Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Strike Force Heroes 2
sponzorované odkazy

Strike Force Heroes 2

Hrajete online hru Strike Force Heroes 2

Pěkná střílečka, ve které si můžete vytvořit vlastního vojáka s velkým výběrem zbraní, brnění a upgradů. Poté se vydejte do boje a předvěďte nejlepší ze svých kousků.

ovládání hry Strike Force Heroes 2

myší, viz instrukce ve hře • 15.6 MB • 348x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
World domination battle
Akční hry - 28x
WDB je skvěle hratelná, ale hlavně neskutečně zábavná hra. Ve hře je mnoho vtipných animací a zvuků, rozhodně se budete hodně dlouho smát. Vtipnější souboje jsem ještě neviděl:).
hra v Unity3D
Saloon Brawl 2
Akční hry - 36x
Luxusní westernová střílečka v unity3D. Zahrajte si na neohroženého bijce z Divokého západu a zapojte se do masivní salónové bitky. Snažte se porazit všechny soupeře. Můžete použít pěsti, kopy, ale také využít rozbité lahve.
Thing thing 3
Akční hry - 1139x
Tohle je už třetí díl výborné akční plošinové střílečky, ve které se vyřádí opravu každý. Máte dostatečný výběr zbraní a prostředí je proměnné, stejně jako různí nepřátelé. Svoji postavičku si můžete libovolně navolit.
Panda Uprising
Akční hry - 584x
Zajímavá obranná hra, ve které budete bránit své město před nájezdy krvelačných pand. Pomocí osmi elementů a dobrého přemýšlení můžete pandí armádu postupně zničit. Hra se ovládá pouze myší. Kliknutím vystřelíte, nechybějí ani kouzla a speciální útoky.
Western Blitzkrieg - super střílečka
Akční hry - 25x
Zahrajte si na Ramba a pouze s vaší výzbrojí pokoste všechny nepřátele. V oblasti, kde budete vysazeni, jde opravdu do tuhého. Proti vám stojí dlouhá nepřátelská linie, kterou se musíte prostřílet. Na pomoc máte pistoli a samopal. Boj vám usnadní různé bonusy v podobě doplnění energie a munice. Dávejte dobrý pozor na miny.
Super Zombie Shooter Level Pack
Akční hry - 27x
Vydejte se do 3D prostoru v této super hře. Pokuste se sestřelit veškerá monstra, která se před vámi objeví a prostřílejte se přes zombíky. Dostaňte se až na konec celé úrovně. Sbírejte zbraně a přežijte.
Futurama Bender Scores
Akční hry - 45x
Zahrajte si online hru na téma seriálu Futurama. V roli Bendera bude střílet po všem živém. Hlavně tedy po tom, co střílí po vás. Docela pěkná oddychová střílečka.
Nitrome Must Die
Akční hry - 26x
Herní vývojářský tým Nitrome vydává pravidelně různé počítačové hry a nyní se rozhodli vypustit hru s názvem Nitrome Must Die. Jedná se o akční hru, kde máte možnost zahrát si dokonce ve dvou hráčích na jednom počítači. Vydejte se do boje sami nebo ve dvou a zlikvidujte veškeré překážky na dlouhé cestě.
Counter Strike De Untecs
Akční hry - 42x
Procvičte se ve střílení z vaší pistole. Je to cvičení na náhodné nepřátele ve dvou scénach na mapě De Untecs. Používejte vaší myš k tomu, abyste úspěšně zaměřili a nepřátele odstřelili.
Flak Boy 2
Akční hry - 17x
Hra Flak Boy se dočkala již druhého pokračování. Jedná se o poměrně brutální hru, kde dostanete za úkol zlikvidovat co nejvíce malého robota. Likvidaci provádíte díky rozmístění zbraní. Za každý zásah obdržíte bonusové peníze, za něž si posléze můžete nakoupit nové a lepší zbraně. Hra obsahuje možnost zahrát si ve dvou obtížnostech.
Dummy Crusher
Akční hry - 22x
Snažte se v této hře zničit veškeré roboty. Dejte se do toho a shoďte na tyto roboty vše, co vám v této super hře dají. Abyste se dostali do dalších úrovní, tak je zapotřebí zničit všechny tyto roboty v této hře.
Ninja Hunter
Akční hry - 24x
Procvičte si psaní všemi deseti. V této hře se stáváte bojovníkem, který se snaží uchránit svůj chrám před nepřátelskými Ninji. Vašim úkolem je zneškodnit bojovníky pomocí písmenek A - Z. Nad každým Ninjou je vždy nějaké slovo. Zadejte ho na klávesnici a zničte Ninju. Prokousávejte se koly.
The Lord of the Rings: Battle
Akční hry - 23x
Knižní trilogie Pán prstenů se dočkala skvělého filmového zpracování a celé řady počítačových her. Jedna z nich se nazývá The Lord of the Rings: Battle. Vezmete si v ní na starost mocného kouzelníka Gandalfa, se kterým se vydáte do nebezpečného světa bojovat se služebníky zla. Na čarování potřebujete dostatek magické energie.
Ben 10 vs Zombies
Akční hry - 32x
Pěkná zombie hra, ve které jako hrdina vystupuje oblíbený Ben10. Zombíci jsou právě na hladovém tažení, ve stručnosti: mají zálusk i na váš mozek. Nezbývá, než se chopit zbraně a zombíky vystřílet.
Abduction
Akční hry - 28x
Staňte se alespoň na chvíli jedním ze členů mimozemské civilizace, která se rozhodla unést co největší počet lidí. Za tímto účelem dostanete k dispozici vesmírnou loď, ze které můžete paprskem posbírat lidi na planetě. Musíte si občas dávat pozor na nebezpečí. Vyzvedávat do vzduchu můžete různé předměty.