Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Feed Me Moar 3

Hrajete online hru Feed Me Moar 3

Již třetí díl oblíbené online hry Feed Me Moar. Vetřelci jsou opět hladoví a krvelační. Nakrmte je dřív, než začnou mít chuť na něco nebo někoho jiného...

ovládání hry Feed Me Moar 3

myší, viz instrukce ve hře • 4.83 MB • 1265x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Pirate Chains
Logické hry - 204x
Tato superhra se řadí mezi celkem jednoduché hry, ve kterých budete hledat vždy alespoň tři stejné symboly. Cílem je postupně dostat klíč až k truhle. Tento typ her je velmi oblíbený, určitě vás zaujme.
Happy Builder
Logické hry - 11x
Máte rádi hry, ve kterých něco stavíte a zároveň musíte přemýšlet? Jednu takovou herní pecku tady dnes máme. Budete pomocí jeřábu stavět části budov na předem určená místa. Dokážete postavit celý stavební komplex v co nejkratším čase?
Impale 3
Logické hry - 3x
Poněkud brutální superhra, ve které bude vaším herním úkolem ničit zombíky. Na výběr máte dostatek zbraní a předmětů, které dokáží nadělat pěknou paseku. Máte na to, abyste zdolali všechny levely?
Road Blocks
Logické hry - 18x
Dokážete dostat šedou kuličku do červeného políčka a tím dojít do dalšího kola? Ze začátku se Vám bude zdát tato hra jednoduchá, ale postupně zjistíte, že tomu tak není. Takže se pusťte do hry a ukažte, jak daleko se dokážete v této hře dostat.
Monkey Go Happy Mayhem
Logické hry - 7x
Další z celé řady luxusních logických her s opičkami. Opět bude vaším úkolem dumat nad logickými hádankami a rozveselit opičku. Hra obsahuje celkem 30 úrovní, za které dostanete body podle času. Snažte se tedy myslet velmi rychle :).
Snoozleberg ep3
Logické hry - 3x
Již třetí hra se slavným náměsíčným Snoozlebergem. I tentokrát se náš náměsíčný přítel pan Snoozleberg rozhodne procházet ve spánku. Vašim úkolem bude znova mu pomoci aby se nikde nedejbože nezranil.
Magic Carrot
Logické hry - 54x
Odstraňujte v této hře veškeré skleněné objekty a pokuste se dostat tuto kouzelnou mrkev a zachraňte se. Dostávejte se tak neustále do dalších nových úrovní v této super hře. Tak se do toho dejte.
Binga
Logické hry - 3x
Hodně dobrá super postřehovka, která patří mezi zdánlivě primitivní hry, ale jakmile ji začnete hrát, tak se od ní neodtrhnete. V každé úrovni na vás čekají minihry, které budete muset vyřešit. Obtížnost stoupá a s ní i to, jak vám nezdar poleze na nervy ;).
Blox forever
Logické hry - 5x
Zajímavá oddechová hříčka s velkolepou hratelností. Přesouváte pomocí myši kostičky k sobě, aby stejné barvy zmizely. Nenechte ale své kostičky uvíznout, jinak nebudete moci úspěšně dokončit celý level.
Liquid Measure Crystal Water
Logické hry - 4x
Výborná online hra, ve které budete rozlévat vodu do potrubí. Cílem je dostat vodu vždy na určené místo, a to soustavou nádob a potrubí. Docela príma hra na hlavu :-).
Fallout
Logické hry - 19x
Sice tato hra nemá moc společného s herní legendou Fallout na PC, ale přesto je velice chytlavá. Vašim úkolem zde je odstranit všechny kuličky z hracího pole. Musí tvořit alespoň dvojici stejné barvy.
Zombie Charm
Logické hry - 5x
Propojte v této hře všechny zombíky pomocí těchto karet. Snažte se tyto zombíky v této super hře proměnit v člověky. V pozadí hraje zvláštní hudba. Tak se do toho dejte a snažte se úroveň splnit za co nejlepší Čas.
Puzzle cube
Logické hry - 6x
Nevím jak vás, ale mě vždy Rubikova kostka přímo fascinovala. Nevím, jak někdo může mít mozek na její skládání ale tady máte její odlehčenou třístrannou verzi. Můžete trénovat přímo online na našem webu.
Factory Balls
Logické hry - 922x
Factory Balls je zajímavá logická online hra, která vás náležitě potrápí. Vaším úkolem je obarvit kuličku přesně tak, jak je obarvena kulička na krabici.
Blox
Logické hry - 9x
Zničte všechny kostičky, které se nacházejí v daném kole. Záleží jen na Vás a na Vaší šikovnosti, jak daleko dokážete dojít. Není to ani trochu jednoduché. Pusťte se do hry a ukažte, jak šikovní dokážete být.