Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Strike Force Heroes 2
sponzorované odkazy

Strike Force Heroes 2

Hrajete online hru Strike Force Heroes 2

Pěkná střílečka, ve které si můžete vytvořit vlastního vojáka s velkým výběrem zbraní, brnění a upgradů. Poté se vydejte do boje a předvěďte nejlepší ze svých kousků.

ovládání hry Strike Force Heroes 2

myší, viz instrukce ve hře • 15.6 MB • 3376x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Super Duck Punch: Horse Edition
Akční hry - 2x
Hra s názvem Super Duck Punch: Horse Edition si pro hráče přináší poměrně netradiční nápad. Dostanete možnost bojovat proti jedné kachně koňských rozměrů, nebo proti sto koňům v kachních rozměrech. Poté už se proti vybranému soupeři postavíte v aréně a určitě se nebude jednat o procházku růžovou zahradou.
Chrome Wars
Akční hry - 2x
V této hře si nejdříve vyberete bojovníka, se kterým se utkáte v mnoha zápasech proti mnoha nepřátelům, kteří se Vás budou snažit zničit. Je to souboj na život a na smrt. Takže si rozmyslete, jak chcete na konci dopadnout.
3 Defenders
Akční hry - 6x
Máte rádi hry, ve kterých musíte ubránit svou základnu před útoky nepřátel? Jednu takovou hru tady máme. Budete chránit věž s pomocí tří hrdinů. Ve hře nechybější upgrady a bonusy. Zdoláte všechny útoky?
Star Defence 101
Akční hry - 1x
Braňte vaši planetu před útokem nepřátel z vesmíru. Online hra Star Defence 101 před vás staví nelehký úkol, při kterém vám pomohou obranné satelity a váš dobrý postřeh. Hra se ovládá myší, satelity umisťujete klávesami Z, X, C, V.
hra v Unity3D
Stealth 3D
Akční hry - 1x
Zajímavá, ovšem poněkud brutální, adventura vytvořená v oblíbeném 3D enginu Unity. V roli mladého muže Cantuse budete prožívat dechberoucí dobrodružství společně s tajemnou ženštinou jménem Maris.
Upgrade Complete 2
Akční hry - 2x
Jsou hry dobré a jsou také hry špatné. Ty lepší mívají zpravidla své pokračování. A nejinak je tomu i u této vesmírné střílečky, jejíž druhý díl tu dnes máme. Ubraňte se vlnám nepřátel, vylepšujte svůj koráb a dobře se bavte.
Operation Graduates
Akční hry - 2x
Ve své vesmírné lodi se vydáte na nebezpečné putování vesmírem. Budete při tom ničit jednu nepřátelskou jednotku za druhou. Je jich mnoho, a proto sbírejte bonusy, které vám dají lepší zbraně a celkovou výbavu.
Bomb Diver
Akční hry - 2x
Leťte s touto raketkou na zemi a pokuste se posbírat při cestě dolů různé náboje. Budete muset zničit veškeré bomby, které budou padat. Pokud se vám to nepodaří, tak samozřejmě v této hře prohráváte.
John Citizen
Akční hry - 1x
Mimozemská civilizace se zaměřila na planetu Zemi a mimozemšťané se v přestrojení vydávají mezi obyčejné pozemšťany. Jejich cíl je naprosto jasný: zničit planetu a všechno živé na ní. Největší zabiják je vyslán na Zemi, aby úkol splnil. Je mu dáno jméno John Citizen a ujmete se jeho osudů právě nyní.
Smileys War - řežba ve stylu Worms
Akční hry - 1074x
Znáte legendární Worms 3D? Na podobném principu je založena i hra Smileys War. Červíky nahradily smajlíky a z tahové akční strategie se stala pořádná střílečka. Vyzkoušejte!
Batman Versus Mr Freeze
Akční hry - 4x
Pěkná a jednoduchá online hra s Batmanem. Ten tentokrát zápasí se zlounem, po kterém střílí střely. Ovládání hry je snadné - šipky doprava/doleva jsou pohyb, nahoru/dolu střely.
Wild West Gunslinger 3D
Akční hry - 2x
V této nefalšované kovbojské střílečce z Divokého západu na vás čeká 3 úrovní v několika lokacích westernového města. Utkejte se s ostatními kovboji, miřte, střílejte a postupujte do dalších úrovní.
Zorro Tank
Akční hry - 3x
Hra ve které se stanete velitelem útočného tanku, který se bude probíjet hordami nepřátelských útočných sil. Namiřte na ně svoje dělo a palte jako pominutí, abyste si zachránili vlastní cennou kůži.
Chaos Faction
Akční hry - 2x
Vyberte si svého hrdinu a utkejte se s protivníkem. Na výběr máte několik postaviček a také široký výběr různých lokací, kde bude souboj probíhat. Na hracím poli sbírejte bonusy a hlavně zbraně, kterými soupeře pěkně potrápíte. Hra Chaos Faction se ovládá šipkama, útok je klávesama Z a X.
Knight Age
Akční hry - 4x
Ve středověku hráli prim různí rytíři, kteří bojovali ve jménu krále. Tito rytíři se často účastnili různých bitev a aby se na ně připravili, trénovali v soubojích. Tyto souboje se odehrávaly pravidelně a účastnili se jich jen ti nejlepší, kteří bojovali o přízeň princezny. Staňte se jedním z rytířů a bojujte s ostatními.