Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Meteor Mash
sponzorované odkazy

Meteor Mash

Hrajete online hru Meteor Mash

Tak trochu jiné ztvárnění oblíbené hry Miny (minesweeper). Poměrně jednoduchá hra, ale na druhou stranu docela chytlavá a skvěle hratelná. Hra obsahuje neuvěřitelných 90 originálních úrovní.

ovládání hry Meteor Mash

myší, viz instrukce ve hře • 18.91 MB • 591x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Harry Quantum 2: Unmasked
Logické hry - 3x
Máme tady detektiva, který musí vše vyřešit. Na začátku mu přišel balík s instrukcemi co máte dělat. Jste detektiv, který na to všechno musí přijít. Pokud budete chtít odejít z vaší kanceláře, tak nezapomeňte na kameru.
Slush Tile Rush
Logické hry - 5x
Dokážete najít stejné obrázky a dát je k sobě? Není to nic světoborného, že? Ovšem ne tak v této zajímavé online hře s kartami. Najděte dva podobné bojovníky, kteří poté zmizí. Karty hledejte co možná nejrychleji.
Kings Troubles
Logické hry - 6x
Další hra, ve které se setkáte s mohutným kanónem. Z něj co nevidět vyletí dělová koule, která si to namíří zrovna na vašeho krále. Ten je tedy v pěkných nesnázích. Vaším úkolem je nakreslit překážky tak, aby koule krále nezasáhla.
Tarzan Ball
Logické hry - 1x
Přesunťe si v této super hře červený terč. S vaším hrdinou vytáhněte vašeho pomocníka. Na začátku hry jsou úrovně celkem jednoduché, ale postupem času bude hra těžší. Snažte se a vydejte ze sebe maximum.
Monsterland 2: Junior Revenge
Logické hry - 3x
Odstraňujte veškeré objekty a dávejte si pozor, aby dítě od velkého červeňáka nespadlo pryč ze hry. Vaším úkolem je dělat vše, aby toto dítě spadlo ke svému tatínkovi. Tak se do toho dejte.
Sudoku - populární hra Sudoku online
Logické hry - 12x
Smyslem hry Sudoku je vyplnit mřížku číslicemi tak, aby každá řada, sloupec a boxy 3x3 obsahovali všechna čísla od 1 do 9. V této verzi Sudoku je čas vaším soupeřem, proto přemýšlejte velmi rychle...
Blocky - výborná logická hra
Logické hry - 2x
Blocky je velice jednoduchá, ale také velice chytlavá hra. V hracím poli myší vyznačte obdélník tak, aby jeho rohy tvořili smajlíci stejné barvy. Čím větší obdélník, tím více bodů.
Cubic Shoot
Logické hry - 2x
Nejrůznější logické hry postavené na principu "spoj tři stejné symboly" jsou v poslední době velmi oblíbené. Stejně jako minihra Cubic Shoot, ve které hraje hlavní roli malá zubatá Japonka a spousta srdíček.
Bubble Earth
Logické hry - 3x
Oddychová bubble shooter online hra, ve které budete vystřelovat barevné kuličky a snažit se vytvořit vždy minimálně trojici stejně barevných kuliček. Dobře promýšlejte své tahy, ale zároveň velmi rychle, protože řady kuliček nebezpečně sestupují...
Georganism 3
Logické hry - 4x
Již potřetí se můžete ponořit do světa zajímavé logické hry Georganism. Do začátku dostanete prvního tvora ze želatiny, který dokáže určité činnosti a po chvíli narazíte na dalšího tvora, s nímž se můžete spojit, aby se zkombinovaly jejich kladné vlastnosti. Později můžete mezi jednotlivými tvory přepínat.
Bejeweled Blitz
Logické hry - 3x
Klasická super hra, kterou určitě znáte z herních konzolí. Verze Blitz je časově omezená, takže musíte klikat opravdu rychle a snažit se nahonit nějaké časové bonusy. Je to hodně chytlavá hra, protože čas je vskutku neúprosný.
Porolith
Logické hry - 872x
Další originální zpracování hry Tetris. Tentokrát ale není nutné snažit se stavět plné řady, cílem je totiž seskupit bloky stejné barvy. Hra Porolith se ovládá šipkama, bloky se neotáčejí.
Binga
Logické hry - 2x
Hodně dobrá super postřehovka, která patří mezi zdánlivě primitivní hry, ale jakmile ji začnete hrát, tak se od ní neodtrhnete. V každé úrovni na vás čekají minihry, které budete muset vyřešit. Obtížnost stoupá a s ní i to, jak vám nezdar poleze na nervy ;).
Night Lights
Logické hry - 0x
Ve hře Night Lights si můžete vyzkoušet celou řadu různých misí, ve kterých se musíte postarat o precizní splnění zadaného úkolu. Jedná se o retro hru, takže žádné extrémní grafické hry neočekávejte, spíše na vás dýchne atmosféra starých her. Pokaždé se potřebujete dostat do bodu odchodu. Světla odhalují různé nové možnosti.
The X Spot
Logické hry - 4x
Tato hra představuje docela zajímavý logický oříšek. Máte-li rádi řešení různých zapeklitých miniher, tak si tuto pecku zahrajte. V každé úrovni vás čeká jen jeden úkol - najít písmeno X, ale snadné to nebude,