Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Untangle

Hrajete online hru Untangle

Výborná logická hra s originálním námětem. Vaším úkolem je uspořádat body v obrazci tak, aby se žádné strany neprotínaly. Stačí myší uchopit koncové body a táhnout jimi, dokud ramena nezmění bílou barvu na šedou. Jakmile pochopíte systém, tak to jde rychle, ikdyž některé levely jsou hodně těžké.

ovládání hry Untangle

myší, viz instrukce ve hře • 0.65 MB • 417x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Mahjong Tower
Logické hry - 88x
Všichni jistě znáte výbornou logickou hru z Asie, Mahjongg. V téhle hře jsou ale hrací kameny uspořádány do tvaru věže, a vaším úkolem je odebrat všechny po dvojicích. Samozřejmě ty vespod musíte nejdřív uvolnit.
Columns Master
Logické hry - 44x
Srovnejte krystaly podle barev - najděte vždy alespoň tři krystaly se stejnou barvou. Tato online hra je originální tím, že můžete spojovat krystaly i diagonálně (křižmo).
Colliderix
Logické hry - 7x
V této super hře musíte odstraňovat objekty a to tak, aby se obě kolečka dostala k sobě, protože když se vám to nepodaří, tak musíte úroveň opakovat. Udělejte vše pro to, abyste je dostali k sobě.
Aurum
Logické hry - 28x
Aurum je latinské pojmenování po cenný kov zlato. Ve stejnojmenné hře se musíte stát králem, který má jedno ošklivé prokletí. Všechno, čeho se dotkne, se promění ve zlato. To by na jednu stranu mohlo být výborné, ale na druhou stranu nemůže přijít do kontaktu s nikým živým, jinak by ho proměnil ve zlato. Naštěstí existuje oblast, po níž projde a může se dotknout i lidí. Najděte si pokaždé cestu k dívce a neproměňte ji ve zlato.
Gibbets: Santa in Trouble
Logické hry - 41x
Trochu brutálnější vánoční online hra se Santa Klausem. Střílejte na lana, abyste zachránili nebohého Santu Klause a jeho pomocníky. Při střelbě dávejte pozor, abyste místo provazu netrefili Santu.
Crazy Chess - šachy trochu jinak
Logické hry - 37x
Crazy Chess je velmi chytrá a chytlavá hra, která vás jen tak nepustí. Váš hrad musíte ubránit před dobytím. Celá bitva se odehrává na šachovém poli - váš koník versus černí pěšáci...
Rush Hour - dostaňte auto ven
Logické hry - 25x
Výborná superhra, která prověří vaše logické myšlení. Cílem hry Rush Hour je dostat vaše autíčko ven z naprosto přecpaného parkoviště. Vždy musíte přeskupit ostatní auta tak, aby se vaše červené auto dostalo k praporku. Nejprve zkuste tréninková bludiště, ostrá hra je opravdu těžká.
Monkey Go Happy Mayhem
Logické hry - 12x
Další z celé řady luxusních logických her s opičkami. Opět bude vaším úkolem dumat nad logickými hádankami a rozveselit opičku. Hra obsahuje celkem 30 úrovní, za které dostanete body podle času. Snažte se tedy myslet velmi rychle :).
Clix
Logické hry - 26x
Zastavějte celé pole pomocí kamenů tak, aby Vám nezůstalo ani jedno políčko prázdné. Budete muset použít hlavičku a kombinovat různé varianty. Není to ani trochu jednoduché. Pusťte se do hry a ukažte, jestli tento nelehký úkol zvládnete.
Travel Memo
Logické hry - 21x
Otestujte svou paměť v tomto skvěle zpracovaném pexesu, které je zaměřeno na cestování. Celkem hra nabízí 10 levelů se zvyšující se náročností. Cílem je najít dva stejné obrázky.
Balloons vs Zombies 2
Logické hry - 34x
Zajímavá lehce brutální zombie hra, ve které budete v roli neohroženého bojovníka ničit zástupy zombíků. Máte zvláštní kanón na balónky, které musíte vystřelit s rozmyslem, abyste s co nejmenším počtem střel zničili nepřítele.
King Of Math
Logické hry - 27x
Zajímavá strategicko naučná online hra se zombíky. A jak vlny útočících zombies přemůžete? Musíte rychle odpovídat na matematické otázky. Přemožte nepřátele a staňte se králem matematiky.
Mancala
Logické hry - 44x
Rozhodně zajímavá logická online hra, ve které budete přesouvat barevné kameny. Nejprve klikněte na kalíšek, aby se kameny po jednom přesunuly po vašem hracím poli až k soupeřovu místu. Porazit počítač v této hře nebude snadné, ale můžete vyzvat i druhého hráče u pc.
Extreme Explosions
Logické hry - 19x
Snažte se v této hře umístit správně tyto bomby. Dávejte si velký pozor, abyste tyto bomby správně umístili. Vaším úkolem je totiž shodit veškeré objekty, ale až pod červenou čáru. Tak se snažte.
Tiny Explorer
Logické hry - 35x
Zajímavá logická online hra, která před vás staví nelehký úkol. Ten spočívá v řízení vozidel, která musíte dostat do cíle. Řízení se dělá pomocí šipek, kterých je však omezený počet. Zvládnete to?