel Gold

Krásná hra s postřehovými prvky je tady a jmenuje se Reel Gold. vy se dnes budete pokoušet vydělat si nějaké ty peníze a to tak, že si vytěžíte nějaké to zlato

ovládání hry Reel Gold

myší, viz instrukce ve hře • 0.18 MB • 117x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Mushroomer
Arkády - 33x
Hlavním hrdinou této netradiční logické skákačky je houbař, který se pohybuje v podivném prostředí a hledá houby, které potřebuje všechny posbírat. Vezměte si jeho osudy na starost a proveďte ho velkou spoustou poměrně zajímavých úrovní. Ze začátku vše jistě půjde jako po másle, ale již po chvíli se dostaví první komplikace.
Sunshine
Arkády - 12x
Sluneční svit je potřebný pro život, čehož si je vědoma i vesmírná příšera, která se slunečním svitem živí. Vezměte si na povel tuto skákající potvůrku a posbírejte všechny svítící body, které uvidíte. Můžete jich posbírat i méně, abyste se mohli posunout do další úrovně. Celkově autoři připravili slušnou porci misí.
Hello Worlds!
Arkády - 18x
Ze začátku hry si projdete přes několik míst, kde se dozvíte něco málo k základním principům hry. S podivuhodně vypadajícím tvorem se podíváte do světa, kde potřebujete posbírat mince. V každé z misí byste měli získat všechny hvězdičky a hlavně postupovat rychle. Snažte se pokaždé dostat do výstupních dveří.
Flappy Little Pony
Arkády - 55x
Už jste hráli hru Flappy Bird? Tu jednu z nejtěžších a zároveň z nejchytlavějších her vůbec? V této verzi si můžete princip hry zkusit s malým poníkem z My Little Pony. Je to hra opravdu na nervy. Jak daleko se dostanete?
Hopagon
Arkády - 19x
Pro milovníky jednodušších her je ta s názvem Hopagon více než vhodná. Opět se jedná o příjemně zpracovanou skákačku, kde se musíte vyhýbat veškerým překážkám na trati. Ze začátku si poradíte určitě snadno, ale s přibývajícími úrovněmi se stupňuje i obtížnost. Autoři připravili poměrně slušný počet misí.
Sonic Extreme - klasická skákačka
Arkády - 13x
Sonica zná každé malé dítě. Tato populární postavička hraje hlavní roli i v této jednoduché minihře s názvem Sonic Extreme. Ve hře sbíráte zlaté kroužky a zbavujete se nejrůznějších nástrah. Hra se ovládá šipkama a mezerníkem.
Rescue Panic
Arkády - 20x
Poznejte jaké to je být řidičem sanitky. Ten má za cíl dopravit do nemocnice pacienty v co nejkratším čase. Samozřejmě se musíte nejdřív dostat k pacientovi přes celou řadu překážek, které vám přichystá rušný městský provoz.
Fancy Pants Adventure World 2
Arkády - 59x
Pokračování úspěšné superhry Fancy Pants Adventure. Opět se setkáme s naším hrdinou a opět budeme skákat v bludišti, sbírat bonusy a hlavně se vyhýbat nebezpečným pavoukům. Hra se ovládá šipkama, skok je klávesou S. Hra má téměr 9 MB, proto její načítání může být delší.
The apprentice
Arkády - 17x
Další roztomilá hříčka, ve které si zahrajete na zmrzlináře. V horkém létě je zmrzlina velice žádaná a tak není divu, že se budete otáčet jako na kolotoči. Vašim úkolem bude míchat zmrzliny podle přání zákazníků.
Abstracta - chytlavé kličkování
Arkády - 27x
Příjemná superhra Abstracta vás zavede, jak jinak, do abstraktního světa, ve kterém je vše možné. Ovládáte jakousi kapku, s kterou kličkujete mezi nebezpečnými minami a sbíráte různé bonusy. Právě díky bonusům se dostáváte do dalších módů hry.
Knightmare Tower
Arkády - 22x
Král napsal jednomu ze svých rytířů dopis, ve kterém ho vyzývá, aby se vydal na záchrannou výpravu. Zachraňovat by měl všech deset královských dcer, které byly uvězněný zlým mužem ve věži. A právě zde se do příběhu vložíte vy a stanete se oním rytířem, který musí absolvovat záchrannou misi. Zabíjejte všechny zlé tvory a nepadejte dolů.
Ambulance Rush
Arkády - 26x
Projeďte se v sanitce s touto bezvadnou online hrou. Na začátku hry si vyberet sanitku a poté se už vrhnete do náročného terénu. Cílem je dostat se do nemocnice co nejrychleji, samozřejmě bez nehody.
Clobe: The Portal Adventure
Arkády - 24x
Hlavním hrdinou této hry je Clobe, žlutý smajlík, který se dokáže i bez končetin pohybovat po světě. Potřebuje v každé úrovni posbírat veškeré drahokamy, aby mohl aktivovat portál. Za malé svítící tečky také získáváte body navíc, takže by bylo moudré je posbírat. Čím rychleji dokážete úroveň dokončit, tím lépe.
Fluffy Rescue Level Pack
Arkády - 30x
Zábavná logická online hra, ve které je vaším úkolem zachránit roztomilého Fluffyho před zkázou. Klikejte na předměty a vyřešte všechny překážky a hádanky.
Jim Loves Mary 2
Arkády - 14x
Pokračování skvěle zpracované logické skákačky. Jim miluje Mary, ale ta je schovaná kdesi za překážkami. Vaším cílem je proskákat přes různé zádrhele a dostat se k Mary. Levely jsou poměrně důmyslně udělané a není to nic lehkého,