Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Untangle

Hrajete online hru Untangle

Výborná logická hra s originálním námětem. Vaším úkolem je uspořádat body v obrazci tak, aby se žádné strany neprotínaly. Stačí myší uchopit koncové body a táhnout jimi, dokud ramena nezmění bílou barvu na šedou. Jakmile pochopíte systém, tak to jde rychle, ikdyž některé levely jsou hodně těžké.

ovládání hry Untangle

myší, viz instrukce ve hře • 0.65 MB • 3838x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Kermix - chytlavá gameska
Logické hry - 26x
Kermix je svým nápadem originální a hodně chytlavá online hra. Šipkama ovládáte červenou kostičku, s kterou musíte sebrat všechny zlaťáky a nakonec se dostat do zeleného teleportu. K hraní vám navíc hraje příjemná hudba.
Super Cut It
Logické hry - 49x
Logická online hra postavená na velmi rozšířeném a oblíbeném principu, kdy dostáváte jeden objekt přes různé překážky k nějakému jinému objektu. Budete řezat různé herní předměty a posouvat tak krabičku k cíli.
Interactive Puzzle
Logické hry - 52x
Velmi originální logická hra, která vás donutí přemýšlet na samé hranici vašich schopností. Hra se hraje skoro jako obyčejné posouvací puzzle - jediné co musíte udělat, je přesouvat bloky tak, abyste vytvořili správný obrazec. Máte 10 nápověd. Hra obsahuje docela dost obrazců různé úrovně.
Submachine 8: The Plan
Logické hry - 31x
Vaším úkolem je vytvořit nějaký portál. Najděte způsob, jak ho vytvořit. Sbírejte v této super hře různé objekty se kterými budete si budete různě pomáhat. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
Match Craft
Logické hry - 32x
Velmi zajímavá a chytlavá online hra, která prověří vaše schopnosti. Cílem ve hře je spojovat objekty a vytvořit co nejdelší řetěz. Jakmile máte dostatek bodů, jdete do další úrovně, která samozřejmě lehce přidá na obtížnosti.
Single Noble
Logické hry - 19x
Luxusní, ale těžká logická superhra, která je tak trochu podobná dámě. Na hracím poli máte kameny, které musíte postupně vyskákat ven tím, že je přeskočíte druhým kamenem. Pokud na nějaký kliknete, tak se v případě, že je to možné, objeví směr kam můžete skočit (viz obrázek). Hra vás určitě vtáhne, neboť je graficky pěkná a hlavně ne zrovna lehká :).
Monsters Mash 3
Logické hry - 18x
Tato super hra je pokračování hry Monsters Mash, ale tentokrát s pořadovým číslem 3. Vaším úkolem je odstranit bloky a shodit tyto zombíky na bodláky v každé úrovni. Cílem této hry je tyto zombíky prostě zabít.
hra v Unity3D
Jewel Dive
Logické hry - 30x
Skvělá logická online hra v Unity3D. Jedná se o klasický bejeweled neboli spoj 3 stejné symboly. Ideální hra pro chvíle oddechu a relaxace. Spojujte krystaly a dobře se bavte. Nezapomeňte hru sdílet na Facebooku.
Fruit Faces
Logické hry - 27x
Příjemná oddechová online na téma bubbleshooteru. Tentokrát jsou však balónky nahrazeny ovocem, které je animované. Takže se můžete těšit na pěknou porci legrace a herní zábavy.
Flood Fill
Logické hry - 45x
Používejte myš na naplňování jednotlivých tvarů různými barvami. Potřebujete dohlédnout na to, aby se vedle sebe nevyskytovaly dvě stejné barvy. Snažte se použít co nejmenší možný počet barev, aby mohla být odměna v podobě zlaté hvězdičky. Autoři si připravili hned několik zajímavých úrovní. Dokážete dohrát celou hru?
Splitter
Logické hry - 18x
Vašim úkolem v této mini hře bude dostat hlavní postavu do cíle, který je označen hnědým kolečkem. K tomu, aby jste jí tam dostali, budete muset nařezávat dřevo, provazy a jiné věci. Máte omezený počet řezů.
9 Dragons Hexa
Logické hry - 21x
Seskupte alespoň tři stejné symboly, a celý postup opakujte, dokud hru nedohrajete do konce ;-). Tak by se v krátkosti dala charakterizovat tato logická online hra. Na každou úroveň máte pouze omezený čas, který však můžete jednou prodloužit. Hra má fixní rozměr, proto si ji pusťte ve větším okně.
Pyro
Logické hry - 27x
Zapalování ohně může být pořádnou zábavou, o čemž se přesvědčíme ve hře s názvem Pyro. Dostanete totiž za úkol zapálit veškeré pochodně, které najdete v úrovni. Většinou se k nim nedá dostat úplně jednoduše, takže bude zapotřebí pořádná porce logického uvažování, aby se všechna místa rozzářila světlem z ohně.
ElectroCombo
Logické hry - 42x
Klikněte pořádně do prostoru a pokuste se posbírat veškeré body, které se zde pohybují. Snažte se nasbírat co nejvíce hvězdiček a dostávejte se tak do dalších úrovní této hry.
Pyramid Solitaire Deluxe
Logické hry - 54x
Pyramid Solitaire Deluxe není klasická solitairová hra, protože v ní musíte vyřazovat jednotlivé karty tím způsobem, že k dáte dohromady dvojici karet, aby jejich výsledná hodnota dala dohromady číslo třináct. Pokud nenajdete volné karty k odstranění, můžete si kliknout na balíček karet, odkud dostanete možnost vybrat si jednu ze tří dodatečných karet.