Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Feed Me Moar 3

Hrajete online hru Feed Me Moar 3

Již třetí díl oblíbené online hry Feed Me Moar. Vetřelci jsou opět hladoví a krvelační. Nakrmte je dřív, než začnou mít chuť na něco nebo někoho jiného...

ovládání hry Feed Me Moar 3

myší, viz instrukce ve hře • 4.83 MB • 1761x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Blocky - výborná logická hra
Logické hry - 6x
Blocky je velice jednoduchá, ale také velice chytlavá hra. V hracím poli myší vyznačte obdélník tak, aby jeho rohy tvořili smajlíci stejné barvy. Čím větší obdélník, tím více bodů.
Gears and Chain Spin It 2
Logické hry - 4x
Kolečka a řetězy, to vás čeká v této příjemné logické online hře. Snažte se dobře spojit ozubené kolečko a uvést tak do pohybu celý tento podivný mechanismus. Hra vyžaduje trochu toho přemýšlení, to však pro vás bude hračkou. Alespoň v prvních úrovních...
Go Home Block 3
Logické hry - 7x
Pěkné pokračování logické hry s kostkama. Hlavní kostka se chce dostat nějak domů. Jenže není to jednoduché - v cestě za domovem je spousta překážek a dlouhé chvíle při hledání té správné cesty.
Georganism 3
Logické hry - 6x
Již potřetí se můžete ponořit do světa zajímavé logické hry Georganism. Do začátku dostanete prvního tvora ze želatiny, který dokáže určité činnosti a po chvíli narazíte na dalšího tvora, s nímž se můžete spojit, aby se zkombinovaly jejich kladné vlastnosti. Později můžete mezi jednotlivými tvory přepínat.
Arranje That
Logické hry - 6x
Pokuste se odtraňovat tyto objekty a to tak, abyste dokázali je dostat na své místo. Máte přímo vyhrazene místo, kam tyto objekty patří. Tak se snažte, ať tam jsou, jinak můžete začít úroveň znovu.
Vehicles 2: Municipality Unleashed
Logické hry - 11x
Jak již název hry napovídá, hlavním tématem budou auta. Narazíte na různé druhy, se kterými musíte plnit vždy přesně zadané úkoly. Ze začátku se dozvíte všechno potřebné a autoři si pro hráče připravili cvičné mise, v nichž se naučíte dokonale ovládat auta. Celkově si můžete vyzkoušet na čtyři desítky úrovní.
Battlegrounds 2
Logické hry - 3x
Vydejte se na pustý ostrov. Zde budete zakládat nový život. Jenže k tomu, aby s vám to povedlo, musíte mít hlavně pod čepicí. Budete mít jenom pár věcí, které musíte správně použít a tím celý koloběh života spustit.
Reincarnation: LEET
Logické hry - 3580x
Povedená logická online hra, ve které budete muset hodně klikat a hodně přemýšlet. Budete muset najít jednu velmi zlou postavu a poslat ji tam kam patří; do pekla. Navždy. Pokud máte rádi herní klikačky a důmyslně promyšlené hry, tak vás bude bavit.
Magic Heaven 2
Logické hry - 4x
V této oddechové online hře dostanete za úkol dopravit oranžové příšerky do cíle. K tomu musíte ale využívat jejich odlišně barevné přátele, kteří je k sobě přivolají svým hlasitým pískotem.
Toetrix
Logické hry - 9x
Na první pohled jednoduchá, ale hratelností zcela skvělá online hra, která vám protočí mozkové závity. Vaším úkolem je rozmístit kuličky tak, aby zaplnily mezery ve zdi. Zní to jednoduše? Věřte nám, že to nebude nic snadného.
Monkey Go Happy Marathon 4
Logické hry - 9x
Opět nové pokračování mega úspěšné online hry s opičkama. A opět jsou opičky smutné. Musíte je rozveselit. Jak? Rozluštěte několik záludných rébusů za použití co nejmenšího počtu prokliků.
Protect Tommy
Logické hry - 2x
Tommy je hlavním hrdinou následující hry. Jedná se o modrou hlavičku s brýlemi, na kterou útočí různí nepřátelé. K dispozici dostanete několik obranných ocelových plátů, které můžete umístit kolem Tommyho, aby se k němu zloduši nedostali. Ze začátku se jedná o jednoduché řešení, ale postupem času se obtížnost navyšuje.
Building Blaster
Logické hry - 5x
Jestliže bouráte rádi různé stavby ve hrách, pak si určitě nenechte ujít tu s názvem Building Blaster. Před sebou totiž máte celou řadu úrovní, v nichž pokaždé dostanete určitý počet výbušnin různých typů. Můžete nastavit časovač jejich výbuchu, aby exploze nadělaly co největší možné škody na budovách.
All We Need Is Brain
Logické hry - 4x
Snažte se vylákat zombíky ze svých skrýši. Umístěte mozek poblíž jejích skrýši a počkejte si až vyleze. Mozek umístěte do míst, kde se velice těžko dostanou a při cestě zemřou. Hra obsahje hned několik zábavných úrovní.
Patchworkz!
Logické hry - 5x
Ve hře Patchworkz! musíte dávat dohromady obrázek, aby na něm nezůstalo žádné prázdné místo. Používejte různé barvy a dílky umisťujte s naprostou přesností, protože pokud je dáte na špatné místo, tak se nezacvaknou. Máte vždy přesně předem určené tvary, které zapadají na danou pozici. Zahrát si můžete více úrovní.