Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Feed Me Moar 3

Hrajete online hru Feed Me Moar 3

Již třetí díl oblíbené online hry Feed Me Moar. Vetřelci jsou opět hladoví a krvelační. Nakrmte je dřív, než začnou mít chuť na něco nebo někoho jiného...

ovládání hry Feed Me Moar 3

myší, viz instrukce ve hře • 4.83 MB • 1294x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Kiss the Darts
Logické hry - 3x
Zajímavá a docela chytlavá logická online hra, ve které se budete snažit dostat postavičky k terčíku. Zpočátku je to docela pohodička, ale po chvíli vám dá perfektní míření a překonávání překážek zabrat.
Monkey Go Happy Marathon 4
Logické hry - 9x
Opět nové pokračování mega úspěšné online hry s opičkama. A opět jsou opičky smutné. Musíte je rozveselit. Jak? Rozluštěte několik záludných rébusů za použití co nejmenšího počtu prokliků.
The Ploy
Logické hry - 2x
Hra The Ploy se odehrává ve vesmírném prostředí. Potřebujete dostat všechno z hrací plochy, což budete provádět vzájemným vyrážením pryč. Nesmíte pouze svůj asteroid vypustit do volného vesmíru. Vyzkoušet si můžete na dvě desítky velice zajímavých logických úrovní, v nichž si osvědčíte svoje uvažování.
Pearl Collector
Logické hry - 4x
Pearl Collector je vydařená superhra pro chytré hlavinky. Je založena na principu spojit tři stejné symboly. Vaším úkolem je přesunovat perly ve svislém nebo vodorovném směru, abyste docílili řady tří stejných perel.
Merge Jewels
Logické hry - 71x
Skvělá oddychová superhra, ve které budete spojovat krystaly. Je to zdánlivě jednoduchá hra, ale nakonec zjistíte, že to dá docela přemýšlení, abyste dohráli každý level. Vždy spojujte stejný typ krystalu a dohrajte hru až do konce.
Unfreeze Me! 2
Logické hry - 3x
První díl zajímavé logické hry s názvem Unfreeze Me! měl poměrně velký úspěch, a proto se autoři rozhodli přijít s druhým pokračováním. Opět dostanete za úkol rozmrazit neopatrné ptáčky, kteří se ocitli v ledovém bloku. Naštěstí máte k dispozici vhodný přístroj, z něhož se dají ledové kostky rozmrazit.
Tube Crisis
Logické hry - 8x
Mladá dívka cestuje metrem, ale dostane se do nečekané situace. Namačká se na ní dav lidí a všichni slečnu nějakým způsobem obtěžují. Staňte se v této hře jejím hrdinou a vysvoboďte ji.
10 Mahjong
Logické hry - 47x
Další ze snad nekonečné řady nejrůznějších mahjong her. Tentokrát má tato hra jedno vylepšení. Nehledáte stejné symboly, ale hrací kameny, jejichž součet bude činit 10. Docela makačka, co myslíte?
Ranch Connect 3
Logické hry - 9x
Pokud jste fanoušky kuchařského mahjongu a dalších spojovaček, tak vás tato hra příjemně omámí. Budete opět hledat dvojice stejných obrázků, na kterých jsou tentokrát zvířata. Dokážete vyčistit celé pole?
Isora 2
Logické hry - 5x
Vašim úkolem v této nelehké hře je zaplnit všechny kostičky a vrátit se zpátky odkud jste vyjeli. V zaplňování se nemůžete vracet, takže si rozmyslete, kterou kostičku zaplníte jako první. Nudit se určitě nebudete.
Gridlock
Logické hry - 4x
Gridlock je zřejmě jedna z nejlepších logických her, kterou si můžete zahrát. Princip vychází ze hry Rush Hour. Vaším úkolem je posunovat šedé obdélníky tak, abyste dostali ven modrý obdélník. Je to jednoduché, ale pekelně chytlavé.
Amigo Pancho 5
Logické hry - 3x
Již pátý díl velmi ceněné a oblíbené hry Amigo Pancho. Úkolem je vašemu hrdinovi připravit cestu k nebesům tak, aby pomocí dvou balónků mohl nerušeně stoupat. Velmi pěkná grafik a hratelnost řadí tuto hru mezi nejlepší.
Supaplex
Logické hry - 4x
Supaplex je remakem slavných her historie. Dostanete na starost malou červenou kuličku, se kterou se vydáte do zajímavě vypadajícího světa. Potřebujete posbírat všechny symboly, ale musíte dávat pozor na kamení, které by kuličku mohlo zavalit a bylo by nutné začít úplně od začátku. Jde o velice pěknou předělávku staré verze hry.
Day of the Bobteds - logická návykovka
Logické hry - 3x
Útlá minihra, která v sobě skrývá hodiny a hodiny zábavy. To je hra Day of the Bobteds. Zadání je velice jednoduché - vhozenými kuličkami musíte trefit všechny předměty, které jsou různě rozmístěny v důmyslném bludišti. Často budete muset využít odrazů, promyslet počáteční pozice koulí a další věci.
Sqr
Logické hry - 6x
Bezvadná logická online hra, která vás chytne a udrží na pěkně dlouho. O co ve hře jde? Budete ovládat postavičku, která se musí dostat na druhou stranu bludiště ke dveřím, které vedou do další úrovně.