Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Reel Gold

Hrajete online hru Reel Gold

Krásná hra s postřehovými prvky je tady a jmenuje se Reel Gold. vy se dnes budete pokoušet vydělat si nějaké ty peníze a to tak, že si vytěžíte nějaké to zlato

ovládání hry Reel Gold

myší, viz instrukce ve hře • 0.18 MB • 2077x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
hra v Unity3D
Pots  and  Ladders
Arkády - 37x
Zajímavá chytlavá online hra, ve které se budete snažit vylézt po žebříku co nejvýše. Nebude to však nijak snadná procházka do výšin. Cestou na vás totiž čeká celá řada nejrůznějších překážek. Hra je v Unity.
Sector 21
Arkády - 946x
Hlavním hrdinou hry Sector 21 je maličká postavička, která ovšem dokáže dělat neuvěřitelné věci. Nejen, že umí vynikajícím způsobem poskakovat, ale také zvládá změnit fyzikální zákony. Dokáže totiž obrátit gravitaci takovým způsobem, že místo pohybu v normálním prostředí se otočí na druhou stranu, což hodně využijete.
Kit and the Octopod
Arkády - 36x
Kit se vydává na dobrodružnou výpravu a společnost mu bude dělat Octopod. Do cesty se dvojici hrdinů postaví celá řada nepřátelských postaviček, takže se musíte bránit. Nezapomeňte po cestě posbírat všechny mince, za což získáváte bodové ohodnocení. Na začátku si můžete upravit hlavního hrdinu k obrazu svému.
Lint
Arkády - 38x
Hlavním hrdinou následující hry je maličký tvor, který se pohybuje v podivně vypadajícím bludišti. Do cesty se mu postaví velké množství záludných překážek, takže ho musíte doprovodit a dohlédnout na to, aby se někde nezasekl, nebo aby se mu něco špatného nestalo. Jde o celkem zajímavou a jednoduchou hru.
Angry Birds Magic Castle
Arkády - 59x
Velmi zdařilá superhra s našimi oblíbenými ptáčky Angry Birds. A co budete ve hře dělat? Úkolem je vyskákat do nejvyššího patra a cestou posbírat nezbytné mince a bonusy. K tomu ještě ničte zlobivá prasátka.
More Baloons
Arkády - 25x
Relativně jednoduchá online hra, alespoň na první pohled. V roli malé opičky budete vystřelovat šipky na balonky. Cílem je prostřelit co možná nejvyšší počet balonků.
Naval Fighter - střílečka nad mořem
Arkády - 31x
Ve hře Naval Fighter se stanete pilotem tří pokusných bombardérů amerického námořnictva. V každé úrovni musíte sestřelit co nejvíce cílů a samozřejmě sbírat bonusy, které vám doplní štít a umožní silnější zbraně. Každé ze tří letadel má jiné vlastnosti, proto před každou úrovní pečlivě vybírejte. Hra má velice pěknou grafiku.
Huje Adventure
Arkády - 32x
Ve hře Huje Adventure si vezmete na starost neznámou tmavou hmotu, jejíž vznik jste mohli vidět v úvodním komiksu. Vydejte se na dobrodružnou výpravu, kde se setkáte s celou řadou zajímavých situací. Narazíte na opravdu velké nebezpečí, přes něž se musíte dostat, protože jinak by bylo potřeba hru restartovat.
Papa Louie 2
Arkády - 52x
Zlí kumpání Sarge a Radley Madish unesli všechny tvé zákazníky. Ovšem hrdinové Marty a Rita se vydali najít všechny unesené zákazníky a zachránit tak nezdolného Papa Louie. Zkrátka pokračování Papa Louie - When Pizzas Attack je tady. Pusťte se do hraní a zkuste i další Papa hry. Jakmile po cestě zachráníte človíčka, tak se z něj stane váš pomocník s unikátními vlastnostmi - využijte toho.
Santa Comming
Arkády - 73x
Jednoduchá online hra, ve které oceníte váš rychlý postřeh. Cílem je pomoci Santovi proskákat se přes překážky až na konec. Podaří se vám v bezpečí zdolat pohybující se plošinky a dopravit Santu dolů?
Zumball
Arkády - 49x
Jeden z nejkvalitnějších zuma klonů vůbec. to je podařená hra Zumball. vyberte si jeden z mnoha módu a hurá do akce. Hra se vám rozhdoěn bude líbit
Smurf BMX
Arkády - 36x
Pěkná online hra, ve které hrají hlavní roli neohrožený šmoula a jeho vychytané BMX kolo. Snažte se dělat co nejlepší triky, za které dostanete náležité bonusy. Podaří se vám nasbírat maximální počet bodů během celkem slušných 7 levelů?
The Fire Swamp
Arkády - 17x
V této hře musíte pomoct krásné princezně a zdatnému princi v útěku z nebezpečné džungle. Každá postava disponuje jinými vlastnostmi, díky kterých překonáte mnoho nástrah. Záleží jen na Vás, jak daleko dokážete dojít.
Puzzle Farter demo
Arkády - 39x
Pokud máte v oblibě hry, kde se bojuje s nepřáteli, pak pro vás hra Puzzle Farter to pravé rozhodně nebude. Zde se totiž musíte veškerým nepřátelům vyhnout, jinak by vás zahubili. V demoverzi této hodně zajímavé hry si můžete vyzkoušet pět úrovní. Hlavní hrdina dokáže poletovat, čehož rozhodně využijete.
Clobe: The Portal Adventure
Arkády - 48x
Hlavním hrdinou této hry je Clobe, žlutý smajlík, který se dokáže i bez končetin pohybovat po světě. Potřebuje v každé úrovni posbírat veškeré drahokamy, aby mohl aktivovat portál. Za malé svítící tečky také získáváte body navíc, takže by bylo moudré je posbírat. Čím rychleji dokážete úroveň dokončit, tím lépe.