Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Pony Farmer

Hrajete online hru Pony Farmer

Máte rádi koně a farmářské online hry? Jednu takovou tady máme. Pony Farmer vám představí těžkou dřinu na malé farmě. Budete se muset starat o malé poníky dokud nevyrostou. Potom je prodáte na trhu a koupíte víc dalších. Hra má příjemnou grafiku i hratelnost.

ovládání hry Pony Farmer

myší, viz instrukce ve hře • 0.89 MB • 4017x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Amanda Bynes
Hry pro dívky - 3x
Amanda Bynes je známá hollywoodská krasavice. jenže dnes je tak nervózní, že se nemůže rozhodnout, co si vezme na sebe! Má totiž velkolepé rande. Tvým úkolem je jí vybrat co nejlepší outfit, aby zapůsobila!!!
Model Dressup 160
Hry pro dívky - 11x
Tak tohle je velice pěkná online hra pro dívky! Svatební den je opravdu super a tahle slečna si ho chce opravdu užít, jak se patří k tomu samozřejmě neodmyslitelně musíme počítat také krásné svatební šaty atd:))
Fashion Style 26
Hry pro dívky - 3x
Nevíš si rady co si vzít na sebe a máš romatickou dušinku? Pak je tato online nápověda, inspirací pro tebe:) máš zde hned šest typů, jak se oblékat, aby jsi vyjádřila, jak si romantická na oblečení i v dušince:)
My Cute Pony Day Care
Hry pro dívky - 49x
Postarejte se o malého poníky z oblíbené série My Little Pony. Dávejte pozor na všechny ukazatele a udržte poníka stále šťastného a spokojeného. Tuto hru, ve které pečujete o malého poníka, si jistě oblíbí především dívky.
Photo Model 36
Hry pro dívky - 15x
Pěkná online hra pro dívky. Ne jen tak obyčejná oblíkačka! Tato slečna jde večer na party a bude tam její idol a její úhlavní sokyně. Musí tedy logicky vypadat perfektně. Dej se do toho. Udělej jí pěkný účes, kliknutím na vlasy. Změň jí oblečení kliknutím na tričko. A pak už je to na tobě, nalič ji a dej jí krásné šperky:)
Ever After High Cerise Hood
Hry pro dívky - 67x
V této seriálové oblíkačce z Ever after high budete radit s oblečením a makeupem postavě Cerise Hood. Pokuste se vybrat nejlepší stíny, účes, oblečení a další nezbytné věci, aby se Cerisa cítila opravdu šťastně.
Barbie Burgers
Hry pro dívky - 500x
Panenka Barbie patří mezi nejznámější postavičky po celém světě, čehož se musí patřičně marketingově využít. I z toho důvodu vznikají různé počítačové hry s panenkou Barbie v hlavní roli a nejinak tomu je i v případě hry s názvem Barbie Burgers. Musíte připravovat pravé americké hamburgery, což není úplně snadné.
Dora Bmx Park
Hry pro dívky - 800x
Pomozte Doře ovládat její kolo a přeskakujte přes všechny překážky, jezte květiny k tomu, abyste získali další energii. Tak se do toho dejte a uvidíte, že to nebude moc jednoduché.
Svatý Valentýn
Hry pro dívky - 492x
Valentýn, svátek všech zamilovaných. Slečny musí vypadat překrásně. Ty si můžeš improvizovat na této krasavici. Pomoz jí vybrat nejlepší kombinaci oblečení, aby se zalíbila svému příteli. Vzhled je přeci půlka úspěchu:)
Style Decorate 20
Hry pro dívky - 6x
Tohle je moc hezká online dekoračka pro dívky:) Tvým úkolem je krásně uspořádat různé věci, které vidíš vlevo do prostoru:) není to složité a není to žádná soutěž, jediné na čem záleží je, aby se výsledek líbil tobě:)
Party Makeup 27
Hry pro dívky - 24x
Tak a je tu éra mladých namalovaných slečen. Teď je tvým úkolem se o ni dostatečně postarat a krááásně ji namalovat! Nejprve oční stíny, pak i oční linky, potom řasenku, pak pudr a rtěnku či lesk. Příjemnou zábavu:)
Cashier
Hry pro dívky - 5x
Pěkná online hra pro dívky. V této hře je tvým úkolem hledat stejné obrázky (sušenky a krabičku s bonbóny). V průběhu hry se ti budou objevovat pomosné obrázky, jakým jsou okřídlená srdíčka nebo slunce, co dokážou poznáš sama:)
Model Dressup 57
Hry pro dívky - 211x
Pamatuješ, jak si dříve slečny princezničky musely brát toho, koho jim určí rodiče? Tak to jen myslíš, že už to není. V jedné tajné zemi se tato tradice přenesla a tato slečna si musí vzít jednoho prince. Pomoz jí, ať alespoň vypadá báječně:)
Paigis Fashion
Hry pro dívky - 20x
No to tu ještě nebylo. Tolik možností, jak ji změnit, jaké oblečení. Takový šatník nemá kdejaká hvězda. Hair (účes, vlasy), tops (trička), bottoms (spodek), pak různé šperky, pásky, prstýnky,...aj. :)
Model Dressup 21
Hry pro dívky - 19x
Tak tahle slečinka je dost extravagantní, ale co na tom někomu to opravdu sekne a jí jistě, ale to umění všecko pěkné zkombinovat co?:) No a teď je ot na otbě, jistě to zvládneš, dej se do toho! Příjemnou zábavu.