Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Takeover

Hrajete online hru Takeover

Strategická online pecka, která vás zavede do nebezpečného středověku, kde vládnou brutální války a kouzla mocných čarodějů. Vyrábějte jednotky a snažte se dobít nepřátelskou pevnost.

ovládání hry Takeover

myší, viz instrukce ve hře • 15.71 MB • 1067x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Yaminas Honey Garden
Strategie - 12x
Pěkná farmářská online hra, ve které se budete snažit vybudovat prosperující farmu. Jako výsledný produkt, který budete prodávat, bude med. Pečlivě obhospodařujte farmičku a úly. Dokážete v této superhře vydělat rekordní obnos peněz?
Symbiosis Greenland
Strategie - 9x
Zajímavě pojatá strategická online hra, ve které budete velet udatné a nebojácné armádě rostlinek. S jejich pomocí se postavíte nepřátelským krystalům. K vítězství budete potřebovat dobré strategické myšlení a využití vlastností jednotlivých rostlin.
Epic War 3
Strategie - 3x
Další z mnoha skvělých strategických her, ve které máte za úkol postavit skvělou armádu, díky které porazíte nepřátele. Záleží pouze na Vás, jak to uděláte a jestli tento nelehký úkol zvládnete. Neváhejte a zahrajte si tuto skvělou hru.
Attack of the Evil Bunny Empire
Strategie - 4x
Rozestavte si věže proti modrým králikům, kteří budou před vámi utíkat. Snažte se je všechny pozabíjet a udržet se přes dvacet vln těchto útoků. Tak se do toho dejte a snažte se vyhrát! Je to opravdu super hra.
Penguins Attack 3
Strategie - 2x
Snažte se v této super hře zastavit invazi tučňáků, kteří chtějí vládnout celému světu. Rozestavete proto veškeré střílecí věže podél trasy, kde budou chodit a snažte se je zneškodnit dřív, než bude pozdě.
Black Sun Siege
Strategie - 2x
Skvěle zpracovaná tahová strategie, která zaujme rozhodně každého. Na hracím poli máte svůj tým, který je tvořen bojovníky vyznávající čtyři základní živly - voda, země, vzduch, oheň. Správnými tahy a útoky zničte svého soupeře.
Land Defender TD
Strategie - 3x
Velmi povedená super strategická online hra ve stylu tower defence. Budete tedy stavět obranné věžičky a snažit se, aby přes labyrint neprošla žádná nepřátelská jednotka. Věžičky je možné upgradovat. Důležité je věže dobře rozmístit, aby měly velký dostřel a široký dosah.
Commander Sister
Strategie - 1982x
Skvělá strategická hra, ve které musíte zničit všechny jednotky nepřátelského konvoje. Pečlivě rozmístěte obranné věže na strategická místa. Konvoj se objevuje nejen na spodní části mapy, ale také z levé strany, proto se nenechte překvapit. Věže není možné vylepšovat, což hru činí poměrně náročnou.
The Last Shelter
Strategie - 0x
Po letech strávených bloumáním po všech možných končinách vesmíru se ocitnete na planetě, kde by mohly existovat vhodné podmínky pro život. Vylodíte se na planetě, ale okamžitě se ocitnete pod náporem nepřátelsky naladěných domorodců. Musíte se za každou cenu ubránit před všemi útoky, které budou přicházet. Nepřátelé chodí ve vlnách a snaží se probojovat až do chráněného území.
Momentum Missile Mayhem
Strategie - 1x
Momentum Missile Mayhem je výborná hra, ve které musíte ubránit váš energetický zdroj. Nepřátelé se na vás hrnou ve vlnách, samozřejmě nesmíte nechat projít ani jednoho. Nejprve máte obyčejné energetické dělo, nicméně později můžete kupovat lepší zbraně a vylepšovat. Hra se ovládá myší (kliknete do oblasti děla, zamíříte červeným paprskem, natáhnutím zvolíte sílu a pustíte tlačítko myši). Momentum Missile Mayhem je náročná hra a taky dost velká. Bude se o déle načítat.
Bananageddon
Strategie - 1x
Ve hře máte za úkol se ubránit proti zvířecím příšerkám, které se snaží k vám proniknout a zničit vás. Musíte dobře rozmístit, promyslet a načasovat svoji obranu, abyste dosáhli vítězství nad příšerkami.
Zombie Empire
Strategie - 1x
Ubraňte si svůj zombie tábor a pokuste se dobýt ten soupeřuv. Dávejte si pozor, aby vás nezničili a proto si veškerou armádu vylepšujte. Nenechejte se zabít a ničte je. Posunujte se do dalších úrovní v této super hře.
Random Defence
Strategie - 2x
Pěkná strategická online hra postavená na principu "Tower Defence". Vaším úkolem je rozestavět obranné věže tak, abyste zábránili průchodu nepřátelských jednotek. Důležité je neustále upgradovat věže.
Trojan War
Strategie - 1x
Právě se nacházíte pod útokem nepřátelských jednotek, které chtějí srovnat váš hrad se zemí, což nesmíte dopustit. Podél cest musíte umisťovat obranné věže, které začnou útočit na nepřátele, jakmile se jim dostanou na dostřel. Hra patří mezi ty lepší, jaké může žánr Tower Defense vůbec nabídnout, a proto si jí určitě neváhejte spustit.
Bloons Tower Defense
Strategie - 4x
V online hře Bloons Tower Defense budete čelit útoku neposedných balónků. Postavte opičky, vrhače špendlíků, ledové a bombardovací věže tak, aby ani jeden balonek neprošel bludištěm. Hra má celkem 50 úrovní, není těžké ji dohrát na první pokus. Hned jak to bude možné, tak si pořiďte Super Monkey - vítězství je pak hračkou.