Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Donutosaur
sponzorované odkazy

Donutosaur

Hrajete online hru Donutosaur

Graficky i hratelně velmi povedené online hra. Vaším úkolem je pomoci Donutosaurovi v cestě za jeho pamlsky, krásně voňavými donuty. Budete muset řešit pěkně zapeklité problémy. Ale hráči, kteří mají v oblibě fyzikální logické hry, si určitě poradí.

ovládání hry Donutosaur

myší, viz instrukce ve hře • 4.36 MB • 63x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Snoozleberg ep3
Logické hry - 19x
Již třetí hra se slavným náměsíčným Snoozlebergem. I tentokrát se náš náměsíčný přítel pan Snoozleberg rozhodne procházet ve spánku. Vašim úkolem bude znova mu pomoci aby se nikde nedejbože nezranil.
Revenge of the Stick
Logické hry - 32x
V této propracované hře budete stavět do boje různé kancelářské potřeby proti panáčkům, kteří vylezají z monitoru a snaží se dostat na svobodu.Postupně z monitoru budou vylézat těžší a těžší postavičky proto musíte být pořádně vyzbrojeni.Dokážete všem zabránit v úniku ?
Fly Kitty Fly
Logické hry - 20x
Výživná logická online hra s kočkou, kterou máte za úkol osvobodit. A jak na to? Snažte se ve správném pořadí odebírat herní prvky tak, aby kočka nakonec mohla vylétnout. Docela príma hra na mozek.
Folds
Logické hry - 30x
V Japonsku vytvořili ze skládání ubrousků skoro umění, kterému se říká Origami. Vznikají tak nejrůznější tvary a právě jejich skládání si můžete vyzkoušet v rámci hry s názvem Folds. Hra automaticky počítá, na kolik procent se hráčovi podařilo splnit zadání. Celkově se můžete těšit na slušnou porci úrovní.
Build Balance
Logické hry - 49x
Chcete se stát stavitelem? Tak poté hrajte tuto hru a překonejte všechny zkoušky! Vytvořte pyramidu, umístěte různé objekty na sebe a nenechte je hlavně spadnout. Tak se do toho dejte.
Bloons Player Pack 1
Logické hry - 45x
Kdo někdy nehrál alespoň jeden skvělý počin ze série Bloons jako by nebyl. Svoje balonky sestřelujete šípem, na který působí přitažlivost, takže musíte vychytat přesnou dráhu, abyste sundali co nejvíce balonků.
Escape the Shack
Logické hry - 21x
Vaším úkolem je se dostat pryč z této chatrče. Dejte se do toho a přijďte na způsob, jak se odtamtud dostat. Snažte se. Pošlete morzeovku, abyste si zavolali třeba pomoct. Udělejte opravdu cokoliv.
Turnament
Logické hry - 19x
Ze hry Turnament na hráče dýchne atmosféra starých počítačových her, které nedosahovaly ani zdaleka grafických kvalit dnešních her. S rytířem se vydáte na válečné tažení, během něhož se pokusíte získat veškeré zlaté penízky, jež se v rámci daného podlaží nacházejí. Celkově si projdete několik zajímavých úrovní.
Rickshaw Jam
Logické hry - 26x
Rikšové v Indii to nemají jednoduché. Obzvlášť v hustém provozu je umění prokličkovat mezi auty a najít si cestu ven. V této superhře musíte posunovat auta svisle a vodorovně tak, aby se rikša mohl dostat ven... Rickshaw Jam je povedená logická hra.
Parking Zone
Logické hry - 53x
Zadání je jasné - máte pět aut a šest pozic na parkování. Vaším úkolem je zaparkovat auta tak, aby každé stálo na místě podle své barvy. Není to tak snadné, jak se může zdát...
WOW Connect - Warcraft mahjongg
Logické hry - 60x
Wow Connect je logická hra ne nepodobná mahjonggu. Vaším úkolem je spojit dva stejné symboly. Cesta mezi nimi může mít maximálně 2 zlomy s 90°. Pokud si nebudete vědět rady, můžete symboly zamíchat (shuffle) nebo si vyžádat nápovědu (hint).
Truck Loader
Logické hry - 28x
Chytlavá online hra Truck Loader vás zavede do skladu plného zboží. Vaším úkolem je naložit náklad pomocí magnetického ramena stroje. Srovnejte vše do správné pozice a dejte pokyn řidiči náklaďáku, ať se vydá na cestu s nákladem.
Iq marathon 2
Logické hry - 532x
Pořádně namáhavá hra na vaše mozkové závity. V téhle hře si výborně procvičíte svoje logické uvažování a schopnosti konstruktivního myšlení. Přemisťujte směrové šipky tak, abyste dostali svou postavičku do cíle.
Music Box of Life: Part 3
Logické hry - 24x
Máme tady opět tuto super hru, ve které musíte najít rozdíly na obrázcích. Za správný nalezený rozdíl dostanete body. Proto neklikejte zbytečně, protože se vám body budou odečítat. Je to pokračování minulé hry.
Tinysasters
Logické hry - 47x
Vytvořte si tady vlastní Zemi a začněte těžit veškeré suroviny. Znepříjemňovat vám budou tuto hru různá zemětřesení. Hlídejte si je, protože vám budou rozhazovat veškeré budovy. Tak se do toho dejte.