Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Strike Force Heroes 2
sponzorované odkazy

Strike Force Heroes 2

Hrajete online hru Strike Force Heroes 2

Pěkná střílečka, ve které si můžete vytvořit vlastního vojáka s velkým výběrem zbraní, brnění a upgradů. Poté se vydejte do boje a předvěďte nejlepší ze svých kousků.

ovládání hry Strike Force Heroes 2

myší, viz instrukce ve hře • 15.6 MB • 2554x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Ownage Burst
Akční hry - 2x
Parádní akční online hra Ownage Burst vás zavede do boje proti hordám nepřátel. Zpočátku si chabým nepřítelem poradíte, ovšem velice záhy nastoupí elitní střelci s lepšími zbraněmi a to už není taková brnkačka. Využívejte úkryt za auty a nebojte se použít granáty :).
Ant City
Akční hry - 5x
Ant City rozhodně není komplikovanou hrou. Dostanete totiž do ruky obrovskou lupu a ocitnete se nad městem. Za pomoci slunečních paprsků se pokusíte zlikvidovat celé město. Musíte kliknout myší a podržet levé tlačítko, aby se aktivovalo pálení. Po městě pobíhá celá řada různých lidí, nebo jezdí vozidla. Vše můžete spálit.
SAS: Zombie Assault 3
Akční hry - 10x
Luxusní zombie hra, která je pokračováním výborné hry SAS 2. V tomto díle na vás čeká více map, více lepších zbraní a také více hráčů. Můžete hrát až se 4 hráči najednou formou multiplayeru přes internetu. Zneškodněte všechny zombíky.
Super Ninja Strike
Akční hry - 1x
Jste velice obávaný ninja, který se rozhodl konat dobro. I za cenu obětí na straně nepřátelských zločinců. Nejprve vás však čeká malý trénink u mistra bojových umění. Poté můžete vyrazit do akce, která není zrovna jednoduchá. Super Ninja Strike se ovládá šipkama a klávesami A, S, D.
Visible 3
Akční hry - 3x
S hrou Visible 3 se ocitnete v poměrně zajímavém světě. Musíte si totiž hlídat hned dvě roviny. Všude se nachází různé překážky, přes něž se musíte šikovně propracovat. Během postupu mezi úrovněmi si můžete zajít do obchodu s vylepšením. Jedná se o velice zajímavý nápad, jehož provedení vůbec nepokulhává.
Smo Arena Fighter
Akční hry - 2x
V této skvělé hře si můžete vybrat jestli chcete bojovat proti mnoha nepřátelům nebo se pokusit co nejdéle přežít. Vyberte si z mnoha stylů boje a snažte se vydržet co nejdéle. Za každý odehraný zápas získáte určitý počet peněz, díky kterým si budete moct vylepšovat své zbraně.
The Endless Zombie Rampage 2
Akční hry - 3x
První díl hry byl poměrně úspěšný, a proto na sebe jeho pokračování nemohlo nechat dlouho čekat. Opět se setkáte s nekonečným množstvím nebezpečných zombie, které se snaží sníst, co jim přijde na dosah. Za každého zlikvidovaného nemrtvého obdržíte určitý počet bodů, za které si později nakoupíte vylepšení.
FWG Knight
Akční hry - 5x
Zlo se chystá zaútočit na vaše království, což nemůžete jenom tak připustit. Naštěstí patříte k vrstvě rytířů, kteří mají oprávnění mít u sebe zbroj a zbraně. Vydejte se na svém koni vstříc nebezpečí a pokuste se zlikvidovat všechno zlo, které se objeví. Nepřátelské jednotky jsou sice v přesile, ale s tím si jistě poradíte.
Ben 10 Vs Aliens Force
Akční hry - 1x
Vaším úkolem v této hře s Benem je ten, že budete muset zničit veškeré mimozemšťany, kteří v této hře jsou. Tak se do toho dejte a ukažte, jak je dokážete zničit.
Sky Fighters
Akční hry - 1x
V této hře se stáváte pilotem a Vašim úkolem je ničit nepřátele, kteří se na Vás ženou ze všech stran. Sbírejte munici a různé bonusy na které po cestě narazíte. Kolik bodů dokážete nasbírat záleží jen na Vás. Pusťte se do hry a ukažte, jak šikovní jste.
Zombie Wrangle
Akční hry - 5x
Zahrajte si na neohroženého maníka, který zvládá všechny nebezpečné situace s chladným klidem. Tentokrát budete čelit nebezpečí v podobě mozkolačných zombíků. Ubraňte se jim pomocí zbraní a různého vylepšování základny.
Balloon in a Wasteland
Akční hry - 6x
Hlavní hrdina hry se rozhodl proletět vzducholodí, ale během letu se mu stala nepříjemná nehoda a musel nouzově přistát. Naneštěstí se ocitnul na temném a odlehlém místě, kde se nachází nepřátelsky naladěné příšery všeho druhu. Dobrodruh se musí pokusit svoji vzducholoď opravit, aby se mohl dostat bezpečně domů.
3D Space Hawk
Akční hry - 2x
Nepřátelské letecké síly prolomily obranu na oběžné dráze a chystají se zničit Zemi. Vaším úkolem bude v roli elitního pilota zachránit naši modrou planetu. Sestřelte všechny nepřátelské stroje a na konci se utkejte s mateřskou lodí cizáků. Hra se ovládá myší a šipkama, rakety střílíte mezerníkem.
Zombotron 2
Akční hry - 3x
Zombie zamořují celý svět, o čemž jsme se mohli přesvědčit již v prvním díle hry s názvem Zombotron. Všechny zombie se nepodařilo zlikvidovat, a proto stojíte před nelehkým úkolem. Musíte se popasovat se spoustou protivníků a k dispozici postupně dostanete opravdu široký zbraňový arzenál. Hra má celkem zajímavý příběh.
hra v Unity3D
Inhuman
Akční hry - 1x
Luxusní krvavá super hra, ve které se budete bránit útoku krvelačných a po vašem mozku lačných zombie. Nečekejte až si vás nemrtvé zdrůdy vychutnají, nabijte zbraň a začněte je kosit bez milosti a strachu.