Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Elsa Frozen Real Makeover
sponzorované odkazy

Elsa Frozen Real Makeover

Hrajete online hru Elsa Frozen Real Makeover

Elza z Ledového království se chystá na velkolepou akci. K tomu ale musí dobře vypadat. V tom bude váš úkol - navrhnout Elze slušivé oblečení podle vaší fantazie.

ovládání hry Elsa Frozen Real Makeover

myší, viz instrukce ve hře • 3.31 MB • 3199x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Be My Valentine
Hry pro dívky - 2x
Valentýn, svátek všech zamilovaných v nové online hře pro dívky. Jedna něžná a romantická, druhá sexy a temperamentní. Obě bojují o stejného chlapce. Která vyhraje díky tebou zvolému skvělému outfitu??
Model Dressup 48
Hry pro dívky - 9x
tato slečna není jen tak obyčejná měšťanka. Je to princezna Josefína II. Dnes ji budou fotit do světově proslulého časopisu přesně v této poloze. Obleč ji, jak se ti bude zdát nejhezčí. Příjemnou zábavu.
Cutie Makeover 13
Hry pro dívky - 1x
Tak tohle je moc pěkná hra. Zde se dívky velmi vyřádí. Takže popořádku. Zde můžeš tuto slečnu upravit, jak jen chceš. Začnš u líček, pak očka, pak rty, potom řasy a oční stíny. A také kontaktní čočky a doplňky.
Pet Penguin
Hry pro dívky - 2x
Asi bysme dlouho hledali dívku, která má doma jako domácího mazlíčka malého tučňáka. V této online hře si to můžete zkusit alespoň virtuálně. Postarejte se o toho roztomilého tučňáka.
Fairy Dressup 30
Hry pro dívky - 1x
FAIRY je opravdu pěkná holčina v krásné online hře pro dívky. A zde působí opravdu přesvědčivě a upřímně a opravdu neví, co si počít s tolika kousky oblečení v šatníku. Pomoz jí v je trošku zkombinovat!
Fashion Rivals
Hry pro dívky - 1x
Dvojice dívek se nemá příliš v lásce, ale občas se ocitnou v blízkosti, takže se toho vždy pokusí zneužít. Stanete se jednou z těchto slečen a pokusíte se druhé zlikvidovat její outfit. Stačí kliknout myší a držet, dokud se slečna nedívá. Musíte ale dávat dobrý pozor, aby vás nenačapala, jinak byste skončily.
Barbies Spring Wedding
Hry pro dívky - 8x
A opět tu máme jednu z her, které mají v hlavní roli panenku Barbie. Tentokrát se Barbie vdává. Venku je krásné jaro, takže jí musíte na svatbu dostatečně připravit, aby se mohla pyšnit tím, že bude nejhezčí ženou na obřadu. K dispozici dostanete celou řadu možností, jak Barbiin vzhled vylepšit k dokonalosti.
British gown
Hry pro dívky - 726x
Myslíte si, milá děvčata, že znáte britskou módu? V této hře to budete moci dokázat. Oblékněte dívčinu pěkně po britsku a snažte se, aby vypadala stylově, a její oblečení k sobě dostatečně hezky ladilo.
Photo Model 26
Hry pro dívky - 1x
Krásná slečna Martkéta chce trochu pomoci se svým vzhledem. Jde totiž žádat o místo v místní brigádě! Nechce zapůsobit jako ,,hastroš,, , neboť bude sedět v kanceláři. Dej se do toho a udělej z ní krásku:)
Cody Dressup 5
Hry pro dívky - 4x
Tak tohle je opravdu povedená online nejen oblíkačka pro dívky! Zde se opravdu vyřádíš, co se týká módy ve všem! Jde o to ji pro začátek obléci, pak nalíčit, zbolit účeš, ověsit šperky a doplňky, je to jen na tobě!
Barbie Care N Cure
Hry pro dívky - 4x
Pomozte dívce se srdcem na správném místě, která potřebuje vaši asistenci. Barbie se rozhodla, že pomůže všem zvířecím mláďatům, jež potřebují pomoc. V první fázi musíte najít zvířata ve volné přírodě. Následně si zvěř odnesete do nemocnice, kde se o ní postaráte. Snažte se zvířata ošetřit dříve, než utečou pryč.
Ani Dressup
Hry pro dívky - 3x
Krásná Ani. Má kouzelnou moc. Může se stát každou ženskou pohádkovou bytostí. Podívej se kolik šatů a oblečků je zde připraveno. Máš nějakou oblíbenou ženskou pohádkovou bytost? Jistě ano. Tak se koukni na výběr zda je tu a dej se do přeměny:)
Happy Pancake
Hry pro dívky - 2x
V této bezvadné hře je Vašim úkolem ozdobit různé cukrovinky, které vyrobíte. Musíte umisťovat správné ingredience na správné místo. Chce to přesnost. Čím přesnější budete, tím více bodů získáte. Nudit se určitě nebudete.
Wild hair make up
Hry pro dívky - 3x
Představte si, že jste v roli módního maskéra a máte nalíčit tuhle holčinu, aby se všem líbila. Můžete si vybrat ze spousty druhů odstínů řas, rtů a nakonec jí můžete pro osvěžení nasadit třeba i brýle.
Model Dressup 91
Hry pro dívky - 2x
Tahle slečinka vystudovala a dnes jde žádat o zaměstnání. Má ráda ležérní a trošku zastaralé oblečení i v ´´civilu´´ , ale zítra se jí to hodí obzvášť. Tak se dej do oblékání a slaďování s doplňky :)