Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Fireworks

Hrajete online hru Fireworks

Pěkná postřehová online hra, ve které budete odpalovat rakety ohňostroje. V momentě, kdy se raketa začně rozsvěcet, tak klikněte na odpalovací zařízení příslušné barvy.

ovládání hry Fireworks

myší, viz instrukce ve hře • 0.13 MB • 1119x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Alpha Attack
Postřehové hry - 29x
Postřehová a dovednostní minihra od Miniclip. Na vaše městečko padají zničující bomby. Vy je v roli obránce musíte ničit tak, že na klávesnici stisknete příslušné písmenko, které má bomba na sobě.
Skill Stack
Postřehové hry - 19x
Skill Stack je skvělá chytlavá hra. Na hracím poli se snažte mezerníkem trefit do okamžiku, kdy je pohybující se blok přesně nad spodní řadou. Pokud se netrefíte, tak přesahující čtverečky ztratíte. Hra končí ve chvíli, kdy ztratíte poslední čtvereček. Je to hodně návykové.
18 Wheels Driver 2
Postřehové hry - 57x
Druhý díl povedené hry na parkování kamionu. Pokuste se usednout za volant tahače a zaparkovat ho na určené místo. Je to docela makačka. V dalších úrovních přibyde návěs, s kterým už je to pěkná fuška.
Deep Lift 2
Postřehové hry - 65x
Úplnou náhodou jste našli mapu k tajnému pokladu, který se skrývá pod mořskou hladinou. Vydejte se do světa divů pod mořskou hladinu a pokuste se tento poklad najít. Dávejte si pozor na nebezpečné zvířata.
Makeover Game
Postřehové hry - 10x
Máte možnost setkat se ze čtyřmi nádhernými modelkami a vylepšit jejich visáž v kosmetickém salónu. Namalujte modelky podle svého vkusu. Upravte jim vlasy podle nejnovějších trendů. Nezapomeňte ani na nehty.
Forest Brat
Postřehové hry - 48x
Malá holčička se vydala do lesa, kde by ráda se síťkou pochytala několik motýlů. Kromě motýlů můžete s dívkou posbírat i různé květinky. Květiny se sbírají automaticky, zatímco na motýla musíte použít síťku. Dávejte si ovšem dobrý pozor, protože na splnění limitu motýlů máte předem stanovený čas, takže postupujte rychle.
Grab The Cash
Postřehové hry - 9x
Zajímavá super hra, ve které se odehrává velká bankovní loupež. Vaší misí je pochytat všechny lapky a navrátit ukradené peníze. Hra nabízí poměrně dost vylepšení, které si pořídte za odměnu při navrácení lupu.
Climbing for Love
Postřehové hry - 47x
Chlapík se zamiloval a chystá se pro svoji novou lásku vykonat něco pořádně šíleného. Rozhodl se totiž, že za svojí milovanou vyleze do nejvyššího patra výškové budovy. Pomozte mu v lezení a snažte se vyhýbat tomu, aby se muž setkal s překážkami na trati. Naopak se pokuste sbírat peníze, srdce a křídla.
Good Game Poker
Postřehové hry - 44x
Neškodná, ale zato velmi chytlavá karetní hra Poker. Tentokrát se jedná o multiplayer verzi, ve které budete soupeřit s hráči z celého světa. Pokud máte rádi poker, oblíbíte si i tuto bezpečnou online hru.
Disappearing Path
Postřehové hry - 23x
Úkolem v této dobré logické hře je dostat kuličku až k vlaječce. Nebude to jednoduché a budete muset hodně přemýšlet. Cestu kuličky k valjce musíte nakreslit, přitom by bylo super, kdybyste cestou sebrali hvězdičky.
Fish eat fish
Postřehové hry - 30x
Hra s velmi vysokou náročností která jistě nesedne svátečnímu hráči na baterky. Uvidíte spoustu barevných rybek a jak jistě víte, větší ryba žere menší. Vy musíte pospojovat rybky se stejnou barvou, abyste vytvořili jednu velkou.
Plasticsaucer
Postřehové hry - 26x
Skvělá zábavná hra. Vašim úkolem je doletět s mimozemským talířem co nejdále. Po cestě se musíte vyhýbat různým nástrahám, které jsou na Vás nastraženy. Jak daleko dokážete doletět záleží jen na Vás a na Vašem postřehu.
Super Crazy Guitar Maniac 3
Postřehové hry - 20x
Oblíbený hudební hra Super Crazy Guitar Maniac 3 skvěle procvičí váš postřeh a jako bonus si ještě můžete poslechnout pěknou rockovou hudbu. Cílem je v přesném pořadí mačkat klávesy, které běhají po monitoru.
Whaa
Postřehové hry - 51x
Chytlavá postřehová minihra s velice jednoduchým herním principem. Ve hře "pouze" sestřelujete barevné kruhy, avšak je to velice zábavné. Samozřejmostí je sbírání bonusů, dále například použití speciální zbraně atd.
Spider Invasion
Postřehové hry - 15x
Ve vrchní části uvidíte vždy různě barevnou kostičku, kterou vložíte do pole tak, aby vzniknul obrazec. Jaké obrazce máte tvořit uvidíte na začátku hry. Ve hře musíte dostat různé zbraně až na spodní část a tím ničit pavouky. Poté klikněte na zbraň, která je v dolní části hrací pole a použijte ji.