Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Elsa Frozen Real Makeover
sponzorované odkazy

Elsa Frozen Real Makeover

Hrajete online hru Elsa Frozen Real Makeover

Elza z Ledového království se chystá na velkolepou akci. K tomu ale musí dobře vypadat. V tom bude váš úkol - navrhnout Elze slušivé oblečení podle vaší fantazie.

ovládání hry Elsa Frozen Real Makeover

myší, viz instrukce ve hře • 3.31 MB • 2243x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Cutie Makeover 49
Hry pro dívky - 2x
Tak tohle je opravdická krasavice a jistě si zasložila první místo v krajské miss, ale teď je na řadě celorepublikové a to je o něčem jiném. Musí se mnohem víc snažit a hlavně vypadat krásně. Tak si s ní pohraj, ať zase vyhraje:)
Beauty Maker 68
Hry pro dívky - 3x
Staň se nejkrásnější dívkou roku. Miss české republiky, zastupuj s touto hezkou slečnou. Nápovědu najdeš v rámečku hint. Dej se do úpravy. Hra není časově omezena. Oblékni, nalič, uprav! Příjemnou zábavu.
Hands in the air
Hry pro dívky - 8x
Vystrojte tuhle dívčinu přesně podle vašich představ. Můžete si vybrat jakýkoli kus ze spousty oblečení, jež tu máte k dispozici. Dále tu jsou různé šperky, boty a další věci, které můžete použít pro zpestření.
Cutie Makeover 41
Hry pro dívky - 2x
Tak tohle je opravdu ´´vykoumaná´´ online hra pro slečny. Zde této ženě můžeš změnit jak účes a oblečení, kliknutím na vlasy a top, ale také kabelku, kliknutím na ni:) Je to příjemná zábava, dej se do toho!
Party Makeup 15
Hry pro dívky - 3x
Pohledná mladičká blondýnka se chstá ke své kamarádce na oslavu jejích narozenin. Pozvaly i své idoly, takže chtějí vypadat báječně. půjčilysi od maminek šminky a chtějí od tebe pomoci, jak na to. Jistě to zvládneš. Příjemnou zábavu:)
Mini Dressup 19
Hry pro dívky - 2x
Tak tahle online oblíkačka je opravdu povedená a není zas tak mini, jak prozrazuje název hry. Krásná něžná, ale trochu stydlivá Samantha chce vykouzlit krásný outfit. Pomůžeš jí? Jestli ano, příjemně se bav.
Girl 11
Hry pro dívky - 32x
Super online hra pro dívky. Tak tahle slečinka nemá ve svém pokoji zrovna pořádek. Teď je jen na tobě, jak jí ho uspořádáš a uklidíš. Nemá tam zrovna málo věcí, ale to k jejímu věku vlastně patří. Dej se do toho!
Cheesecake Cooking
Hry pro dívky - 7x
Oblíbili jste si hry na vaření? Jednu takovou tu dnes máme. Půjde o recept na výtečný cheesecake. Postupujte podle receptu a snažte se připravit chutný koláč v co nejkratším čase. Dokážete to?
Style Dressup 9
Hry pro dívky - 6x
Zelená víla z krásného údolí má dnes svatbu, koukni se, vypadá jak hastoš. Její kamarádky víly chtějí, aby se jí svatba povedla tak sehnaly oblečení hodné svatby. Teď je na tobě, aby jsi ji krásně oblékla:)
Emo Nail Design
Hry pro dívky - 8x
Pěkná superhra na téma lakování nehtů. Takovou hru ocení zejména naše dívčí hráčky. Tentokrát půjde o lakování nehtů ve stylu Emo, což byl styl velmi populární zhruba před pěti lety. Ukažte svou kreativitu.
Fairy Dressup 12
Hry pro dívky - 2x
A je tu opět naše nádherná Fairy, je to výstřední, krásná a originální panička. Tvým úkolem je jí obléci, jak nejlépe umíš na dnešní rande, Tak neváhej a dej se oblékání, ať se jí rande co nejlépe vydaří!
Britney Spears 2
Hry pro dívky - 3x
Určitě všichni znáte Britney Spears. Ona by od vás potřebovala poradit co si má obléknout na večírek nemůže se rozhodnout. Zkuste s tím něco udělat a Britney vám bude určitě velice vděčna a příčte se na vás zvnovu ráda obratí.
Chicque fashion
Hry pro dívky - 1x
Tato dívka, postižená předlouhýma nohama to jistě nemá lehké, pokud jde o výběr vhodného oblečení. Naštěstí má pár kalhot nadměrné, které jí padnou dobře, takže se teď snaží je dobře zkombinovat s ostatním oblečením - pomoz jí s tím.
Model Dressup 76
Hry pro dívky - 3x
Tohle je překrásně namalovaná online hra pro dívky, na které si dal někdo velice záležet, tak si dej teď ty záležet na tom, aby krásná princezna byla ještě krásnější a cítila se ve svém oblečení, tebou zvoleném, perfektně!
Colouring 7
Hry pro dívky - 3x
Miluješ Vánoce a omalovánky? Pak je tato hra pro tebe tím pravým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.