Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Gone To The Dogs

Hrajete online hru Gone To The Dogs

Pěkná dostihová online hra, ve které se stanete majitelem závodního psa. Po celou hru budete muset dávat pozor na stav vašeho konta, protože tento běžecký sport je docela náročný. Ze začátku doporučujeme trénovat nejlevnějšího psího závodníka.


ovládání hry Gone To The Dogs

myší, viz instrukce ve hře • 3.52 MB • 1749x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Závodní hry"
Solid Rider 2
Závodní hry - 28x
Luxusní závodní superhra, ve které se budete snažit na motorce projet trať plnou nejzáludnějších překážek. Nemusíme zmiňovat, že do cíle musíte dojet co nejrychleji a bez sebemenší nehody.
Stunt Dirt Bike 2
Závodní hry - 28x
Druhý díl populární onlinovky, ve které se projedete na čtyřkolce přes nejrůznější důmyslné překážky. Snažte se dojet do cíle v nejlepším čase a bez nehody. Dokážete udržet rovnováhu a zároveň vysokou rychlost?
hra v Unity3D
WINTER MOTO
Závodní hry - 66x
Docela jednoduchá závodní 3D hra, ve které se pouze projedete na motorce. To celé v pěkné zimní atmosféře. Hra sice nenabízí mnoho featurek, ale alespoň má celkem pěknou grafiku a hratelnost.
American Racing
Závodní hry - 1353x
Závodních her není nikdy dost, obzvlášť pokud se jedná o kousky kvalitní. American Racing se mezi ty lepší rozhodně zařazuje směle a dostanete vždy za úkol dojet na určité umístění, abyste mohli pokračovat dále. Závodíte na speciálně upraveném místě a narazíte na spoustu soupeřů. Obtížnost se postupem času stupňuje.
Bike Challenge
Závodní hry - 41x
Snažte se dostat na konec úrovně a sbírejte po cestě různé zlaté medajle. Asi se vám žádným způsobem nepodaří udělat různé triky, protože se jednoduše překlopíte. Máte celkem tři životy, takže tři pokusy.
hra v Unity3D
Racing City 2
Závodní hry - 33x
Druhý díl zdařilé závodní online hry Racing City. Tentokrát ještě s větší porcí zábavy - nové tratě a lepší hratelnost. Naskočte do závodního auta a ukažte nám, zda jste zrozeni k rychlé jízdě.
hra v Unity3D
Madalin Stunt Cars
Závodní hry - 2270x
Skvělá závoďácká online hra vytvořená v 3D enginu Unity (nezapomeňte povolit plugin pro náš web). Dělejte na trati triky, přidávejte plyn a skvěle se bavte. Hru je možné hrát i jako multiplayer s dalšími hráči.
Pro Tuner Championship
Závodní hry - 16x
Parádní závodní online hra, kterou si zamilujete. Máte dostatek schopností na to, abyste se stali šampiony mezi vytuněnými auty? Vyhrávejte jednotlivé závody a za vydělané peníze vylepšujte auto.
Ho-Pin Tung Racer
Závodní hry - 881x
Tato velice propracovaná je závodní hra, ve které se stanete řidičem formule.Během jízdy budete muset předjíždět soupeře.Tato hra disponuje také velkou škálou map a různých šampionátů.Také se podíváte do více zemí světa.
Animal Dash
Závodní hry - 61x
Povedená závodní online hra, ve které budete v sedle zvířete závodit. Cílem je udržet rovnováhu a docválat do cíle jako nekompromisní vítěz závodu. Hra se ovládá šipakama dozadu a dopředu. Tím vyrovnáváte pozici.
Ice Age Moto
Závodní hry - 26x
Pokud jste fanoušky filmové série Doba Ledová, tak jistě přivítáte známé hrdiny. Jako první přichází veverka, která na motorce musí zdolat celou řadu překážek a k tomu sbírat ořechy. Dojedete až na konec?
Trials
Závodní hry - 18x
Tato s sportovní hra je pro ty, kteří mají rádi zdolávání překážek.Cílem hry je dostat se z bodu A do bodu B.V průběhu hry budete muset zdolávat na motorce různé překážky.Tato hra určitě potěší svou zpracovaností a plynulostí.
Police Revenge
Závodní hry - 25x
Jedete s policejním autem po dálnici a vaším úkolem je samozřejmě pochytat veškeré lidi, kteří porušují zákon. Snažte se o co nejlepší výsledek, abyste se mohli dostat do další úrovně této hry.
Monster Truck Jungle Challenge
Závodní hry - 49x
Pěkná klučičí online hra, ve které budete překonávat náročný terén plný překážek. Nejen že budete ovládat silné auto, ale k pomoci vám bude i dělo, kterým si můžete prostřílet cestu.
Thunder Cars
Závodní hry - 553x
Výtečná závodní online hra pro všechny milovníky okruhových závodů. Ve hře nechybí notná dávka adrenalinu a zábavy. Zvládnete vytočit všechny zatáčky a dojet do cíle jako první? V depu pak můžete auto vylepšit.