Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Monster High New Scaremester Catty Noir
sponzorované odkazy

Monster High New Scaremester Catty Noir

Hrajete online hru Monster High New Scaremester Catty Noir

Seznamte se se studentkou Strašidelné školy Scaremester Catty Noir, která si potrpí na luxusní originální oblečení. Na výběr máte celou řadu oblečení a doplňků.

ovládání hry Monster High New Scaremester Catty Noir

myší, viz instrukce ve hře • 2.1 MB • 1043x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Barbie Doll Room Escape
Hry pro dívky - 1x
Právě se nacházíte v místnosti pro Barbie panenky, kde se ocitnete v pasti, protože nemáte možnost, jak se dostat ven. Nikdo se nenachází poblíž, aby vám s útěkem pomohl. Musíte použít veškerou svoji inteligenci, abyste se dostali pryč. Prozkoumejte okolí a třeba najdete nějaké stopy, jak by se dalo uprchnout.
Girl make up 11
Hry pro dívky - 2x
Některé dívky si o sobě myslí, že jsou tak ošklivé, že potřebují makeup. My to tntokrát nebudeme rozmlouvat, ale spíše jí pomůžeme vybrat co nejlepší odstíny, aby vypadala doslova dokonale. Máte na to vkus?
Washing Hell
Hry pro dívky - 0x
Ďábelské praní prádla zažívá každý den tato mladá vietnamská slečinka. Teď si to zažiješ místo ní:) Nelekej se není to tak složité stačí rovnat práslo do řádku sloupků či na úhlopříčku. Jako ve hře BINGO!
Party v bazénu
Hry pro dívky - 8x
Pěkná online hra pro dívky zaměřena na tvůj postřeh! Vyber si jednu z party. Buď Polliunu nebo Anninu či party Lei a nebo Lili. Vlevo dole se objeví 5 obrázku a všechny jsou sktyty v obrázku, najdi je hraj jinou party.
Fashion Fun
Hry pro dívky - 2x
Zajímavě řěšená online hra pro dívky. Nejprve klikni na start a před tebou se náhle objeví 4 části šatníku a možnost je barvit nebo dát vzory. Jsou to: Trička, kabelky, boty a sukně(nebo kalhoty) Vyber si a dej jim šmrnc.
Zmrzlina
Hry pro dívky - 1x
Máš ráda sladkosti jako tato mladá krásná slečinka? Tak se koukni, které má ráda ona, zda by jsi na ně měla chuť také. Potom si jednu tebou vybranou sladkost vyber a vyběhne ti návod, jak ji vyrobit. :)
The Flirt - zamilovaný flirtík
Hry pro dívky - 0x
Tito dva zamilovaní lidičkové se poprvé spatřili v hudebním klubu, byla to láska na první pohled. On je blázen do ní, ona naprosto zblázněná do něj. Samozřejmě se chtějí políbit, ale ne tak, aby to někdo viděl. Je to tedy klasická líbací online hra, kterou ocení především dívky.
Barbies Spring Wedding
Hry pro dívky - 6x
A opět tu máme jednu z her, které mají v hlavní roli panenku Barbie. Tentokrát se Barbie vdává. Venku je krásné jaro, takže jí musíte na svatbu dostatečně připravit, aby se mohla pyšnit tím, že bude nejhezčí ženou na obřadu. K dispozici dostanete celou řadu možností, jak Barbiin vzhled vylepšit k dokonalosti.
Hallowen Paint
Hry pro dívky - 5x
Znáte to přichází hellowen a sím různé druhy strašidel a strašáků. Vymaluju si pro to tedy své strašidla třeba tak aby si je zesměšnila a nebála se jich. věřím ze hra vás opravdu velice zaujme a získá si vaši přízeň.
Mini Dressup 2
Hry pro dívky - 96x
Rozkošná online hra pro obzvlášť mladší dívenky. Zde máš na oblékání rovnou dvě postavičky. Nejprve je musíš svléknout a potom je jen na tobě, jaký pěkný outfit na těch postavičkách vytvoříš:) Dej se do toho!
Flirt on the Beach
Hry pro dívky - 2x
Pěkná online hra pro dívky, které si chtějí zahrát na nezávazné flitrování online. Vaším úkolem bude láskou omámit co nejvíce chlapců. Stačí najít volného kluka a kliknout na něj... pokud ale na něj dostane zálusk jiná slečna, tak nastává boj o kluka formou rychlé klikačky :).
Movie Star
Hry pro dívky - 4x
V této hře máte za úkol obléknout krásné modelky na různé společenské akce. Uděláte to tak, že jim vyberete oblečení, které dokonale sladíte tak, aby všechny ostatní nadchly. Záleží jen na Vás a na Vašem vkusu.
Mini Dressup 10
Hry pro dívky - 2x
Krásná slečinka je pozváná od svého nastávajícího na ples, kde ji chce představit všem svým přátelům, takže se chce samozřejmě blísknout, neboť pro pány je názor přátel nesmírně důležitý, pomoz jí, ať se líbí!
Narozeninový dort
Hry pro dívky - 3x
Narozeniny. Krásný den, náš den. Narozeninový dort k nim neodmyslitelně patří. Již upečený dortík stačí jen překrasně upravit nejrozmanitějšími ozdůbkami od bonbonů přez želatinové kuličky až nejtypičtějším svíčkám. Můžeš napsat i věnování, pak klikni na next a je to:)
Witch Room Decorate
Hry pro dívky - 1x
Čarodějnice Líza se svojí pomocnicí popletla kouzla. Díky tomuto nezdaru si rozházela všechny věci a nezbylo jí v domě nic. Aby toho nebylo málo zlomila se jí hůlka a než sežene novou bude to nějaký čas trvat. Naskládej jí věci zpět.