Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Pony Farmer

Hrajete online hru Pony Farmer

Máte rádi koně a farmářské online hry? Jednu takovou tady máme. Pony Farmer vám představí těžkou dřinu na malé farmě. Budete se muset starat o malé poníky dokud nevyrostou. Potom je prodáte na trhu a koupíte víc dalších. Hra má příjemnou grafiku i hratelnost.

ovládání hry Pony Farmer

myší, viz instrukce ve hře • 0.89 MB • 4164x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Cute Unicorn Care
Hry pro dívky - 64x
Dětská hra, ve které se budete starat o svého milého jednorožce. Nejprve vyberte jednoho ze tří jednorožců a hned se můžete pustit do prvního úkolu. Tím bude očistit jednorožce od listí a špíny. Zvládnete i další úkoly?
Photo Model 37
Hry pro dívky - 22x
Krásná princeznička fotomodelka v nové online hře pro dívky pořebuje narychlo stylistku, aby byla na večer dokonalá. Bude totiž na tiulní stránce nejpreztižnějšího časopisu. Dej se do toho, jistě to zvládneš!
Model Dressup 66
Hry pro dívky - 43x
Tak tohle je opravdu hezká sebevědomá slečna a má na co být. Je nejen hezká, ale má velice moderní a pěkný šatník. Její osobnost nemusíš zdůraznit pouze oblečením, ale i účesem a doplňky či šperky. :)
Knex Memory
Hry pro dívky - 12x
Pěkná online hra pro všehny. Opravdu povedená. Nejprve si zvol obtížnost, na kterou se cítíš. Pak už je smysl hry podobný pexesu. Je ale zábavnější v tom, že se čas od času prozradí jedna kartička. :)
Model Dressup 56
Hry pro dívky - 22x
Tohle je pěkná moderní online hra pro dívky. I na pláži chceš vypadat skvěle a neříkej, že ne :) tato slečna samozřejmě také. tak jí dej nejlepší plavky, doplňky, žabky, vlásky ba i míček nebo kruh :)
Happy Pancake
Hry pro dívky - 8x
V této bezvadné hře je Vašim úkolem ozdobit různé cukrovinky, které vyrobíte. Musíte umisťovat správné ingredience na správné místo. Chce to přesnost. Čím přesnější budete, tím více bodů získáte. Nudit se určitě nebudete.
Fairy Dressup 7
Hry pro dívky - 17x
Fairy je velká módní ikona současnosti. Zde je jen výtažek jejího skvělého módního vkusu a jejího krásného šatníku:) Tvým nynějším úkolem je ji obléci, má dnes totiž módní přehlídku a její stylistka onemocněla.
Mini Dressup 14
Hry pro dívky - 46x
Pamtuješ si, jak jsi byla ještě malá holčička ve školce? A vzpomínáš si na chlapečka, do kterého si byla zamilovaná? Tak se koukni na tuto rozkošnou online hru. Tady si můžeš připomenout, jak jste se měli rádi:)
Hawaii Travel
Hry pro dívky - 17x
Podařená oblíkačka pro dívky. Zasněte se a představte si dovolenou na Havaji. Znáte tamní módní styl a způsob oblékání? Zahrajte si tuto oblékací hru a vymyslete vlastní havajské styly.
Barbie Red Carpet Dress Up
Hry pro dívky - 58x
Jednoduchá, ale příjemná online hra vhodná hlavně pro milovníky Barbie a her s oblíkáním panenek. Na výběr je opravdu hodně oblečení a doplňků. Samozřejmě nechybí ani možnost upravit Barbie podle své fantazie na milion způsobů.
Britney Colouring
Hry pro dívky - 9x
Vybarvi si největší hvězdu hollywodu! Britney Spears jako karikaturka, ale i jiné hvězdy, v nové online hře určené především pro dívky. Z barev máš na výběr nepřebernou škálu,ale lze použít i jiné možnosti jako např.: kružítko :)
Cutie Makeover 9
Hry pro dívky - 36x
Krásná Cutie jde dnes na rande ve čtyřech se svou kamarádkou a s jejími chlapci. Chce vypdat báječně, aby její chlapec ani po očku nezavadit po kamarádce. Pomoz jí v tom. Nalič ji, ošperkuj a dej oblečení a účes:)
Spotlight dress
Hry pro dívky - 9x
Naše mladá sportovní hvězda si vybírá, co si vezme dnes na sebe. Nějak se ale pořád nemůže rozhodnout, proto potřebuje tebe, abys jí pomohl s výběrem. Nemusíš si dělat starosti s nedostatkem, oblečení je spousta.
Lovely Christmas
Hry pro dívky - 63x
V tomto sluncem projasněným dnem tu máme trochu netypickou oblíkačku, totiž vánoční. Mrkněte na slečnu a vyberte ji nejlepší a nejhezčí oblečení v tématu Vánoce. Na výběr je hodně kombinací.
Style Decorate 16
Hry pro dívky - 5x
Toto je perfektní dekoračka pro dívky. Chtěla bys být disainérkou? Jestli ano, pak je tato online hra pro tebe to pravé ořechové. Tvým úkolem je uspořádat tento kus přírody tak, jak nejlépe dovedeš. Je to velice zajímavé, tak se snaž:)