Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Elsa Frozen Real Makeover
sponzorované odkazy

Elsa Frozen Real Makeover

Hrajete online hru Elsa Frozen Real Makeover

Elza z Ledového království se chystá na velkolepou akci. K tomu ale musí dobře vypadat. V tom bude váš úkol - navrhnout Elze slušivé oblečení podle vaší fantazie.

ovládání hry Elsa Frozen Real Makeover

myší, viz instrukce ve hře • 3.31 MB • 415x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Sweet Home - sladký domov
Hry pro dívky - 2x
Pěkná logická postřehová hra, kterou ocení především děti a dívky. V místnosti je umístěno několik předmětů, které budete muset najít, abyste postoupili do další úrovně. Hledání je zpočátku snadné, ale brzy to bude celkem o nervy :-).
Movie Dressup 11
Hry pro dívky - 0x
Slečna, tedy princezna z VELKÉ ŘÍŠE se dnes půjde představit svému nastávajícímu, tak chce, aby zapůsobila. Tvým úkolem je ji pěkně obléci. Nahoře jsou kostými a dole celky, nerozdělitelné, tedy šaty. Hurá do oblékání.
Cody Dressup 44
Hry pro dívky - 1x
Tak teď je opravdu celá hra jen a jen na tobě. Tvým úlolem je upravit tuhle slečnu, jménem CODY. Můžeš z ní udělat roztomilou blondýnku, odvážlivku s modrými vlasy, rozvernou růžovku či stydlivou slečnu se světle modrými vlásky.
Model Dressup 144
Hry pro dívky - 1x
Slečna Lucy by se ráda líbila, ale naví jak na to. Když se však koukneš do jejího šatníku, zjistíš, že jsou tam zajímavé, moderní a cool kousky, jen je zkombinovat, že? A to je podstata tvého úkolu. :)
Model Dressup 111
Hry pro dívky - 3x
Je jen na tobě jak tuto online oblíkačku pojmeš. Zda se budeš řídit, tím, co by nejvíce seklo této slečně nebo spíše tím, co by se líbilo tobě a co by jsi si oblékla ty. Je to na tobě. Tak začni oblékat!
Flower clothing
Hry pro dívky - 1x
Tahle hra vám jistě dokáže, že šaty s květinovým vzorem jsou in i dneska, když už doba květinových dětí pominula. V téhle hře dostanete spoustu krásných možností, jak obléci roztomilou dlouhonohou dámu.
Beauty Maker 66
Hry pro dívky - 0x
Další z pěkných online her pro dívky, kde využiješ veškeré své pestré znalosti o módě a kosmetice. Stiskni dolní rámečk, ketý se objeví po chvilce a jdi na věc. Nápověda se objeví v podobě rámečku HINT.
Model Dressup 21
Hry pro dívky - 0x
Tak tahle slečinka je dost extravagantní, ale co na tom někomu to opravdu sekne a jí jistě, ale to umění všecko pěkné zkombinovat co?:) No a teď je ot na otbě, jistě to zvládneš, dej se do toho! Příjemnou zábavu.
Beauty Maker 50
Hry pro dívky - 4x
Teď tě čeká opravdu náročný boj. Hra není omezena časovým limitem a dokonce je zde i nápověda v sekci HINT. Dej se do toho, oblékej, nalič ji, měň účes, doplňky a staň se hezčí dívkou než tvá sokyně:)
Style Dressup 5
Hry pro dívky - 1x
Sportovkyně ŠÁRKA, jak tělem tak duší:) Zde tedy vidíme hlavně, jak je sportovkyní, co se týče šatníku:) Je jen na tobě, jak ji dnes oblékneš! Má na výběr řadu perfektního, moderního, sportovního oblečení.
Sue Baker
Hry pro dívky - 2x
Tak tohle je opravdu pěkně udělaná online hra nejen pro budoucí cukrářky. Tvým úkolem je podle předpisu udělat určitý počet bonbónů určitých barev. Pak mini čokoládky a nanuky buď čokoládové nebo mléčné:)
Amanda Bynes
Hry pro dívky - 2x
Amanda Bynes je známá hollywoodská krasavice. jenže dnes je tak nervózní, že se nemůže rozhodnout, co si vezme na sebe! Má totiž velkolepé rande. Tvým úkolem je jí vybrat co nejlepší outfit, aby zapůsobila!!!
Baby Hazel Goldfish
Hry pro dívky - 9x
Pěkná online pro dívky a nejmenší hráče, kteří mají rádi ryby a hlavně oblíbenou hrdinku bejby Házel. Postarejte se o zlatou rybičku, aby byla maximálně spokojená.
Model Dressup 28
Hry pro dívky - 639x
Super online hra pro dívky! Kouni na nepřebernou škálu toho oblečení, určitě bys chtěla také takový šatník. Pokud se ti nepoštěstilo, doufej že jednou ano a zahraj si alespoň na vlastníka takového oblečení:)
Fairy Dressup 18
Hry pro dívky - 0x
Fairy je krásná vílí žena, která má plný šatník báječného oblečení, ale ještě se nemůže rozhodnout, co si dnes vezme na sebe. Je to pro ni převelice důležité, neboť má rande se svým novým objevem, tak se snaž, ať vypadá skvěle a rande se jim vydaří:)