Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Pony Farmer

Hrajete online hru Pony Farmer

Máte rádi koně a farmářské online hry? Jednu takovou tady máme. Pony Farmer vám představí těžkou dřinu na malé farmě. Budete se muset starat o malé poníky dokud nevyrostou. Potom je prodáte na trhu a koupíte víc dalších. Hra má příjemnou grafiku i hratelnost.

ovládání hry Pony Farmer

myší, viz instrukce ve hře • 0.89 MB • 5033x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Winter dress 3
Hry pro dívky - 9x
Nastává pomalu zima, a u toho i vánoční nákupní sezóna, a různé horečky kolem nakupování oblečení. Vašim úkolem teď bude vybrat si to nejlepší ošacení na zimní období - nejen, aby bylo teplé ale i pohledné.
Zmrzlina
Hry pro dívky - 2084x
Máš ráda sladkosti jako tato mladá krásná slečinka? Tak se koukni, které má ráda ona, zda by jsi na ně měla chuť také. Potom si jednu tebou vybranou sladkost vyber a vyběhne ti návod, jak ji vyrobit. :)
Model Dressup 131
Hry pro dívky - 26x
Hvězda dnešího galavečera se chystá na podium. Je ještě v šatně, ale tragedie se stala! Její stylistce se udělalo nevolno a ona potřebuje rychle upravit, co se týká oblečení i šperků a vlasů. Postarej se o ni!
Colouring Easter
Hry pro dívky - 22x
Miluješ velikonoce a tak stejně máš ráda omalovánky? Pak je tato hra pro tebe tím pravým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.
Colouring 15
Hry pro dívky - 24x
Máš ráda roztomilé omalovánky? Pak je tato hra pro tebe tím pravým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.
Barbie Puzzle
Hry pro dívky - 4x
Slož si překrásné barbie puzzle v nové online hře pro dívky. Náročnost hry je nízká, neboť puzzlíky jsou předkresleny. Berete jeden pzzlík po druhém a snažte se v daném časovém limitu poskládat barbie puzzle:)
Dress A Joyful Girl For Seaside Holiday
Hry pro dívky - 35x
Oblékněte tuto dívku. Po dlouhé době se tato dívka rozhodla odjet na dovolenou a chce si ji opravdu užít. Surfuje, hraje volley ball, jí různá jídla. Vaším úkolem je tuto dívku krásně obléknout.
Shiny Dressup
Hry pro dívky - 25x
Krásná rozomilá online oblíkačka pro dívky. Tato mladá krasavice potřebuje poradit ,,co a jak,,. Budeš tak hodná a poradíš jí? Jestli ano, dej se do toho. Obleč ji, ošperkuj, zvol účes i všelijaké doplňky.
Fashion Style 30
Hry pro dívky - 27x
Potrpíš si na to, aby každý tvůj model byl dokonale sladěn a všechno bylo dokonalé? Chceš se klukům líbit. Nebo snad máš plný šatník, ale nevíš, jak kombinovat, aby si působila změněně? Pak je tato online hra to nejlepší. Máš zde hned 8 typů, jak se obléci:)
Model Dressup 90
Hry pro dívky - 12x
Hezká online oblíkačka pro dívky. A to ne jen tak obyčejná. Zde se nejenom obléká, převléká a svléká. Zde se i ošperkuje, dají doplňky v podobě kabelek a to není vše. Také vlasy tu nejsou tabu. Dej se do toho!
Omalovánka 11
Hry pro dívky - 5x
Máš ráda omalovánky? Pak je tato hra pro tebe tím pravým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.
Beauty Maker 41
Hry pro dívky - 14x
Známý fotogram, který fotí nejslavnější lidi na světě si vybral právě tuto dívku ale za podmínky, že bude vypadat skvěle i po stránce vzhledu. Je to jen na tobě. Krásně ji oblékni, namaluj, dej jí doplňky.
Barbie na podzim
Hry pro dívky - 29x
Krásná podzimní verze online ,,barbie,, pro dívky. Oblékni jí nejlepší oblečky letošního podzimu, aby mohla zapůsobit. Doplň krásné šperky, botičky, šály či kabelky a tvá barbie bude dokonalá:) příjemnou zábavu.
Pretty Dressup 2
Hry pro dívky - 20x
Krásný medvídek, ale jen se zahleď do jeho očiček a uvidíš, že je zamyšlený:) No a jediné na co teď myslí je, že by si oblékl něco krásného na sebe, ale sám to neumí, tak mu pomoz něco pěkného vybrat a oblékni ho, je toho tu zde moc hezkého na výběr:)
Style Dressup 2
Hry pro dívky - 18x
Koukni, jak objemný šatník má tato krasavice v online hře pro dívky! Tolik by sis jistě také přála oblečení. A když se ti nepoštěstilo, tak alespoň oblékej, kombinuj a zahraj si na stylistku. Uvidíš, že tě to bude bavit!