Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Strike Force Heroes 2
sponzorované odkazy

Strike Force Heroes 2

Hrajete online hru Strike Force Heroes 2

Pěkná střílečka, ve které si můžete vytvořit vlastního vojáka s velkým výběrem zbraní, brnění a upgradů. Poté se vydejte do boje a předvěďte nejlepší ze svých kousků.

ovládání hry Strike Force Heroes 2

myší, viz instrukce ve hře • 15.6 MB • 3704x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Karate Blazers
Akční hry - 3x
Karate vzniklo již před poměrně dlouhou dobou a jedná se o obranné bojové umění. Díky tomuto umění by měl být každý, kdo ho ovládá, schopný se ubránit nepřátelskému útoku. Jednoho karatistu si vezmete na starost i ve hře s názvem Karate Blazers a vydáte se vstříc nepřátelským bojovníkům, které potřebujete porazit.
hra v Unity3D
TACTICAL REBELS
Akční hry - 9x
Vytvořte si online server a dovolte dalším hráčům se připojit k vaší hře. Potom začne tuhý těžký boj plný odlétajícího masa a akční zábavy. Hra je poměrně rozlehlá, proto se snažte najít nepřítele jako první.
Ninja Rinseout
Akční hry - 5x
Zajímavá atmosférická hra, ve které se převtělíte do samotného bojovníka Ninja. Využívej stínů a své obratnosti k poražení mnohem početnějšího nepřítele. Pouze profesionální Ninja dokáže bojovat se vší ctí za svou věc.
Driving Demolition
Akční hry - 2x
Pěkná akční onlinovka především pro klučičí hráče. Budete ovládat jeep, s kterým si zahrajete vražednou misi. Rozjeďte se na plný plyn a hupsněte na skupinku vojáků a výzbroje. Ve vhodný okamžik auto odpalte a kochejte se spouští.
Clear Vision 5
Akční hry - 2x
Stali jste se v této hře zabijákem. Dejte do toho všechno. Vyhodili vás totiž z práce, máte náladu pod psa a ještě k tomu víte, že vaši přátele jsou falešní. Vyberte si zbraň a vydejte se na mise.
Bunnies and Zombies
Akční hry - 1x
Tato super hra je ještě nedodělaná, ale je opravdu hodně zábavná. Na vývoji se podílel jen jeden vývojář, který schání profesionální programátory, aby mu pomohli pracovat na jiných projektech. V této hře ochraňte malé dítě.
Sushi Showdown
Akční hry - 5x
Bezvadná online hra pro všechny fanoušky stříleček. V roli neohroženého chlapíka s puškou budete sbírat mince, zachraňovat rukojmí a vedle toho bojovat s nepřáteli. Zvládnete hru dohrát až do úplného konce?
City Siege 3: Fubar Level Pack
Akční hry - 7x
City Siege 3 je zpět s pěknou dávkou 30 nových úrovní. A co vás čeká? Další vojenské jednotky a upravé nové vlastnosti a vylepšení. A nyní se již pusťte do hry a ukažte protivníkům, že nejste žádná ořezávátka.
Zombie at the Gates
Akční hry - 2x
V této hře hrajete za krále, který musí sbírat různé mince a suroviny. Dávejte si hodně velký pozor na zombíky, kteří vás budou chtít zničit. Po každé úspěšne úrovní si můžete vše vylepšit. Tak se do toho dejte.
R Shot
Akční hry - 2x
V této hře máte jasný cíl. Vzít do ruky pistoli a předvést jaký jste střelec. Máte před sebou terč, který se postupně vzdaluje. Vaším úkolem je trefit se do červeného kruhu. Nastavte si obtížnost a pusťte se do této skvělé hry.
The Cyborg - tvrdá střílečka
Akční hry - 2x
V akční střílečce The Cyborg budete kosit tlupy zločinců. V roli kyborga, stroje na zabíjení, a s pomocí těžkých zbraní si vyzkoušejte, jak obstojíte. Cílem je zneškodnit všechny nepřátele, ale s co nejmenší ztrátou nábojů.
Armada Tanks
Akční hry - 4x
Tato online hra vás zavede do bludiště, ve které budete bojovat se svým tankem proti nájezdům tankových jednotek. Musíte si chránit svou základnu. Ve hře sbírejte bonusy, které nesou mnoho výhod.
Wilt Last Blossom
Akční hry - 1x
Jste jeden z několika přeživší ve zničeném světě. Udělejte vše, co budete považovat za správné, abyste přežili se svou dcerou. Nicméně noční můra teprve přichází a bude to horší a horší...
Zomboz 2
Akční hry - 2x
Vaším úkolem v této hře je vystřelit z vaší zbraně šíp a pokusit se ho vystřelit tak, aby přitažlivost těchto planet náboj přitáhla a vy tak sestřelili zombíky. Ve vyšších úrovních budou tito zombíci krytí.
Doc Ock Rampage
Akční hry - 3x
Máte rádi spider-mena? Tak tohle je hra pro Vás. Hrajete za známého doktora Ock a ničíte vše co vám stojí v cestě. Samozřejmě díky robotickým chpadlům pro vás není problém ani vylez na nějakou tu budovu..