Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Strike Force Heroes 2
sponzorované odkazy

Strike Force Heroes 2

Hrajete online hru Strike Force Heroes 2

Pěkná střílečka, ve které si můžete vytvořit vlastního vojáka s velkým výběrem zbraní, brnění a upgradů. Poté se vydejte do boje a předvěďte nejlepší ze svých kousků.

ovládání hry Strike Force Heroes 2

myší, viz instrukce ve hře • 15.6 MB • 3391x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Stick Squad 3
Akční hry - 5x
Třetí pokračování oblíbené superhry, ve které si zahrajete na obávaného snipera z elitních jednotek. Vaším úkolem bude zneškodnit několik cílů. Musíte dobře mířit, ale také přemýšlet, v který moment vystřelíte.
Fear Unlimited
Akční hry - 1x
Neomezený strach je vskutku to, co budete zažívat následující minuty, pokud si spustíte tuto hru. Temná atmosféra, krutí nepřátelé a tajemná grafika vás uchvátí. V podstatě jde ale o normální střílečku se spoustou protivníků.
Staggy 2
Akční hry - 1x
Středověká akční mlátička, ve své čiré podobě, jak ji určitě zažil král Artuš se svými statečnými rytíři kulatého stolu. Nepřátel jistě nebude málo, tím lépe budete muset propracovat svoji obranu.
Dead Frontier 3
Akční hry - 4x
Projděte městem, které je přeplněno zombíky a krvelačnými ptáky a zničte vše, co Vám přijde pod ruku. Chce to rychlý postřeh a dobrou mušku. Bez těchto dvou věcí v této hře neuspějete. Pusťte se do toho.
American Commandos
Akční hry - 2x
Skvělá akční střílečka z pohledu hráče (FPS). Hrajete za dobře vyzbrojeného příslušníka americké armády a vaší misí je likvidovat nepřátelské teroristy. Dobře miřte a snažte se přežít všechny útoky.
HELLicopter
Akční hry - 7x
Akční gameska, která vás zavede do bitvy, kde probíhají těžké boje. Jako pilot vtrulníku máte jediný úkol - zničit všechny nepřátelské vojenské jednotky, které po vás budou nepřetržitě střílet. Je nutné vybavit se dobrým postřehem a přesnou muškou.
Crazy Flasher 2
Akční hry - 3x
Přichází druhé pokračování poměrně oblíbené hry s názvem Crazy Flasher. Vydáte se do pouličních bojůvek, kde si musíte poradit. Můžete mít zbraň, ale klidně i holé ruce. Nepřátelé přicházejí úplně ze všech stran, takže se musíte mít neustále na pozoru. Likvidací nepřátel lze získat různé další bonusy.
hra v Unity3D
Ghost Team Shooter
Akční hry - 10x
Jste dostatečně odvážní, abyste se pustili do této akční superhry? Máte-li rádi střílečky z pohledu hráče (FPS) a navíc v 3d grafice díky enginu Unity, tak je to hra právě pro vás. Chopte se zbraně a likvidujte nepřátele.
Aggressive attack
Akční hry - 4x
Výborná taktická střílečka, kde budete ovládat hned několik lovců duchů. Postupně projděte celou herní mapu a vystřílejte všechny upíry, zombie a jinou nemrtvou havěť. Postupně dostanete další muže takže se vaše palebná síla zněkolikanásobí.
Visible 3
Akční hry - 3x
S hrou Visible 3 se ocitnete v poměrně zajímavém světě. Musíte si totiž hlídat hned dvě roviny. Všude se nachází různé překážky, přes něž se musíte šikovně propracovat. Během postupu mezi úrovněmi si můžete zajít do obchodu s vylepšením. Jedná se o velice zajímavý nápad, jehož provedení vůbec nepokulhává.
Skirmish
Akční hry - 1x
Jednoduchá ale chytlavá online hra, to je Skirmish. V roli neohroženého bojovníka stojíte proti přesile krvelačných nepřátel. K dispozici máte zprvu meč a poté až 6 různých zbraní.
Cutlass Reef
Akční hry - 2x
Zajímají vás starší loďe nebo si chcete zahrát jen tak třeba na piráty? Tak si zahrejte tuto velmi hratelnou námořní bitvu, kde své nepřátelé můžete zničit oblíbenou metodou a to zásahem z lodního děla..
Ownage Burst
Akční hry - 2x
Parádní akční online hra Ownage Burst vás zavede do boje proti hordám nepřátel. Zpočátku si chabým nepřítelem poradíte, ovšem velice záhy nastoupí elitní střelci s lepšími zbraněmi a to už není taková brnkačka. Využívejte úkryt za auty a nebojte se použít granáty :).
Cyborg
Akční hry - 2x
Tato žena byla stvořena jako super společnice pro náruživé muže. Jenže něco se pokazilo a místo úsměvu rozdává rány. V roli této ženy je Vašim úkolem bojovat proti nepřátelům, dostat se k šéfovi a zabít ho. Aby jste se dostali do dalšího kola, musíte vždy postřílet všechny nepřátele v každém kole.
Sky Fighters
Akční hry - 1x
V této hře se stáváte pilotem a Vašim úkolem je ničit nepřátele, kteří se na Vás ženou ze všech stran. Sbírejte munici a různé bonusy na které po cestě narazíte. Kolik bodů dokážete nasbírat záleží jen na Vás. Pusťte se do hry a ukažte, jak šikovní jste.