Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Meteor Mash
sponzorované odkazy

Meteor Mash

Hrajete online hru Meteor Mash

Tak trochu jiné ztvárnění oblíbené hry Miny (minesweeper). Poměrně jednoduchá hra, ale na druhou stranu docela chytlavá a skvěle hratelná. Hra obsahuje neuvěřitelných 90 originálních úrovní.

ovládání hry Meteor Mash

myší, viz instrukce ve hře • 18.91 MB • 1840x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Music Box of Life: Part 2
Logické hry - 1x
Druhé pokračování hry Music Box of Life se opět ponese ve znamení hledání. Dostanete před sebe vždy dvojici obrázků a musíte na nich najít určitý počet odlišností. Úrovní si zahrajete hned několik a obrázky na sebe navazují, takže ve výsledku zjistíte, o co vlastně v příběhu jde. Vydejte se na pátrací výpravu v zajímavém příběhu.
CuberXtreme
Logické hry - 1x
Logická hra, která vás zajisté zabaví na nejednu minutu. Posouváte barevné kostky tak, abyste je všechny nechali zmizet do konce levelu. Pokud se vám to opravdu podaří, tak vítězíte. Způsobů je více.
Rabbit Fell in Love with the Wolf
Logické hry - 5x
V této perfektní online hře budete vést malého roztomilého zajíčka, kterého ošálila láska a zakoukal se do vlka. Samozřejmě vlk to vidí jinak a rád by zajíce sežral. Váš úkol bude dostat vlka do klece.
Hillary Race for the White House
Logické hry - 3x
Hillary Clinton touží po tom, stát se prezidentkou USA. Vy jí v tom můžete virtuálně pomoci díky této logické online hře. Nejprve si zvolíte volební oblast, ve které chcete bodovat. Pak už na scénu přichází oblíbený systém "seřaď 3 stejné symboly vedle sebe". Po absolvování všech oblastí klikněte na "VOTE" a uvidíme nového prezidenta...
Amigo Pancho 5
Logické hry - 2x
Již pátý díl velmi ceněné a oblíbené hry Amigo Pancho. Úkolem je vašemu hrdinovi připravit cestu k nebesům tak, aby pomocí dvou balónků mohl nerušeně stoupat. Velmi pěkná grafik a hratelnost řadí tuto hru mezi nejlepší.
Funny Bees
Logické hry - 1x
Se včelami může být poměrně dost zábavy, o čemž se nás pokouší přesvědčit i autoři hry s názvem Funny Bees. V určeném čase potřebujete dostat stanovený počet včelek do jejich úlu. Cestou je zapotřebí také sebrat soudky s medem. Ze začátku se jedná o velice jednoduchou hru, ale postupně přibývají různé komplikace.
The Machines Planet
Logické hry - 7x
Velmi originální tak trochu logická online hra s líbivou grafikou. Sestrojte důmyslné stroje, pomocí kterých zničte legrační zombíky.
Happy pill
Logické hry - 2x
Vašim úkolem v této hře je vyléčit všechny příšerky, které máte v určitém kole. V každém kole máte prášek, který musíte namířit na příšerky tak, aby jste zasáhly všechny a přitom žádnou nezabili. Jak daleko se dokážete dostat záleží jen na Vás.
The Hearts
Logické hry - 7x
Jednoduchá minihra, která má jednoduchá pravidla. Stiskněte levé tlačítko myši a postupně spojte barevná srdíčka na hrací ploše. Čím delší zřetězení vytvoříte, tím více dostanete bodů.
Angry Birds Cannon 3
Logické hry - 4x
Tohle valentýnská hra ve stylu Angry Birds. Je plná nových úrovní a samozřejmě také lásky, když už je ve hře ten Valentýn. Veškerá spokojenost a štěstí ptáčků závisí na vás, jak se vám to podaří?
Gem Mine
Logické hry - 22x
Různých her postavených na principu seskupování tří stejných symbolů je na internetu nespočet. Patří k nim i další logická superhra Gem Mine. Pokud odstraníte 3 stejné symboly vedle sebe, tak označené drahokamy zmizí a vše nad nimi se propadne níž. Čím více stejných drahokamů odstraníte, tím více bodů získáte. Jednoduché a zábavné.
Grow Island - parádní hra
Logické hry - 5x
Dostali jste se na pustý ostrov a máte sebou jen několik předmětu, které na první pohled jsou naprosto nepotřebné. Ale z těchto předmětů se musíte pokusit vytvořit na tomto ostrově život. Použijte je ve správném pořadí.
Cookie Map
Logické hry - 3x
Cookie Map vypadá jako velice zajímavá hra, která je vhodná i pro mladší hráče. Hra je sice pouze v jazyce, který mnoho lidí v naší zemi neovládá, nicméně se dá poměrně snadno proklikat do hry. Zde už je pak vše naprosto jasně pochopitelné. Musíte vytvářet trojice stejných pochoutek, aby se rozjasnilo celé hrací pole. Pozor na časový limit!
Clusterz
Logické hry - 8x
V této skvělé logické hře, ve které je vašim úkolem vystřelit barevnou kuličku a spojit tak tři kuličky stejné barvy, aby zmizeli se setkáte s mnoha zvláštnostmi, které vás ve hře překvapí a okoření jí.
Monkey Mine
Logické hry - 2x
Hledání min je hra integrovaná přímo do systému Windows a dosahuje poměrně velké popularity. Díky tomu se Hledání min dočkalo řady přepracování a jedním z nich je i Monkey Mine. Potřebujete se dostat ze svízelné situace, kdy se všude nachází neskutečné množství nastražených výbušnin, na něž nesmíte kliknout.