Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

1950: Alien Attack

Hrajete online hru 1950: Alien Attack

Scifi střílečka, která nás zavede do tajemné Oblasti 51 roku 1950, kdy Zemi napadli zlí vetřelci ve svých vesmírných korábech. Vaším úkolem je bránit Zemi před vetřelskou invazí. Dobře miřte, dobře střílejte. Hra je v oblíbené technologii Unity3D (musíte mít nainstalovaný doplněk).

ovládání hry 1950: Alien Attack

myší, viz instrukce ve hře • 1x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Castle Cat 3
Akční hry - 7x
V tomhle díle naší oblíbené zábavné hříčky Castle Cat budete hrát v Las Vegas Naše kočka s dělem na věžičkovité hlavě má chuť si zadovádět, tak ji provázejme na cestě až do úplného konce všech levelů ve hře.
WulfGar
Akční hry - 2x
Čelíte obrovské přesile silných nepřátel lačnících po vaší krvi. Nenechte se zničit a bojujte, třeba až do úplného konce. Povedená akční bojovka, kde často nebudete stíhat ten nával protivníků kolem vás.
hra v Unity3D
Crazy Sapper
Akční hry - 5x
Penzionovaný armádní generál Boris ukrývá nebezpečnou vakcínu na své tajné základně. Je opravdu dobře zabezpečna silným minovým polem. Naštěstí je tu sapér Max, který s vaší pomocí vše vyřeší.
Mario Zombie Truck Shot
Akční hry - 4x
Zombie jsou po celé Maria Zemi a útočí na všechno. Naposledy Mário ovládá jeho kulomet na autu, se kterým si má pomoct v této zachráně. Pomozte Máriovi sestřelit a zabít tyto zombíky.
Kraken Attack
Akční hry - 3x
Kraken Attack je další akční hra plná dobrodružství a napětí. Vaším cílem v této superhře je ničit plavidla a létající stroje. Snažte se nasbírat co nejvíce bodů, než vám dojde veškerý život.
Injustice: Gods Among Us 2
Akční hry - 17x
Velmi povedená bojová superhra tak trochu ve stylu klasických automatových her jako Street Fighter nebo Mortal Kombat. Zahrajte si za jednoho z hrdinů a ukažte své bojové schopnosti a perfektní postřeh.
Space Bounty
Akční hry - 4x
Ve vesmírné dobrodružné hře Space Bounty se dostanete do mnoha nebezpečných misí. Začínáte jako naprostý zelenáč, který se musí vypořádat s nebezpečností mise. Ihned po výsadku v první misi se ocitnete tváří v tvář prvním nepřátelským vojákům, které potřebujete do jednoho pozabíjet. Pohybujte se opatrně.
Superfighter
Akční hry - 1x
Staňte se mistrem bojových umění a poražte v tomto turnaji všechny své soupeře. Superfighter je čistá kung-fu akce, ve které se postupně utkáte se stále těžšími soupeři. Postavu ovládáte klávesami A, S. Údery provádíte šipkama.
Metal Slug Brutal
Akční hry - 4x
Schyluje se ke konci války, ale vítězství vaši strany není tak jisté, jak se zdá. Proto jste byl vyslán na tajnou misi, při které máte zničit ty nejmocnější nepřátele, se kterými se v této válce potýkáte.
Undercover Ops
Akční hry - 14x
V roli tajného agenta se vydáte na cestu plnou nebezpečí. Bojujte s mnoha nepřáteli. Buďte při tom ale ostražití, protože vaši nepřátele jsou rychlý a nesmí si vás všimnout, jinak zemřete. Probojujete se na konec hry?
Assault Outpost II
Akční hry - 6x
Děj této superhry vás zavede na Mars roku 2012. Na této planěte byla postavena základna, vojáci mají nyní za úkol prozkoumat oblast, zda se v ní nacházejí další formy života. Jak ale uvidíte, nejste na Marsu vítání. Na základnu útočí vlny nepřátel a vaším úkolem je přežít a ubránit základnu.
Frozen Islands
Akční hry - 8x
Výborná strategie, ve které se setkáte s udatnými Vikingy. Ti se rozhodli, že obsadí všechny ostrovy. Jako jejich velitel budete usilovat o nadvládu nad světem. Pečlivě budujte armádu, vylepšujte jednotky a ničte nepřátele.
Bandit Kings
Akční hry - 4x
Vynikající hra pro dva hráče. Každý hráč má svůj hrad a vojáka. Cílem hry je sesbírat co nejvíc padajících pytlů s uloupeným zlatem a nanosit je do svého hradu. Protihráči to znemožníte tím, že do něj začnete sekat mečem a tím mu seberete pytel, který zrovna nese.
Mass Mayhem
Akční hry - 2x
Mass Mayhem vypadá jako opravdu netradiční hra, ve které se stanete velice nebezpečným člověkem. Vžijete se totiž do role atentátníka, který chystá zlikvidovat co největší možný počet lidí. Vždy dostanete speciální cíl, jenž se musíte pokusit splnit, aby se dalo pokračovat do další fáze hry. Zničte všechny!
Showdown
Akční hry - 2x
Klasická akční arkádová hra, ve které si zvolíte jednu ze dvou postav a pak už jen chodíte, skáčete a ničíte vše co vám vstoupí do cesty. Později získáte lepší zbraně a hra se tak stane ještě víc zábavnější. Ovládání je šipkama, útok mezerníkem, zbraně si měníte klávesou C.