Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Feed Me Moar 3

Hrajete online hru Feed Me Moar 3

Již třetí díl oblíbené online hry Feed Me Moar. Vetřelci jsou opět hladoví a krvelační. Nakrmte je dřív, než začnou mít chuť na něco nebo někoho jiného...

ovládání hry Feed Me Moar 3

myší, viz instrukce ve hře • 4.83 MB • 77x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Save Astronauts
Logické hry - 24x
Zachraňte tyto astronauty před mimozemšťany, kteří je chtějí vzít na svou stranu. Pokládejte na ně různé objekty, abyste zabránili paprsku, aby se dostal až k těmto astronautům.
Tile Turner
Logické hry - 17x
Pěkná logická online hra pro jednoho nebo i dva hráče. Na hrací pole umisťujete své kameny tak, abyste postupně odstranili soupeřovy kameny, případně ho dostali do situace, kdy už nemůže udělat žádný tah.
Monkey Go Happy Stage 28
Logické hry - 1169x
Pokud jste fanoušky megaúspěšné herní série Monkey Go Happy, tak si určitě rádi zahrajete tuto minihru. V ní půjde o to, abyste se dostali do věže, ve které je schovaný deštník. Cesta k věži však nebude vůbec lehká a budete muset hodně přemýšlet.
Polkafriz
Logické hry - 23x
Zajímavá online hra na přemýšlení a drcení mozkových závitů. Vaším úkolem je skládat ledové kostky tak, aby utvořily jednu velkou kostku ledu. Hra je hodně dobře navržená a obsahuje 60 úrovní. Zdoláte je všechny?
Angry Birds Pigs Out
Logické hry - 25x
Angry Birds jsou pěkně rozhněvaní na zelená prasátka, která jim ukradla jejich vejce. Takže se rozhodli ukončit spor totálním vítězstvím ve vzdušném souboji. Jinými slovy je tady super hra, u které musíte přemýšlet a využít fyzikální zákony.
Army Stacker
Logické hry - 52x
Pokud se rádi zábavně trápíte u logických super her, tak tu jednu bezvadnou máme. Cílem této hry je umisťovat herní prvky tak, aby se poslední umístěný objekt dotýkal zelené hranice. Podaří se vám projít všemi levely s úspěšností tří hvězd?
Perfect Balance 3: Last Trials
Logické hry - 16x
Třetí díl oblíbené serie logických her Perfect Balance, tentokrát rozšířený o neuvěřitelných 40 nových levelů. Vaším zadáním je vyvážit všechny objekty tak, aby se nezřítily. Je to prima hra na postřeh a rovnováhu. Nezapomeňte si zahrát i předchozí díly této super herní kolekce.
Blow up
Logické hry - 24x
Další z logických her, jejichž hlavním cílem je spojovat roztomilé barevné kuličky dohromady. Pokud složíte alespoň trojici stejné barvy, tak zmizí z herního pole. Takhle se snažte odstranit všechny.
Slice Points
Logické hry - 31x
Zajímavá online hra pro hráče, kteří u her rádi přemýšlí a trápí svůj mozek dumáním nad správným postupem. Cílem je dostat všechny obrazce mimo herní pole. To provedete několika dobře promyšlenými řezy, jejichž počet je však v každém kole omezen.
Simple Motions
Logické hry - 28x
Používejte různé vychytávky této hry k tomu, abyste kuličku dostali vždy k červenému praporku. Dejte se do práce a sbírejte různá kolečka, což je vlastně vaše skóre. Tak se do toho opřete a ukažte, jak se to hraje.
Mahjong Card Solitaire
Logické hry - 59x
Pěkně zpracovaný mahjong, ve kterém budou místo klasických kamenů karty. Ty odstraňujte po stejných dvojicích, které mají stejnou hodnotu. Malou výhodou je fakt, že karty mohou mít jiný znak a barvu.
Flowers Memo
Logické hry - 32x
Další hra od autorského týmu My Games 4 Girls procvičí naši paměť. Konkrétně se jedná o zajímavé pexeso s květinami v hlavní roli. Aby to nebyla příliš jednoduché, dostanete na každou ze tří připravených úrovní předem stanovený časový limit, v němž musíte objevit všechny dvojice shodně vypadajících obrázků.
Escape Artist
Logické hry - 10x
Zůstali jste uvězněni v domě známého umělce. Umělec si vymyslel vlastní bezpečnostní zámek na dveře, který se otevře pouze v případě, že dokážete najít dílky s mozaiky a správně je na dveře umístit.
Faraónovo tajemství
Logické hry - 27x
V téhle online hře se přenesete do starodávného Egypta. Budete mít za úkol usmířit si bohy. To dokážete jen tehdy, budete-li do běžících pásu dosazovat předměty, které tam patří. Můžete své bohy obdařit také dary a jinými věcmi.
Tinyverse
Logické hry - 60x
Zdařilá logická online hra, ve které budete kombinovat planety do malých bílých kruhů. Čím více planet, tím je celá hra těžší. Tinyverse je laděná tak trochu do herního retro kabátu, ale je skvěle hratelná a dokonale zavaří váš mozek.