Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Elsa Frozen Real Makeover
sponzorované odkazy

Elsa Frozen Real Makeover

Hrajete online hru Elsa Frozen Real Makeover

Elza z Ledového království se chystá na velkolepou akci. K tomu ale musí dobře vypadat. V tom bude váš úkol - navrhnout Elze slušivé oblečení podle vaší fantazie.

ovládání hry Elsa Frozen Real Makeover

myší, viz instrukce ve hře • 3.31 MB • 2219x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
French Boutique
Hry pro dívky - 2x
Pěkná dívčí hra, která vás postaví do role prodavačky v obchodě s oblečením. Vaším úkolem tedy bude obsluhovat zákazníky, kteří touží po slušivém oblečení. Podaří se vám pracovat rychle a vydělat určitou sumu peněz?
Style Decorate 22
Hry pro dívky - 2x
Pěkná online dekoračka nejen pro dívky. Koukni se, jak bys mohla uspořádat velkou party pro malé andílky:) Tak si můžeš nanečisto natrénovat, jak si to tam uspořádáš:) Je to jen na tobě. Snaž se a příjemně se bav.
Party Makeup 4
Hry pro dívky - 5x
Online hra pro malé modelíny:)Tato krasavice jde večer na svůj první večírek a potřebuje skvělou stylistku jako jsi ty! Namaluj ji (řasenka, stíny, rtěnka aj.) Pak se může nachystat na večírek a pádit:)
Model Dressup 171
Hry pro dívky - 3x
Tak tohle je opravdu populární online hra pro dívky. zde se můžeš vyznamenat opravdu ve všem, co se módy týče. Od překrásného moderního oblečení, přez úžasné stylové líčení, sexy moderní účesy až po super doplňky!
Mini Dressup
Hry pro dívky - 1x
miluješ všechno,co se týká módy, oblečení šperků, vlásků a podobně, pak je tato online hra pro dívky pro tebe to pravé nefalšované ořechové. je to tak jednoduché a přitom si užiješ tolik zábavy:) Stačí jen slečinku obléknout, převléknout a tak dlouho dokud nenajdeš ten nejlepší outfit z nejlepších a ten jí pak nech! Hlavní je, aby se dílo líbilo tobě!
Model Dressup 63
Hry pro dívky - 1x
Tak tohle je opravdu pěkná online hra pro dívky. Tahle slečinka je dost talentovaná na tanec a bojové japonské sporty. Dej se do její úpravy, Ať se na společné spotovní fotce cítí opravdu dobře:) Oblékej!
Photo Model 9
Hry pro dívky - 2x
Skvělá online hra pro dívky. Naučíš se zde, jak to chodí ve světě módy a make-upu. Tvým úkolem je pouze udělat z této slečny krasavici. Dej jí krásný make-up, kontaktní čočky a krásně ji obleč a dej jí účes:)
Perfect Princess Proposal
Hry pro dívky - 4x
Hezká oblíkačka nejen pro hravé dívky. Princezna v této minihře je opravdu hezká. Avšak k nesmírné kráse ji ještě chybějí rozkošné šaty. Dejte se do díla a připravte pro princeznu nejhezčí kombinaci oblečení.
Tap Dancer
Hry pro dívky - 8x
Jako u skoro každé oblíkačky, i zde bude jen na vaší fantazii, jak dnešní dívku obléknete. Jedná se o talentovanou tanečnici stepu. Co pro ni připravíte za oblečení? Pusťte se do hry a pěkně si ji užijte.
Chocolate Cheesecake
Hry pro dívky - 11x
Udělejte opravdu krásný dort na svou párty, který pak budete podávat svým hostům. Dnes se naučíte nový recept pro přípravu tohoto dortu. Tato dívka vás přivolala právě proto, abyste ji v této tvorbě pomohli.
Beach Kiss - líbání na pláži
Hry pro dívky - 1x
V horkém létě jsou pláže plné davů lidí, kteří jsou neskutečně zvědaví a sledují vše kolem sebe. V této online hře vystupuje zamilovaný pár, který se chce stále líbat. Nesmí je však nikdo spatřit, jinak bude ostuda.
Super Model 4
Hry pro dívky - 2x
Pěkná online oblíkačka. Udělej z této dívky, podle zvoleného pozadí (background), hvězdu škol, královnu beach party či garden party, krasavici na rande nebo snad pěkné domácí děvče nebo pěknou slečnu na odpolední nákup. Obleč ji, ošperkuj, zvol účes i barvu pleti.
Movie Dressup 9
Hry pro dívky - 2x
Victory girl, krásná slečna, která žije na divokém západě. To však neznamená, že tam se nikdo nechce líbit. Móda je tam stejně důležitá a pro tuhle slečnu tedy moc! Dnes chce, abys jí model vybrala ty!
Daisy Construction
Hry pro dívky - 3x
Strašně pěkná online hra. Velice vtipná, to každopádně! Daisy se rzhodla býti stavitelkou architektkou a ty ji máš pomoci:) Vyber si stavbu a poté ji jen uprav. Nejlepší na celé hře je, když dáš play a to se budeš pěkně smát. Kdo zkusí neprohloupí:)
Koláčková továrna
Hry pro dívky - 4x
Pěkná online hra nejen pro budoucí pekařky. V práci na krásné dortíky se opravdu nebudeš nudit neboť máš mnoho zakázek. Njeprve vykydneš těsto(1), pak uválíš těsto(2), pak dáš polevu(3), potom ozdobíš po stranách(4), pak dozdobíš a zabalíš(5), nakonec tě čeká spokojená zaměstnankyně:)