Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Pony Farmer

Hrajete online hru Pony Farmer

Máte rádi koně a farmářské online hry? Jednu takovou tady máme. Pony Farmer vám představí těžkou dřinu na malé farmě. Budete se muset starat o malé poníky dokud nevyrostou. Potom je prodáte na trhu a koupíte víc dalších. Hra má příjemnou grafiku i hratelnost.

ovládání hry Pony Farmer

myší, viz instrukce ve hře • 0.89 MB • 296x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Model Dressup 181
Hry pro dívky - 16x
Tak tohle je opravdu překvápko! Muž, který si neví rady s oblečením si nechává poradit od tebe! Má ve svém šatníku oblečení pro každou příležitost! Teď je jen na tobě, pro jakou příležitost ho oblékneš teď ty!!
Angel Dressup 6
Hry pro dívky - 5x
Miluješ oblečení, módu, paruky, šperky a podobné věci? Máš ráda nákupy, neustálé převlékání? Pak je pro tebe tato online hra to pravé ořechové! Dej se do toho a oblékni a uprav tuto krásnku, jak nejlépe dovedeš. Nejdůležitější je, aby se výsledek líbil tobě!
Model Dressup 65
Hry pro dívky - 19x
Tak tohle je opravdu herní bomba! Neuvěřitelné. Cílem této pěkné online hry pro dívky není pouze obléci slečnu, ani 2 slečny, ale rovnou 2 slečny a chlapce! Není to bomba, tak neváhej a dej se do toho!
Chicque make up
Hry pro dívky - 16x
V téhle hře uvidíte dívku, ktará tak trochu vypadá jako známá japonská herečka. Jediným vašim úkolem je vyzdobit ji, aby měla vskutku královský vzhled. Myslíte si, že máte na to, pořádně ukázat váš vkus?
Photo Model 56
Hry pro dívky - 40x
Krásná sympatická, lze jí závidět, ale dnes moc ne. Má svůj velký první kasting na fotomodeling v Paříži! Bude nervózní a už teď se ji klepou prsty. nemůže se ani nalíčit. Pomoz jí ať vše dobře dopadne.
Veterinary - Malá veterinářka
Hry pro dívky - 39x
V roztomilé hře Veterinary se setkáme s malou veterinářkou, která miluje zvířata a starání se o ně. Dbejte na to, aby všechna zvířátka byla spokojená a zdravá. Malá veterinářka je super hra pro dívky.
Cutie Makeover 38
Hry pro dívky - 11x
To je ale moderní slečna. Koukni se, kolik možností zde můžeš využít, jak ji můžeš upravit. Nalič ji, jak nelépe umíš, pak se dej do šperků a doplňků a nakonec tě čeká účes a oblečení (kliknutím na vlasy a triko).
Star Dressup 1
Hry pro dívky - 6x
Oblékni hvězdnou krasavice do vábného obleku, aby se všem líbil, bude ti za to pekelně vděčná. Jeí šatník je převelice kolosálni. A najdeš zde všechnu módu a styly módy. Uprav ji dle obrazu svého. Příjemnou zábavu.
Cassandra disco
Hry pro dívky - 36x
Cassandra se chystá jít dneska večer tancovat na disko. Jako každé děvče teď ale musí vyřešit dilema co si vzít na sebe. Myslíte si, že jí dokážete dobře poradit? Vyberte jí dobré oblečení, které bude stylově ladit.
Model Dressup 91
Hry pro dívky - 9x
Tahle slečinka vystudovala a dnes jde žádat o zaměstnání. Má ráda ležérní a trošku zastaralé oblečení i v ´´civilu´´ , ale zítra se jí to hodí obzvášť. Tak se dej do oblékání a slaďování s doplňky :)
Star disco
Hry pro dívky - 15x
Dneska se chystá pořádná disko tancovačka. Tohle děvče se tam chystá jít ale potřebuje vybrat nějaké vhodné oblečení. A od toho jste tu vy, musíte jí totiž poradit, co jí dnes večer bude nejvíce slušet.
Model Dressup 103
Hry pro dívky - 3x
Tato slečna KATE je jak duší, tak šatníkem velice romantická. Krajky a šatičky jsou u ní na denním pořádku, ale nebojí se vzít si obyčejné džíny. Miluje a sbírá botky a ráda střídá účes. Teď je na tobě jak ji oblékneš.
Winter Dressup
Hry pro dívky - 8x
i v zimě ženy chtějí vypadat krásně, nejen, aby se líbily mužům, ale hlavně proto, aby se cítily ve své kůži. Tvým úkolem je tuto krásnou mladou podnikatelku obléci, co nejlépe na dnešní podnikatelský večírek.
Model Dressup 124
Hry pro dívky - 23x
Tahle slečinka si z módy dělá spíše legraci a má vždy skvělou náladu. Její módní výstřelky jsou fakticky peprné. Ale mkdyž do šatníku nahlédneš, tak tam jsou skvělé kousky. Dneska ji oblékni ty!!! :))
Barbie Baby Sitter
Hry pro dívky - 32x
Pomozte této bárbínce postarat se o děťátko. Musíte ho koupat, hýčkat, přebalovat a také krmit. Pospíchejte, protože vám začne plakat, jestli vám to bude všechno trvat. Museli byste pak znovu od začátku.