Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Strike Force Heroes 2
sponzorované odkazy

Strike Force Heroes 2

Hrajete online hru Strike Force Heroes 2

Pěkná střílečka, ve které si můžete vytvořit vlastního vojáka s velkým výběrem zbraní, brnění a upgradů. Poté se vydejte do boje a předvěďte nejlepší ze svých kousků.

ovládání hry Strike Force Heroes 2

myší, viz instrukce ve hře • 15.6 MB • 962x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Zombie Hole
Akční hry - 0x
Sedíte doma a díváte se na televizní zprávy. Hlasatelku v přímém přenosu napadli a zabili zombie. Kolem vašeho domu se tyto nestvůry začaly shromažďovat. Vyjděte do ulic se svou zbraní a zničte je.
hra v Unity3D
Block SWAT
Akční hry - 2x
Zahrajte si bezvadnou super hru v Unity. Jedná se o 3D střílečku, kterou budete hrát online s více hráči. Prostřílejte si cestu bludištěm, vyzkoušejte několik typů zbraní a nahrajte maximální počet fragů.
The lost vikings
Akční hry - 0x
Možná si někteří z vás budete tuhle hru pamatovat jako skvělou DOSovou sázečku. Tohle je její flashová verze. Budete potřebovat logické přemýšlení, protože se skrz hru dostanete pouze pokud správně zkombinujete schopnosti všech vikingů.
The King of Fighters
Akční hry - 0x
Výborná bojová hra, ve které se vrátíte zpět v čase a trochu si připomenete klasické automatové bojovky. Staňte se králem všech bojovníků a ukažte co ve vás je. Dokážete přemoci všechny protivníky?
Anyway Fish
Akční hry - 5x
Zajímavá střílečka, která vás vtáhne do akční podívané kdesi hluboko v moři. Jako nebojácná rybka budete bojovat s podvodními živly v podobě zombíků. Sbírejte bonusy ve formě kachniček, vylepšujte zbraně a ničte nepřátele.
hra v Unity3D
Motor Wars 2
Akční hry - 0x
Povedená akční řežba, ve které můžete zkusit boj proti hráčům z celého světa. Nechybí herní módy jako týmový deathmatch, capture the flag a klasické závody. Hra je v enginu Unity3D, takže nezapomeňte povolit plugin pro náš web.
Thing thing
Akční hry - 0x
Stylová plošinová střílečka s názvem Thing Thing. Ovládáte šedivého panáčka, který má zbraň a prochází temnými levely. Vystřílejte všechny nepřátelé, kteří pobíhají kolem a nedávají vám chvíli klidu.
Barbarian Onslaught SOS
Akční hry - 0x
V této hře je Vašim úkolem co nejvíce zdevastovat nepřátele, které potkáte na své strastiplné cestě. Probijte si svou cestu až na konec každého levelu, kde na vás čeká hrozivý boss. Nudit se u této hry určitě nebudete.
Crash n slash
Akční hry - 0x
Na vaši rodnou planetu útočí různí mimozemšťané a vašim úkolem je ji ochránit, a to za každou cenu. Létejte se svým kosmickým bombardérem kolem planety a sestřelujte všechny útočníky, kteří by se byť jen přiblížili.
Injustice: Gods Among Us 2
Akční hry - 2x
Velmi povedená bojová superhra tak trochu ve stylu klasických automatových her jako Street Fighter nebo Mortal Kombat. Zahrajte si za jednoho z hrdinů a ukažte své bojové schopnosti a perfektní postřeh.
Alien Showdown
Akční hry - 0x
Utkejte se s vetřelci v této super akční online hře. Proti vám bude stát několik typů vetřelců, včetně matky. Na pomoc máte tři různé zbraně + bonus ve formě doplnění zdraví. Vždy se snažte granátem zničit cizácké hnízdo.
Monster Legions
Akční hry - 0x
Vydejte se do boje se svými legiemi příšer, abyste porazili svého slabého protivníka! Dokážete si získat nadvládu a vyšlete vhodné typy jednotek, aby soupeř neměl sebemenší šanci na úspěch? Hra sice ze začátku vypadá poměrně jednoduše, ale postupem času se obtížnost stupňuje a nepřátelé zesilují odpor.
Medieval Rampage
Akční hry - 0x
Pomstěte svou vesnici tím, že zabijete všechny nepřátele, kteří se na Vás ženou ze všech stran. Budete se muset postavit 25 vlnám, které budete muset porazit. Záleží jen na Vás, jestli to zvládnete nebo ne.
Shuriken
Akční hry - 0x
Vaši vesnici napadli nemilosrdní ninjové. Postavte se jim na odpor a zachraňte tak všechny vesničany. V dalších úrovních se dostanete i mimo vesnici. Hra Shuriken se ovládá myší. Pečlivě miřte a sbírejte bonusy.
hra v Unity3D
Freefall Tournament
Akční hry - 96x
Staňte se bojovníkem jednotky vesmírných mariňáků a vrhněte se do boje proti dalším nepřátelům. FreeFall je super online střílečka se skvělou grafikou, skvělou hratelností a dlouhou výdrží. Zahrajte si s dalšími hráči po internetu.