Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Meteor Mash
sponzorované odkazy

Meteor Mash

Hrajete online hru Meteor Mash

Tak trochu jiné ztvárnění oblíbené hry Miny (minesweeper). Poměrně jednoduchá hra, ale na druhou stranu docela chytlavá a skvěle hratelná. Hra obsahuje neuvěřitelných 90 originálních úrovní.

ovládání hry Meteor Mash

myší, viz instrukce ve hře • 18.91 MB • 174x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Beaver Blocks 2
Logické hry - 3x
Cílem této logické online hry je dostat hranatého bobra k jeho dětem. To provedete správným odstraněním objektů na hracím poli. První úrovně jsou zahřívací, ale brzy přituhne. Čeká na vás 30 náročných levelů.
3d Tetris
Logické hry - 12x
Parádní 3d verze legendární sovětské gamesky Tetris. Tentokrát budete stavět bloky ve třech rozměrech, není to snadné, ale alespoň si procvičíte prostorovou orientaci. Dokážete projít hrou až do poslední úrovně?
Blow Things Up
Logické hry - 6x
Rozmístěte bomby mezi smajlíky a pokuste se je vyhodit do vzduchu. Až si budete jistí, tak mezerníkem odpálite bomby. V této super hře naleznete hned několik úrovní, takže se zabavíte na nějakou tu dobu.
Dummy Crusher 2
Logické hry - 0x
Poměrně pěkně udělaná hra Dummy Crusher se dočkala druhého pokračování. Opět si vezmete na starost likvidaci veškerých figurín, které se v dané úrovni nachází. Aby to nebylo příliš komplikované, dostanete pokaždé nějaké možnosti, jak figuríny poslat do věčných lovišť. Snažte se splnit všechny cíle pro zisk více bodů.
Funny Airplane
Logické hry - 6x
V této hře se ocitáte v letadle a Vašim úkolem je odhalit co nejvíce letušku. Musíte k tomu používat různé nástrahy jako například, že Vám vypadnul z úložného prostoru batoh. Nápovědu najdete ve hře a nudit se určitě nebudete.
Fireman
Logické hry - 9x
Jistě víte, že naši stateční hasiči plní velice zodpovědnou práci. Co myslíte, obstojíte, pokud budete mít zkusit si, jaké je to je v jejich kůži? Máte málo času, a za úkol postavit požární potrubí k hydrantu.
Sky Miracles
Logické hry - 2370x
V této hře se setkáte s chlapíkem jménem Joe. Vezme vás na farmu, kde se stalo něco skutečně podivného. Zničehonic se nebe obarvilo na zeleno. Nikdo neví proč. Vaším úkolem bude zjistit, co se vlastně stalo.
Grow Tower
Logické hry - 1x
Vašim úkolem v této hře je postavit co nejvyšší věž a dostat všechny předměty do nejvyšší úrovně. Budete muset přemýšlet, který předmět postavíte jako první. Takže se pusťte do hry a ukažte, co ve Vás je.
Vector
Logické hry - 0x
Jednou se všichni na střední budete učit, co jsou vektory, a věřte mi, že to budete nenávidět. Tahle hra je tady naopak pro vaše pobavení. Grafika zastarale laděná nerazí ale ta hratelnost je na překvapivě vysoké úrovni.
Simpleton Jack
Logické hry - 1x
Povedená logická plošinovka v hlavní roli s mimozemšťanem. Ten hledá cestu z bludiště a neví moc jak na to. Na vás je, abyste ho provázeli celou řadou překážek a hádanek. Stavte kvádry tak, abyste vytvořili cestu k cíli.
Proximity
Logické hry - 8x
Cílem v online hře Proximity je mít na hracím poli obsazeno více políček než má váš soupeř. V každém kole dostanete kámen s určitou hodnotou. Můžete jej umístit samostatně na hrací pole, nebo k dalším kamenům a tím jim zvýšit hodnotu. Pokud se v okolí nacházejí soupeřovy kameny, které mají nižší hodnotu, pak je získáte vy. Jednoduchá, ale chytlavá hra.
10 Mahjong
Logické hry - 28x
Další ze snad nekonečné řady nejrůznějších mahjong her. Tentokrát má tato hra jedno vylepšení. Nehledáte stejné symboly, ale hrací kameny, jejichž součet bude činit 10. Docela makačka, co myslíte?
All That Matters
Logické hry - 4x
Setkejte se s různými lidmi ve hře All That Matters. Tito lidé mají pouze hlavu, takže se dokážou jen kutálet. Vezměte si jejich osudy na starost a doprovázejte je po celém podivném světě. Pokaždé potřebujete sbírat červená srdíčka a najít teleport. Autoři si připravili poměrně slušnou porci příjemně hratelných úrovní.
Gears and Chain Spin It 2
Logické hry - 2x
Kolečka a řetězy, to vás čeká v této příjemné logické online hře. Snažte se dobře spojit ozubené kolečko a uvést tak do pohybu celý tento podivný mechanismus. Hra vyžaduje trochu toho přemýšlení, to však pro vás bude hračkou. Alespoň v prvních úrovních...
Robolander
Logické hry - 66x
Hlavní postavou v této chytlavé a na přemýšlení náročné online hře je robot. Ten se musí správným herním postupem dostat na plošinku. K tomu je nutné odebírat herní objekty ve správném pořadí. Zdoláte všechny úrovně?