Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Meteor Mash
sponzorované odkazy

Meteor Mash

Hrajete online hru Meteor Mash

Tak trochu jiné ztvárnění oblíbené hry Miny (minesweeper). Poměrně jednoduchá hra, ale na druhou stranu docela chytlavá a skvěle hratelná. Hra obsahuje neuvěřitelných 90 originálních úrovní.

ovládání hry Meteor Mash

myší, viz instrukce ve hře • 18.91 MB • 146x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Tiny Explorer
Logické hry - 36x
Zajímavá logická online hra, která před vás staví nelehký úkol. Ten spočívá v řízení vozidel, která musíte dostat do cíle. Řízení se dělá pomocí šipek, kterých je však omezený počet. Zvládnete to?
Chromatronix
Logické hry - 31x
Ve hře Chromatronix se setkáte s maličkými tvory, se kterými potřebujete dojít k barevnému laseru, s nímž se tvorové potřebují spojit, aby mohli existovat a být šťastní. Pomozte jim na jejich cestě a najděte logické vyřešení problémů. V každé úrovni potřebujete udělat pouze minimální počet pohybů, protože je stanoven par.
Redstar Fall
Logické hry - 18x
Vašim úkolem je dostat červenou hvězdičku až na zem. To uděláte tak, že budete postupně odstraňovat různé předměty, na kterých hvězdička stojí. Musíte si dávat pozor, aby Vám hvězdička nespadla z plošiny. Hurá do práce.
Army Stacker
Logické hry - 52x
Pokud se rádi zábavně trápíte u logických super her, tak tu jednu bezvadnou máme. Cílem této hry je umisťovat herní prvky tak, aby se poslední umístěný objekt dotýkal zelené hranice. Podaří se vám projít všemi levely s úspěšností tří hvězd?
Submachine 5
Logické hry - 36x
V této hře je Vašim úkolem dostat se z temných zákoutí a spatřit tak denní světlo. Budete muset sbírat mnoho indicií, které Vám ve Vašem putování pomohou. Také se budete muset vypořádat s mnoha nástrahami. Takže se nudit určitě nebudete.
Squidy 2
Logické hry - 48x
Squidy je chobotnice, se kterou si užijete velkou porci zábavy. Squidyho babička právě slaví narozeniny, a proto se Squidy rozhodne ji překvapit. Aby mohl za babičkou dorazit, potřebuje se nějak přepravit. Pěšky by to bylo příliš pomalé, a proto se rozhodne, že využije výbušninu, s níž trochu poposkočí.
Rock It!
Logické hry - 209x
Další z nepřeberné řady online hra prezentující formát spoj tři a bubble shooter. Z rakety budete vystřelovat kuličky na planetku. U ní se snažte spojit alespoň tři stejně barevné kuličky. Velmi chytlavá super hra.
Fluffy Ball
Logické hry - 32x
Bezvadná logická online hra se sympatickou kuličkou. Té budete připravovat cestu, aby se hezky v klidu a míru dokutálela až do cíle. Hra vyžaduje nejen rychlé přemýšlení, ale také dobrý postřeh, protože kulička je značně neposedná.
Fruit Faces
Logické hry - 22x
Příjemná oddechová online na téma bubbleshooteru. Tentokrát jsou však balónky nahrazeny ovocem, které je animované. Takže se můžete těšit na pěknou porci legrace a herní zábavy.
Sieger
Logické hry - 18x
Sieger je jednou z her, kde se pokoušíte zlikvidovat nepřátelské opevnění. Naštěstí máte k dispozici silné katapulty, s nimiž by zničení hradu neměl být žádný problém. Potřebujete pozabíjet všechny vojáky v opevnění, ale v případě, že se tam nacházejí rukojmí, musíte je osvobodit, aby se jim nic nestalo.
hra v Unity3D
Jewel Dive
Logické hry - 26x
Skvělá logická online hra v Unity3D. Jedná se o klasický bejeweled neboli spoj 3 stejné symboly. Ideální hra pro chvíle oddechu a relaxace. Spojujte krystaly a dobře se bavte. Nezapomeňte hru sdílet na Facebooku.
Castle Solitaire
Logické hry - 29x
Zkuste tento originální solitér a srovnejte postupně balíčky karet od nejnižší po nejvyšší. Postupně odhalte zámek, který se ukrývá za kartami. A jeden tip na konec - eso můžete využít jako nejnižší i jako nejvyšší kartu.
The Gentleman: A Soul Adventure
Logické hry - 15x
Vezměte si na starost osudy jednoho gentlemana, který se vydává do světa. Jeho hlavním cílem je projít všemi dveřmi, které na své cestě potká. Jedná se o poměrně zajímavý nápad. Ve hře procvičíte svoje logické přemýšlení i postřeh. Celkově si pro hráče autoři připravili poctivých padesát úrovní, což je velmi pěkné číslo.
Cube Crash 2
Logické hry - 27x
Cube Crash 2 je pokračováním úspěšné hry ve stylu spoj tři stejné symboly. Druhý díl nabízí nový Arcade mód, k tomu i klasickou hru s novými vylepšeními. Cílem je nahrát co nejvíce bodů, to zajistíte spojením tří a více stejných krystalů. Snažte se tvořit větší spojení než tři - jsou za to bonusy.
Pirate Treasure
Logické hry - 25x
Vašim úkolem v této skvělé hře je dostat piráta až k pokladu. Uděláte to tak, že ho pomocí šipek nasměrujete. Šipky přetáhněte z pravé části lišty tam, kde chcete aby pirát zabočil. Určitě se u této hry nudit nebudete.