Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Strike Force Heroes 2
sponzorované odkazy

Strike Force Heroes 2

Hrajete online hru Strike Force Heroes 2

Pěkná střílečka, ve které si můžete vytvořit vlastního vojáka s velkým výběrem zbraní, brnění a upgradů. Poté se vydejte do boje a předvěďte nejlepší ze svých kousků.

ovládání hry Strike Force Heroes 2

myší, viz instrukce ve hře • 15.6 MB • 509x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Undead Throne
Akční hry - 25x
Undead Throne vypadá jako poměrně zajímavá bojová hra, kde se musíte postavit rozmanitým druhům válečníků v kůži nemrtvého. To je samo o sobě poměrně neotřelý nápad. Aby to nebylo příliš obtížné, můžete si postupem času ušetřit peníze, za něž si nakoupíte tolik potřebné vybavení. Kromě toho se dají najmout cenní pomocníci.
Final fortress
Akční hry - 2x
Výborná strategická akce, ve které se jako i v různých jiných hrách snažíte obránit svoji pevnost. Máte obrovský kanon, který si můžete v průběhu hry různě vylepšovat. Nepřátelé se postupně přidávají.
Soldier Diary
Akční hry - 19x
Máme tady deník vojáka, který bude muset dělat vše, co je v jeho silách. Dostaňte se pryč přes vojáky. Pokuste se postřílet tyto vojáky před vámi a dávejte si pozor, abyste se někde nezasekli. Tak se do toho dejte.
Swordless Ninja
Akční hry - 18x
Malý ale nebojácný ninja bojovník Mabushi žil dlouhé časy spokojeně se svojí přítelkyní Miyuki. Nic nemohlo přerušit jeho štěstím prosycený život. Avšak jednoho dne přišel o svůj drahocenný meč. Tehdy nadešel čas na odplatu a porážku temné síly.
The Breach
Akční hry - 44x
Ocitáte se v poměrně nekomfortní situaci, kdy se aktivoval bezpečnostní protokol, což značí jediné - vážné nebezpečí. Hlavní hrdina se vydává prozkoumat situaci a cestou zjistí, že vzduch je kontaminovaný, takže je na místě ochranné oblečení. Vydejte se do boje, protože základna potřebuje ubránit před vetřelci. Brzy začnete přicházet na kloub celé situaci.
Pure Evil Abandoned House
Akční hry - 24x
V této hře máte hned několik zombie nepřátel, které musíte zničit. Tak se dejte do toho a pokuste se hlavně v této hře přežít. Máte tady také celkem šest zbraní. Ocitli jste se v post apokalyptickým světě, kde není pro lidi místo.
Coffee Break Hero
Akční hry - 22x
Pokuste se v této super hře probojovat proti nepřátelským hrdinům. V ruce držíte meč a štít se kterým budete odvrácet útoky nepřátel. Tak se do toho dejte a snažte se o co nejlepší výsledek v této hře.
Space Marine
Akční hry - 17x
Akční bomba, ve které budete hrát za neohroženého kosmonauta, který se musí probít přes hordy vetřelců. Vaši kosmickou loď napadli krvežízniví vetřelci a mají zálusk na vše živé, tedy i na vás.
Zombotron
Akční hry - 44x
Zombie zaplavily celý známý svět a vy se jako jeden z posledních přeživších musíte pokusit, aby nemrtví nevyhráli. To rozhodně nebude jednoduchá práce, protože jich je velká přesila, ale zase máte k dispozici silné zbraně, s jejichž pomocí si nebezpečné nestvůry můžete udržet poměrně daleko od těla.
Tailspin
Akční hry - 9x
Už vás nebaví auta? Zarejte si s letadlama. Toto je totiž pravá letecká bitva ve které se střetnete s mnoha nepřátelskými letouny. Navíc obtížnost není jedna z nejlehčích, proto si musíte dát pozor na nejednu maličkost..
Final Fight - pouliční souboj
Akční hry - 4x
Final Fight je bojová superhra, u které si můžete zavzpomínat na klasické hry známé z počítačů Amiga. V roli bojovníka se musíte utkat s řadou nepřátel, než dojdete až k nejvyššímu šéfovi. Hra se spouští hnědým knoflíkem. Ovládání je klávesami A, S, D, W a útok pak J, K, L.
Mario Zombie Truck Shot
Akční hry - 46x
Zombie jsou po celé Maria Zemi a útočí na všechno. Naposledy Mário ovládá jeho kulomet na autu, se kterým si má pomoct v této zachráně. Pomozte Máriovi sestřelit a zabít tyto zombíky.
Police Sniper 2 - prima snajpr hra
Akční hry - 32x
Sniper hry jsou oblíbené především mezi chlapci. Každý asi v mládí toužil stát se policistou nebo vojenským ostřelovačem. V této superhře si to můžete vyzkoušet virtuálně. Vykonejte misi, která spočívá ve zničení všech teroristů.
Fear Unlimited 2
Akční hry - 3x
Máte rádi krvavé hry? Tak to se Vám bude tato hra jistě zamlouvat. Vašim úkolem je zlikvidovat všechny nepřátele, kteří se na Vás hrnou ze všech stran. Dokážete je všechny zabít dříve, než oni zabijí Vás? Pusťte se do toho a ukažte, co ve Vás je.
Robot Jim
Akční hry - 38x
V této hře se vydáte s bláznivým robotem na planetu, která je obydlena vraždícími nestvůrami. Pokuste se je i přes jejich převahu všechny zabít. Sbírejte bonusy, které se ukrývají v krabicích.