Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Monster High New Scaremester Catty Noir
sponzorované odkazy

Monster High New Scaremester Catty Noir

Hrajete online hru Monster High New Scaremester Catty Noir

Seznamte se se studentkou Strašidelné školy Scaremester Catty Noir, která si potrpí na luxusní originální oblečení. Na výběr máte celou řadu oblečení a doplňků.

ovládání hry Monster High New Scaremester Catty Noir

myší, viz instrukce ve hře • 2.1 MB • 235x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Fashion Designer NY
Hry pro dívky - 22x
Vašim úkolem je prezentovat Vaši novou kolekci na módní přehlídce. K tomu, aby jste mohli prezentovat svou novou kolekci musíte dívky dostatečně připravit. Upravte jejich vizáž a pusťte je na molo. Nudit se určitě nebudete.
Anne Hathaway
Hry pro dívky - 1x
Nová online hra pro dívky. Již tak krásná Anne Hathaway potřebuje na dnešní večer vypadat opravdu perfektně. A ty jsi jediná, kdo ji v tom může pomoci. Obarvi ji vlasy, klidně zvol i melíry, nalič ji a nasaď šperky:)
Beauty Maker 20
Hry pro dívky - 3x
Je tu souboj o srdce chlapce, který si dívku vybírá podle vzhledu. Ty bys jistě takového nechtěla, ale tato dívky se o něj rozhodla bojovat. Potřebuje však pomoct s výběrem oblečení, účesu, doplňků, šperků aj. Pomoz jí a nakonec uvidíš koho si vybere:)
Zmrzlina
Hry pro dívky - 213x
Máš ráda sladkosti jako tato mladá krásná slečinka? Tak se koukni, které má ráda ona, zda by jsi na ně měla chuť také. Potom si jednu tebou vybranou sladkost vyber a vyběhne ti návod, jak ji vyrobit. :)
Fluffy Monsterette Makeover
Hry pro dívky - 25x
Pěkná makeover hra pro dívky. Fluffy je postavička, která by ráda vypadala skvěle. V tom bude vězet váš úkol - navrhněte ji makeup a doplňky tak, aby byla maximálně spokojená. Ovšem její ideál krásy je trochu jiný, než na který jsme my obyčejní lidé zvyklí.
Photo Model 44
Hry pro dívky - 4x
Tak tahle slečna je sice už tak velmi pohledná, ale jsou situace, kdy chce být ještě hezčí a jedna z nich právě nastala. Chystá se na rande, sice do kina, kde není moc světlo, ale stejně, dej se do toho a krásně ji nalič:)
Gold Field - zahradnická hra
Hry pro dívky - 26x
Jednoduchá, ale zábavná farmářská online hra pro všechny hobby zahradníky. Vaším úkolem je starat se o svou farmu a hlídat ji před špačky, kteří mají zálusk na vaši úrodu. Šipkama se pohybujete, mezerníkem osíváte a poté sklízíte. Zahradnická hra vhodná pro děti.
Sue Beauty Maker
Hry pro dívky - 27x
Tak tohle je opravdu pěkně udělaná online hra pro dívky. Možná bys to neřekla, ale SUE má 4 podoby. Ty si jednu z nich vyber a pak ji nališ, jak se ti jen líbí, až budeš s prací hotova a spokojena zmáčkni voňavku a porota tě ohodnotí!
Sisters Ready To Swim
Hry pro dívky - 16x
Tyto dvě krásné sestry jdou právě na bláž a chtějí se obléci v posledním moderním stylu tohoto léta. Počasí bude zřejmě krásně prosluněné, takže doufáme, že vyberete nějaký sexy styl.
Cold winter
Hry pro dívky - 21x
Tohle děvče si usmyslelo, že chce vypadat jako bohyně. Nebudeme jí v tom bránit ale vybereme pro ni ten nejlepší makeup, stíny a ostatní líčidla. Můžete ji také ověšet různými náhrdelníky a jiným přislušenstvím.
Wedding Dressup 4
Hry pro dívky - 8x
Jednou tě možná také čeká svatba a budeš muset řešit dilema, jaké svatební šaty jsou nejlepší, nevypadám v nich tlustě apod. Tato slečna je v podobné situaci. Zahraj si na její kamarádku. Obleč ji, ošperkuj, zvol účes i závoj...
Castle Spa
Hry pro dívky - 11x
Nová epizoda super hry s Melvinem a Manuelou. Jejich byznys s překrásným zámeckým hotelem vyšel a nyní se chystají na menší rozšíření. Tentokrát zkusí štěstí jako provozovatelé lázní. Převezměte jejich roli a nechte lázně vzkvétat.
Barbie A Fairy Secret Dress Up
Hry pro dívky - 61x
Panenka Barbie se poslední dobou objevuje opravdu skoro všude a v rámci této počítačové hry si vyzkoušíte tvorbu časopisu. Tento časopis si vzala na paškál Barbie a měl by se věnovat tématům, které schválí. Jako první musíte na obálku umístit ideální obrázek a samozřejmostí je i volba písma v nadpisu.
Angel Dressup
Hry pro dívky - 2x
Krásná Andělka se rozhodla pro své příhodné jméno jít na místní karneval za anděla, jen se koukni jaké oblečeníčko si pro to obstarala, jen se stále nemůže rozhodnout, které si vezme a kterou paruku. Poraď:)
Model Dressup 78
Hry pro dívky - 14x
Ttao moderní slečinka jde na konkurs na fotomodeling do dívčího časopisu v sekci fotoromán. je to pro ni životní sen , tak se dnaž jak nejlépe umíš, aby konkurs vyhrála. Příjemnou zábavu. Nudit se jistě nebudeš.