Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Pony Farmer

Hrajete online hru Pony Farmer

Máte rádi koně a farmářské online hry? Jednu takovou tady máme. Pony Farmer vám představí těžkou dřinu na malé farmě. Budete se muset starat o malé poníky dokud nevyrostou. Potom je prodáte na trhu a koupíte víc dalších. Hra má příjemnou grafiku i hratelnost.

ovládání hry Pony Farmer

myší, viz instrukce ve hře • 0.89 MB • 1268x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Baby Hazel Hair Care
Hry pro dívky - 59x
Naučná a hezky hratelná online hra pro dívky. Pokud máte rádi péči o miminka a máte rádi kadeřnické super hry, tak si přijdete na své. Cílem hry je opečovat vlasy malé bejby Házel.
Franken Brain
Hry pro dívky - 21x
Najdi Frankensteinův mozek. Super online hra pro bystré oči. Jak známé, zdá se jednoduché, ale trocha nepozornosti a kdepak je mozek??? Zkus si to sám/sama a zjisťíš, že vše není tak jednoduché ,jak vypadá:)
Oggy Moshi
Hry pro dívky - 16x
Tak tohle je opravdu velice povedená online hra pro dívky. Jistě znáš jistou pohádku "OGGY A ŠKODÍCI", Tak tohle je ono! Ty se musíš starat o OGGYHO , aby mu škodíci neubližovali, ale zároveň musíš dávat pozor, aby měl všechno potřebné!
Model Dressup 5
Hry pro dívky - 13x
Tato slečna se zamiloval do chlapce z jiné země a tam samozřejmě mají jiné zvyky a jiné styl oblečení:) A ona se rozhodla z veškeré lásky to akceptovat, takže se obléká takto. Dneska ji oblékni ty :)
Colouring 15
Hry pro dívky - 24x
Máš ráda roztomilé omalovánky? Pak je tato hra pro tebe tím pravým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.
Barbie v zimě
Hry pro dívky - 30x
Krásná online hra pro dívky. Barbie se líbí všem, jenže si také musí každý den dávat záležet na svém vzhledu, takže zimu nesmí opomenout. Tak a teď je pouze a jen na tobě, jak naložíš s jejím šatníkem, jak ji oblékneš:)
Photo Model 24
Hry pro dívky - 21x
Nyní se přesuneš do dob dávno minulých a upravíš princeznu. Král dnes pořádá karneval, bál a maskami a princezna jako dcera místního krále chce vypadat skvěle. Dej se do toho a udělj z ní záhadnou krásku.
Fashion dress up
Hry pro dívky - 66x
Už podle názvu odhadnete, že se jedná o oblékání módních šatů a různých jiných stylových doplňků. Snažte se vybrat takové oblečení, které bude nejlépe slušet dívce ve hře. Budete mít dost velký výběr.
Model Dressup 51
Hry pro dívky - 6x
Tak tohle je moc hezká slečna,ale určitě ne jemná bárbínka, je to drsná rockerka s rychlým fárem. Dnes večer jde na závody a kdyby vyhrála, tak bude na titulce časopisu, pochopitelně musí vypadat báječně.
Model Dressup 47
Hry pro dívky - 10x
Tak tenhle pár nevyhlíží zrovna nejšťastněji, ale jistě ne kvůli tomu, že by se na vlastní svatbu netěšili, ale pouze proto, že slečinka se ještě nerozhodla, co si vzít na sebe! Pomoz jim a vykouzli úsměv na jejich tváři:)
Fairy Dressup 7
Hry pro dívky - 16x
Fairy je velká módní ikona současnosti. Zde je jen výtažek jejího skvělého módního vkusu a jejího krásného šatníku:) Tvým nynějším úkolem je ji obléci, má dnes totiž módní přehlídku a její stylistka onemocněla.
Barbie Makeover
Hry pro dívky - 6x
Nádherná online hra pro dívky. Make-up je základem dokonalé ženy, tak ji pomoz také zapůsobit. Vyber jí barvu vlasů, make-up, ale i doplňky do vlasů, jakými jsou např.:čelenky, květiny a sponky. Jistě tě bude tato hra bavit, tak příjemnou zábavu:)
Snow Puffs
Hry pro dívky - 17x
Vyberte si jednoho ze šesti roztomilých zvířátek a udělejte je ještě krásnějšími než jsou. Skvělá hra pro milovníky zvířátek a hlavně pro ty, co milují pejsky. Tak se do toho dejte v této super hře pro dívky.
Hezký makeover 47
Hry pro dívky - 23x
Krásná jako panenka, chce být však ještě krásnější, pomůžeš jí. Nalič ji nejrozmanitějšími stíny, řasenkami, rťenkami, pudry a ošperkuj ji naušnicemi, řetízky. Nakonec klikni na vlasy, změníš účes a na tričko, změníš tričko.
Model Dressup 114
Hry pro dívky - 6x
Tahle sexy slečna má schůzku se svým novým idolem v podobě pikniku na louce. Jak romantické, že?:) tvým úkolem je pomoct jí vytvořit skvělý outfit a nejen to. Hlavní je, aby ladil s účesem a všelijakými doplňky.