Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Elsa Frozen Real Makeover
sponzorované odkazy

Elsa Frozen Real Makeover

Hrajete online hru Elsa Frozen Real Makeover

Elza z Ledového království se chystá na velkolepou akci. K tomu ale musí dobře vypadat. V tom bude váš úkol - navrhnout Elze slušivé oblečení podle vaší fantazie.

ovládání hry Elsa Frozen Real Makeover

myší, viz instrukce ve hře • 3.31 MB • 37x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Monster High Sorority House
Hry pro dívky - 63x
Oddychová dekorační online hra s našimi známými hrdinkami ze seriálu Monster High. Jejich dům je v pěkném nepořádku, takže bude na vás, abyste ho uklidili a řádně opravili. Vytvořte luxusní dům pro malé čarodějky.
Colouring 5
Hry pro dívky - 14x
Miluješ omalovánky? Pak je tato hra pro tebe tím pravým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.
Sofia Arm Surgery
Hry pro dívky - 28x
Velmi pěkně navrhnutá online gameska, u které se naučíte něco nového a zahrajete si na doktora. Sofia má zraněnou ruku a nutně potřebuje odbornou pomoc. Vypadá to, že bude nutná operace. Zvládnete ji?
Beyonce
Hry pro dívky - 23x
Maskérka zpěvačky Beyonce si zlomila ruku při nehodě a potřebuju naličit a chtěla by nalíčit právě od vás. Kdo by odmítl ja tedy určitě ne a jsem přesvedčen, že vy taky ne tak se do toho dejte a už více nečekejte.
Model Dressup 130
Hry pro dívky - 16x
Pěkná online oblíkačka pro dívky.Tato slečna nemá zas tak vyhraněný módní styl v oblékání, ale zásadně se obléká do značkových kvalitních kousků! Nyní je jen a jen na tobě, jak se rozhodneš a jak ji oblékneš!
Appartment decor
Hry pro dívky - 23x
Další z dívčích her, ve které budete zařizovat svůj byt. Právě jste se přestěhovali a budete muset rozestavět nábytek a ostatní věci na svá místa. Hleďte ale na to, aby to všechno dobře vypadalo.
Photo Model 57
Hry pro dívky - 25x
Tato krásná sexy dáma se rozhodla podat inzerát, ke kterému samozřejmě dodá i svou fotografii. Snaž se, ať vypadá báječně, aby se fotka vydařila. Je jen na tobě a tvém stylu a vkusu. Dej se do toho a příjemně se bav.
Shape Drop
Hry pro dívky - 5x
Už jako malé holčičky jste tuto hru jistě hrály ve školce. Nyní se k vám vrací v online verzi. Stačí, když zvolíte správný otvor, kam má spadnout dané těleso a jste za vodou,ale překážkou je, v dalších kolech, vzrůstající rychlost. Dejte si pozor, hodně štěstí a příjemnou zábavu:)
Style Dressup 8
Hry pro dívky - 14x
Tak tohle je opravdová princezna! Miluješ oblečení, módu, paruky, šperky a podobné věci? Máš ráda nákupy, neustálé převlékání? Pak je pro tebe tato online hra to pravé ořechové! Dej se do toho a oblékni a uprav tuto krásnku, jak nejlépe dovedeš. Nejdůležitější je, aby se výsledek líbil tobě!
Photo Model 42
Hry pro dívky - 8x
Krásná kovbojka ztracena v Mexiku. Pravda. Snad,ale jen ve filmu. Tahle slečna totiž točí film a její maskérka si odskočila a ty ji musíš teď hned zastoupit. Neboj se, ty to zvládnš, dej se do toho a udělej,c o je v tvých silách:)
Winx Color
Hry pro dívky - 27x
Krásná online vybarvovačka pro mladé dívenky. Vyber si jeden ze šesti obrázků a dej se do vybarvování. Můžeš utvořit krasavici roku, ba i vtipnou nepřirozeně barevnou slečinku. Odreaguješ se a možná i zasměješ:)
Roi make up 6
Hry pro dívky - 22x
Tahle potřebuje pomoci nalíčit. Na vás je teď vytvořit jí ideální makeup. Máte na výběr spoustu různých odstínů a barev, pudry, dokonce i zabarvovací čočky na oči. Zkuste to vše zkombinovat a vytvořit jí slušivý vzhled.
Cutie Makeover 49
Hry pro dívky - 16x
Tak tohle je opravdická krasavice a jistě si zasložila první místo v krajské miss, ale teď je na řadě celorepublikové a to je o něčem jiném. Musí se mnohem víc snažit a hlavně vypadat krásně. Tak si s ní pohraj, ať zase vyhraje:)
Create a snowman
Hry pro dívky - 4x
Všichni, kdo mají rádi zimu a její radovánky budou mít určitě rádi i tuhle flashovku. V ní totiž dostanete ojedinělou možnost si postavit vlastního sněhuláka - nezávisle na počasí, které je kolem vás.
Model Dressup 118
Hry pro dívky - 28x
Tato slečna Petra si libuje ve fantasticky drahém značkovém oblečení a hlavně v náhlých změnách účesu. To je její:) Tvým úkolem je nyní nakouknout do jejího šatníku a obléci ji, jak se ti to bude nejvíce líbit.