Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Feed Me Moar 3

Hrajete online hru Feed Me Moar 3

Již třetí díl oblíbené online hry Feed Me Moar. Vetřelci jsou opět hladoví a krvelační. Nakrmte je dřív, než začnou mít chuť na něco nebo někoho jiného...

ovládání hry Feed Me Moar 3

myší, viz instrukce ve hře • 4.83 MB • 1410x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Fullboard - super logická hra
Logické hry - 6x
Fullboard působí na první pohled jako primitivní hra, nicméně se nenechte zmást domnělou jednoduchostí. Úkol je jasný - vyplnit hrací pole tak, abyste si nikdy nezkřížili cestu. Už v prvních úrovních zjistíte, že to není tak snadné...
Rebuild Chile
Logické hry - 8x
Pěkná online hra, která vás naučí pořádku a trochu ekologického myšlení. Vaším úkolem je odstranit odpadky z území. Máte k dispozici několik prostředků - od buldozeru až po vrtulník.
Snoring Before Time
Logické hry - 3x
Zajímavá logická klikačka se zvířaty. Klikněte na zvířata a ptáky v džungli ve správném pořadí, tak abyste se dostali ke slonovi. Hra má velmi dobře navržené úrovně a zabaví vás na docela dlouhý herní čas.
Jewels Connect Mahjong
Logické hry - 4x
Pro všechny fanoušky spojovacích mahjongů tady máme zbrusu novou online hru, která si v ničem nezadí s oblíbeným Kuchařským mahjongem. Snažte se najít dva stejné objekty a spojit je cestou s maximálně 2 změnami směru. Líbí se vám hra? Sdílejte ji :-).
SeppuKuties
Logické hry - 8x
V této hře povede zvířátka k jejich potravě. Pro otevření překážek sbírejte klíče a pro postup do dalšího kola musíte získat vždy zlatý ořech. Vaše cesta se neobejde bez ztráty na životech. Kolik zvířátek dovedete do konce?
Get On Top
Logické hry - 14x
Velmi originální online hra vhodná hlavně pro dva hráče na jednom počítači. Hlavním rysem hry je souboj, kdy se musíte snažit dostat vašeho soupeře na lopatky. Jsme zvědaví, zda vyhrajete 10x a tím i celý zápas.
Bomb Town: Explosion in Slow Motion
Logické hry - 3x
Ve hře s komplikovaným názvem Bomb Town: Explosion in Slow Motion se podíváte na zoubek budovám, které je zapotřebí srovnat se zemí. Dostanete samozřejmě k dispozici pořádně silnou zbraň a musíte si jen správně zvolit, kam by měla výbušnina dopadnout. Snažte se zlikvidovat co největší možnou část města.
Cuboy Quest
Logické hry - 6x
Divoký Západ bývá v rámci počítačových her zpracováván poměrně často a hra s názvem Cuboy Quest patří přesně mezi tento druh. Jedná se o retro kousek, kde se stanete kovbojem, s nímž musíte řešit různé logické potíže. Potřebujete se totiž dostat do dveří, které ovšem ve většině případů budou zamčené.
Piboliada - mix pinballu a logiky
Logické hry - 4x
Logická hra Pinboliada staví na obvyklém úkolu seskupit 3 kuličky stejné barvy. Bonusy můžete zvýšit pomocí prvků známých z pinballu. Pěkná online hra, ale těžká.
Tricky Shot
Logické hry - 11x
Na pohled jednoduchá logická online hra, ve které se však pěkně zapotíte. Vaším úkolem je dostat míč do basketbalového koše. Míč tam dostanete přes postavenou cestu z různých objektů. Vyšší levely jsou skutečnou výzvou.
Hide Caesar Player Pack 2
Logické hry - 3x
V této hře bude zapotřebí schovat caesarovou minci tak, aby se k ní padající kameny nedostali. Udělejte vše proto, abyste zablokovali jakýkoliv přístup těchto kamení k této minci.
Anti-terrorism Squad
Logické hry - 5x
Zahrajte si napínavou logickou hru Anti-terrorism Squad, ve které budete v neúprosném časovém limitu ničit časované bomby. Princip je poměrně známý. Přesunujete součástky tak, abyste dostali časovač ven.
Cover Orange: Players Pack 2
Logické hry - 4x
Již čtvrtého pokračování se dočkala hra Cover Orange. Opět si zahrajete s pomeranči a dalším ovocem. Ovoce musíte zachránit před nebezpečným deštěm, který přijde ve chvíli, kdy umístíte všechny předměty. S jejich pomocí jistě dokážete ochránit pomeranč a jeho kamarády před nebezpečím. Stačí se jen pokaždé důkladně zamyslet.
Find My Hive
Logické hry - 6x
Pomozte maličké včelce v cestě domů, do rodného úlu. Find My Hive se zařazuje mezi paměťové hry, protože na začátku vám hra ukáže, kde se nachází jaké kartičky a poté musíte vhodně zvolit cestu, aby včelka nenarazila na nějakou překážku. Vyzkoušet si můžete hned trojici úrovní, přičemž na nejnižší je vhodná i pro nejmenší hráče.
Candy corner
Logické hry - 2x
U Candy Corner se dá strávin neskutečně mnoho času. Ta hra vám totiž doslova zachutná. Když uvidíte tu spoustu sladkostí jak se různě přesouvá, pohybuje a mizí tak jistě také dostanete chuť na něco na zub.