Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Elsa Frozen Real Makeover
sponzorované odkazy

Elsa Frozen Real Makeover

Hrajete online hru Elsa Frozen Real Makeover

Elza z Ledového království se chystá na velkolepou akci. K tomu ale musí dobře vypadat. V tom bude váš úkol - navrhnout Elze slušivé oblečení podle vaší fantazie.

ovládání hry Elsa Frozen Real Makeover

myší, viz instrukce ve hře • 3.31 MB • 1367x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Fairy Dressup 21
Hry pro dívky - 1x
Fairy je krásná slečinka a jak je známo i vymetačka všelijakých mejdanů:), jen nahlédni do jejího šatníku:) Tak neváhej a dej se do toho, krásně ji obleč, aby se na dnešním plese vyjímala, tak jako na každém:)
Truck So Fun
Hry pro dívky - 1x
Je to jen na tobě. V této pěkně udělané online hře jde o postřecha a trochu o rozeznání barev. Určitě jsi na oboje přeborník/přebornice, tak se dej do toho. Mezeerníkem musíš házet kola do správného vozíku ve správnou chvíli:)
Baby Hazel Dining Manners
Hry pro dívky - 5x
Další online hra s malou bejby Házel, která zažívá další dobrodružství. Tato milá hra pro dívky vás naučí, jak zacházet s příborem a jak se chovat u stolu. Samozřejmě nechybí ani činnosti spjaté s úklidem špinavého nádobí a stolu.
Party Makeup 13
Hry pro dívky - 0x
Pěkná online malůvka pro dívky. Namaluj si svou panenku! Tato krasavice s dlohými vlásky chce zapůsobit na chlapce, který je u ní ve třídě nový. Pomůžeš jí? Věřím, že ano, tak se do toho dej a krásně ji nalič:)
Mini Dressup 21
Hry pro dívky - 1x
Jednoduchá ale zároveň moc pěkná a roztomilá online oblíkačka pro dívenky. Zde před tebou stojí hezoučká malá dívenka a potřebuje ihned pomoci s tím, co si vzíti na sebe. ty jí jistě ráda pomůžeš se vyznat v módě.
Beauty Maker 67
Hry pro dívky - 3x
Zde na tebe čeká velmi těžký úkol. Překonat sokyni této dívky a stát se královnou školy. Na to ji však musíš opravdu dobře a vkusně obléci. A nejen to, taky namalovat, učesat, ošperkovat apod. Ohodnocení čeká na konci.
Sue Rithym
Hry pro dívky - 57x
Tak na tuhle super online hru pro dívky si připrav oči na postřeh a rychlé prsty. SUE se vydala na sólovou dráhu zpěvačky, ale chybí jí bubeník. A tím se od této chvíle stáváš ty! klikej na šipky a mezerník, podle toho jak ona chce.
Cutie Makeover 26
Hry pro dívky - 1x
Tak tohle opravdu báječná online hra pro dívky, při které nudu jistě nezažiješ. Tak pěkně popořádku. Nejprve ji oblékneš, pak přijde na řadu řádný make-up, při ketrém se nic nevynechá. Nakonec doplňky, vlasy apod.
Model Dressup 87
Hry pro dívky - 2x
Tato slečna nemá se svou postavou očividně žádný problém a jak se říká na pěknou postavu je radost se dívat a hlavně ji oblékat. Tak se dej do toho a oblékni tuto krasavici a nezapomeň na doplňky a botky.
Cutie Makeover 21
Hry pro dívky - 1x
Myslíš si, že tato žena nemůže být krásnější? Mýlíš se. Samozřejmě, že může a dokonce jen s tvou pomocí. Nejprve ji obleč, pak krásně nalič všelijakými líčidly, pak účes a nakonec slaď doplňky! Příjemnou zábavu!
Britney Spears
Hry pro dívky - 1x
Krasavice proslulá nejen svou krásou a zpěvem, ale hlavně skandály stojí v celé své kráse přímo před vámi se svám enormně velkým šatníkem v nové online kře pro dívky :-) Buď její stylistka a pomoz ji vybrat to nejlepší oblečení,boty i doplňky. Hodně zábavy:)
Model Dressup 33
Hry pro dívky - 0x
Jaro je krásné roční období a slečny se v něm opravdu vyřádí. Tahle slečna by také ráda, ale neví, jak na to! Ty jsi její naděje v tom, že ji pomůžes. Dej se do toho. Příjemnou zábavu. Hezky ji na jaro připrav a obleč:)
Voňavý koláč
Hry pro dívky - 1x
Udělej voňavý koláč v nové online hře nejen pro budoucí kuchařky :) Nejprve zvol formu koláčku. Poté vyber polevu, lektvary a ozdob jej nejrozmanitějšími druhy ovoce. kamarádi mají totiž narozeniny a z tvého dortu budou mít jistě radost:)
Ani Dressup
Hry pro dívky - 2x
Krásná Ani. Má kouzelnou moc. Může se stát každou ženskou pohádkovou bytostí. Podívej se kolik šatů a oblečků je zde připraveno. Máš nějakou oblíbenou ženskou pohádkovou bytost? Jistě ano. Tak se koukni na výběr zda je tu a dej se do přeměny:)
Cutie Makeover 8
Hry pro dívky - 2x
Hezká usměvavá slečinka se dnes chystá na rande a chce vypadat skvěle. Je to pěkná online hra rpro dívky, kde se naučíš, jak to chcodí ve světě make-upu. Dej se do toho a krásně ji nalič. Příjemnou zábavu.