Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Strike Force Heroes 2
sponzorované odkazy

Strike Force Heroes 2

Hrajete online hru Strike Force Heroes 2

Pěkná střílečka, ve které si můžete vytvořit vlastního vojáka s velkým výběrem zbraní, brnění a upgradů. Poté se vydejte do boje a předvěďte nejlepší ze svých kousků.

ovládání hry Strike Force Heroes 2

myší, viz instrukce ve hře • 15.6 MB • 1500x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
1 Star Ship
Akční hry - 5x
Trochu sci-fi hra ve které lítate nabušenou stíhačkou, kterou ničíte různé vznášedla a také hlavní robotické obludy. Protivníků je mnoho, takže se nemusíte bát nudy, také je na výběr mnoho různých zbraní..
World War Battleground
Akční hry - 2x
Na vaši základnu útočí vlny nepřátelských jednotek. Vy jako jediný obránce musíte tomuto útoku čelit. Snažte se velmi dobře mířit a reagovat skutečně rychle, nebo vaše základna padne a vy s ní.
Bounzy 2
Akční hry - 1x
Vaším úkolem je sestřelit v této super hře veškeré zombíky, kteří jsou před vámi. Tito zombíci se před vámi budou krýt za různými objekty, které můžete rozstřílet. Tak se do toho dejte a dostávejte se stále dále.
Space Trap - vesmírná bitva
Akční hry - 1x
Váš kosmický koráb byl přepaden nepřátelskými válečnými loděmi. Sveďte s útočníky boj o život. Šipkama vpravo a vlevo otáčíte loď, mezerníkem střílíte. Dobře využívejte obranný štít.
Rombo Rush
Akční hry - 343x
Parádní online hra, která sází na retro vzhled a na výbornou hratelnost. Jedná se o klasickou FPS střílečku posazenou do dávných magických časů. Sbírejte bonusy, využívejte kouzla a poražte hordy nepřátel.
Collateral Damages
Akční hry - 1x
Kdo z nás nechtěl někdy ovládat ničivého robota. Niní máte možnost. Hrajete za robota, který může zničit snad vše na co pomyslíte (lidi, auta, budovy..). Ve hře je i mnoho bonusů, které si jistě užijete..
Primal Defense
Akční hry - 1x
Váš kmen byl nápadem krvelačnými zombii. Vy jste jako jediný jejich útok přežil. Pokuste se všechny zombii zabít za pomoci luku a šípu dřív, než vás zabijí oni. Pomstěte smrt svých blízkých a svých přátel.
Robot Territories
Akční hry - 2x
Tahle akční vojenská hra vás jistě vtáhne do víru splašeného děje. Nepřátelé se na vás hrnou jeden za druhým a vy se musíte nějak bránit. Zničte v každém kole určitý počet protivníků a proveďte komba pro postup.
Wilt Last Blossom
Akční hry - 1x
Jste jeden z několika přeživší ve zničeném světě. Udělejte vše, co budete považovat za správné, abyste přežili se svou dcerou. Nicméně noční můra teprve přichází a bude to horší a horší...
Stick Squad 3
Akční hry - 4x
Třetí pokračování oblíbené superhry, ve které si zahrajete na obávaného snipera z elitních jednotek. Vaším úkolem bude zneškodnit několik cílů. Musíte dobře mířit, ale také přemýšlet, v který moment vystřelíte.
Counter Strike Flash Boom
Akční hry - 6x
Legendární a stále velmi oblíbenou akční hru Counter Strike zná téměř každý. Jedinečné souboje tváří v tvář v důmyslných lokacích a za použití skutečných zbraní, to je super PC hra Counter Strike. V této flashové podobě je vaším úkolem postřílet co nejvíce nepřátel a zůstat tak co nejdéle na živu. Na pomoc máte pár pistolí a pušku. Zbraně volíte klávesami 1,2, nabíjí se mezerníkem.
Space Marine
Akční hry - 5x
Akční bomba, ve které budete hrát za neohroženého kosmonauta, který se musí probít přes hordy vetřelců. Vaši kosmickou loď napadli krvežízniví vetřelci a mají zálusk na vše živé, tedy i na vás.
Ice cream from space
Akční hry - 10x
Superhra, ve které budete hrát za zmrzlinové monstrum, které ovládá celou řadu nadlidských schopností. Sbírejte srdíčka, kupujte klíče k otevírání hnízd, zabíjejte ostatní monstra a samozřejmě nemůžeme zapomenout na Bossa.
Spiderman Dangerous Journey
Akční hry - 5x
Tak toto bude opravdu nebezpečná jízda. Ale komiksový hrdina Spiderman to s vaší pomocí nepochybně zvládne. Snažte se překonat všechny překážky, jet co nejrychleji, ale zároveň držet rovnováhu a nespadnout z kola.
Gibbets Santa
Akční hry - 8x
Santa má trable a vy mu musíte pomoct. Vystřelte z luku šíp se kterým přeříznete lano. Buďte ale opatrní, kam střílíte, nesmíte totiž žádného santu zranit, od toho tady nejste. Tak se do této super hry pusťte.