Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Meteor Mash
sponzorované odkazy

Meteor Mash

Hrajete online hru Meteor Mash

Tak trochu jiné ztvárnění oblíbené hry Miny (minesweeper). Poměrně jednoduchá hra, ale na druhou stranu docela chytlavá a skvěle hratelná. Hra obsahuje neuvěřitelných 90 originálních úrovní.

ovládání hry Meteor Mash

myší, viz instrukce ve hře • 18.91 MB • 1613x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
The Jewels Gear - lahůdková logická superhra
Logické hry - 3x
The Jewels Gear je hra, ve které musíte hracím polem otáčet tak, abyste k sobě dostali všechny symboly. V některých úrovních musíte odstranit všechny symboly, v jiných třeba postupně podle barvy, což je o dost těžší. Výhodou je, že každý level můžete pustit znovu.
Deep Diver
Logické hry - 1x
Na začátku hry se člověk potápí na dno oceánu, kde narazí na kousek papíru v láhvi. Po bližším prozkoumání zjistí, že se jedná o část mapy, ale hodily by se i další kousky, a proto se vydá hledat další díly. Pomozte s hledáním pokladů a různých dalších věcí pod mořskou hladinou. Dokážete vyřešit všechny mise?
Mad Bombs
Logické hry - 2x
Ve hře Mad Bombs se setkáte s poměrně netradičním nápadem. Dostanete totiž možnost ovládat malé výbušniny, které se dokážou pohybovat. Aby vybouchly, musíte je napřed zapálit ohněm. Cílem hry je zlikvidovat zombie. Hra obsahuje celkem slušný počet úrovní, během nichž si dobře procvičíte svoje logické uvažování.
Monkey Go Happy Tales
Logické hry - 2x
Pomozte roztomilé opičce najít všechny malé opičky a rozveselit ho. Přitom na vás čeká celá řada logických hádanek a rébusů. Vyřešte všechny úkoly co nejrychleji a opět učiňte opičky šťastnými. Monkey Go Happy hry jsou opravdu oblíbené a určitě si oblíbíte i tento díl.
The Smurfs Mahjong
Logické hry - 13x
Zahrajte si mahjong v klasickém stylu, ovšem s obrázky šmoulů. Pokud máte tento kreslený seriál rádi, tak vám hra půjde určitě o poznání lépe. Hledejte dva stejné obrázky, které nejsou blokované a postupně je odebírejte. Zkrátka klasika mahjong.
Word Kingdom
Logické hry - 1x
Tato minihra se slovy dobře prověří vaši slovní zásobu. Sice se jedná o hru v angličtině, ale o to víc se můžete naučit. Skládejte jednotlivá písmenka tak, aby vytvořila existující slovo. Sbíráním bodů se navíc staráte o své království.
Phit
Logické hry - 3x
Dokážete přesunout veškeré kostičky do žlutých políček, které je pro Vás nachystáno? Prokousávejte se těmito ne zrovna lehkými koly a ukažte všem, jak jste šikovní. Takže neváhejte a pusťte se do hry.
The Treasures of Montezuma 2
Logické hry - 7x
Montezumův poklad je tu se svým druhým pokračováním. Opět budete hledat vždy alespoň tři stejné krystaly v řadě. Cílem je v každé úrovni odstranit všechny hrací krystaly. Mezi úrovněmi nechybějí ceněné upgrady.
Hangman Flash
Logické hry - 4x
V této hře jde o klasiku mezi hrami. Budete hádat písmena a slova. Avšak při chybě se postupně skládají dílky šibenice... a jakmile bude oběšenec celý, končíte. Myslíte, že zvládnete všechny herní kola?
Submachine
Logické hry - 5x
Submachine je skvělá logická adventura, která vás chytne a nepustí, dokud ji celou nevyřešíte. Ocitnete se v domě s nějakým záhadným strojem a pomocí vhodné kombinace různých předmětů zjišťujete co a jak funguje.
Ragdoll Cannon 2
Logické hry - 6x
I ve druhém pokračování Ragdoll Cannon si vezmete na starost vystřelování hadrových panáčků z děla. Potřebujete přesně zamířit, aby se postavička dotkla terče. Ze začátku to nebude příliš obtížné, ale postupně se obtížnost navýší, takže už se do cesty postaví různé překážky. Dávejte pozor, abyste si nezablokovali cestu.
3d Tetris
Logické hry - 13x
Parádní 3d verze legendární sovětské gamesky Tetris. Tentokrát budete stavět bloky ve třech rozměrech, není to snadné, ale alespoň si procvičíte prostorovou orientaci. Dokážete projít hrou až do poslední úrovně?
Sheriff tripeaks
Logické hry - 6x
Logická hra se zajímavým nápadem, ve které půjde o odstraňování karet z hracího pole. Princip je jednoduchý ale přece ne tak primitivní. Karta musí vždy být o jednu větší/menší než poslední odstraněná karta.
Clowns in the Face
Logické hry - 7x
Děsí vás cirkusoví klauni? Proč je netrefíte pěkným tenisovým podáním? Přesně jako v této velmi zábavné online hře. Pěkně namiřte, dobře promyslete úder a vypalte hezky klaunovi do obličeje.
Battleship The Beginning
Logické hry - 2x
Máte v oblibě klasickou hru Lodě? Pokud ano a chcete si vyzkoušet počítačové zpracování, pak neváhejte. Tato hra funguje na velice zajímavém principu a se skvělou grafikou. Nejprve musíte umístit svoje lodě takovým způsobem, aby je protivník neodhalil a následně se snažíte sestřelit oponentovy skryté lodě.