Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Gone To The Dogs

Hrajete online hru Gone To The Dogs

Pěkná dostihová online hra, ve které se stanete majitelem závodního psa. Po celou hru budete muset dávat pozor na stav vašeho konta, protože tento běžecký sport je docela náročný. Ze začátku doporučujeme trénovat nejlevnějšího psího závodníka.


ovládání hry Gone To The Dogs

myší, viz instrukce ve hře • 3.52 MB • 3108x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Závodní hry"
Rich Cars 2: Adrenaline Rush
Závodní hry - 20x
V této hře budete mít opravdu adrenalinovou jízdu. Vaším úkolem je skákat na těchto skocích a pokusit se udělat vše, co bude ve vaších silách. Dávejte si pozor, abyste se nijak nepřevrátili. Tak se do toho dejte.
Cats me if you can
Závodní hry - 22x
V této závodní online hře vyzval Chumpy Chump kočky na sportovní souboj. Kdo dříve dojede na farmu strýčka Phila, vyhraje pohár. Pomozte dvoum kocourům a vyhrajet tento závod. Naskočte do vašeho hotroda a nedejte Chumpymu žádnou šanci. Cestou sbírejte bonusy a vyhýbejte se překážkám. Hodně štěstí!
Super Drifter GT
Závodní hry - 33x
Máte rádi drifting? Tedy zběsilé smyky ve vytuněném fáru? Pokud ano, tak si zamilujete tuto autíčkářskou gamesu Super Drifter GT. Dokažte, že jste skutečným závodníkem a nedělá vám problémy vyhrát každý závod.
hra v Unity3D
Cars Racing Saga
Závodní hry - 14x
Tato závodní 3D hra vám nabídne 21 úrovní, které se postupně pěkně ztěžují. Celkem tři tratě dokonale prověří vaše schopnosti coby řidiče závodního auta. Pouze skutečný jezdec dokáže zvítězit ve všech závodech.
Dragon Ball Kart
Závodní hry - 49x
V této závodní online hře s postavičkami ze seriálu Dragon Ball budete závodit s dalšími postavami - Goku, Picollo a další hrdinové. Užijte si spoustu legrace při závodění s malými autíčky.
Stunt Dirt Bike 2
Závodní hry - 29x
Druhý díl populární onlinovky, ve které se projedete na čtyřkolce přes nejrůznější důmyslné překážky. Snažte se dojet do cíle v nejlepším čase a bez nehody. Dokážete udržet rovnováhu a zároveň vysokou rychlost?
SandStorm - super závodní hra
Závodní hry - 6x
Vychutnejte si závody v rychlém autě, které se budou odehrávat na poušti. Budete vždy závodit proti pěti soupeřům. Když se umístíte do prvních třech pozic, získáte finanční odměnu, za kterou si své auto můžete vylepšit.
Monster Truck curfew
Závodní hry - 26x
V roli řidičky červeného monster trucku se budete snažit dostat před půlnocí domů.Cestu vám může znepříjemnit policie,chodci a auta na křižovatkách.Za každé zničené auto máte body.Nazbírejte jich co nejvíce
hra v Unity3D
HYDROSTORM 2
Závodní hry - 514x
Velmi zdařilá 3d hra skvělá hlavně pro milovníky rychlosti a akčních soubojů. V roli jezdce na vodním skůtru budete bojovat o prvenství v závodě. Bude to dřina, protože soupeři jsou velice zdatní.
hra v Unity3D
Classic Cars 3D Parking
Závodní hry - 60x
Velmi dobrá 3D hra v Unity. Na výběr máte širokou škálu vozidel z 50. let, tedy naprostou klasiku. Cílem je zaparkovat auto na předem určené místo. Dokážete zdolat všechny úrovně a udržet své nervy na uzdě, když se zrovna nedaří?
hra v Unity3D
Nick Racers Revolution
Závodní hry - 55x
Hodně kvalitně zpracovaná 3D závodní online hra, hlavně co se týče grafických detailů. Vydejte se na závody a poměřte své síly s oblíbenými kreslenými hrdiny. Podaří se vám dojet do cíle jako první a užití si oslavy vítěze?
Big Truck 3
Závodní hry - 2x
Zajezděte si v této bezvadné hře s terénním vozítkem po krásné travnaté trati. Musíte si dávat velký pozor, aby se Vám vozítko nepřeklopilo. Po cestě sbírejte různé bonusy, které Vám jistě pomohou. Takže neváhejte a pusťte se do hry.
Red Driver 2
Závodní hry - 50x
V této úžasné 3D závodní hře budete mít 4 módy. Závoďte se svým Fordem Mustange nebo Chevy Camaro a staňte se nejrychlejším autem na dálnici. Tak se do toho pusťte a ukažte světu, kdo je tady pan řidič.
hra v Unity3D
Lose the Heat 3
Závodní hry - 29x
Bezvadná závodní pařba v unity3D. Policie je vám opět za zády a nebude lehké se jich zbavit. Jeďte skrz město, vyhýbejte se překážkám a sabotujte policejní auta. Hodně zdařilá gamesa pro milovníky rychlé jízdy a adrenalinu.
Tak - The Great Juju Challenge
Závodní hry - 22x
Utkejte se s protivníky v závodní hře Juju Challenge. Vyberte si své vozidlo, vylepšete jednu vlastnost a hurá na start. Hra se ovládá šipkama, udržet vozidlo na trati není zrovna lehké.