Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Pony Farmer

Hrajete online hru Pony Farmer

Máte rádi koně a farmářské online hry? Jednu takovou tady máme. Pony Farmer vám představí těžkou dřinu na malé farmě. Budete se muset starat o malé poníky dokud nevyrostou. Potom je prodáte na trhu a koupíte víc dalších. Hra má příjemnou grafiku i hratelnost.

ovládání hry Pony Farmer

myší, viz instrukce ve hře • 0.89 MB • 1215x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Fairy Dressup 18
Hry pro dívky - 19x
Fairy je krásná vílí žena, která má plný šatník báječného oblečení, ale ještě se nemůže rozhodnout, co si dnes vezme na sebe. Je to pro ni převelice důležité, neboť má rande se svým novým objevem, tak se snaž, ať vypadá skvěle a rande se jim vydaří:)
Catherine make up
Hry pro dívky - 22x
Catherine se dneska chce vymódit a je na vás jí s tím náležitě pomoct. Vyberte jí co nejlepší odstín očí, vhodné řasy a celkově z ní udělejte vymóděnou parádnici. Můžete jí přidat i brýle pro moderní vzhled.
My Dress Shop
Hry pro dívky - 13x
Skvělá online hra pro dívky. Vyber si 2 ze 4 kamarádek Kitana, Ski Breeze, Kelie nebo La-ling a vyraž s nimi nakupovat! Každé vyber ten nejlepší outfit a jdi dál. Dočkáš se pochvaly od bezvadného týpka..:)
Super Model 8
Hry pro dívky - 5x
Myslíš, že je krásná tak, jak je? Pravdou je, že ji můžeš k dokonalé kráse ještě pomoci. Obleč ji, ošperkuj, zvol účes i barvu pleti. A nakonec vybraný outfit zařaď do vhoného pozadí, situace (background).
Beach Girl Costumes
Hry pro dívky - 22x
Oblékněte tuto krásnou dívku, která by ráda strávila celý den na pláži. Ostatně kdo by se nechtěl celý den jen válet na hřejivém písku a sluníčku. Zkuste dívce navrhnout nejhezčí a pohodlné oblečení na léto.
Cutie Makeover 21
Hry pro dívky - 30x
Myslíš si, že tato žena nemůže být krásnější? Mýlíš se. Samozřejmě, že může a dokonce jen s tvou pomocí. Nejprve ji obleč, pak krásně nalič všelijakými líčidly, pak účes a nakonec slaď doplňky! Příjemnou zábavu!
Photo Model 29
Hry pro dívky - 17x
Krásna online hra pro dívky. Tahle dívenka patří mezi nejlepší fotomodelky světa. Bohužel její stylistka náhle onemocněla a ona potřebuje okamžitou pomoc. Moc ti věří, že dokážeš alespoň to, co dokázala stylistka a možná i víc.
Pilar Colouring
Hry pro dívky - 23x
Krásná online hra. Máš ráda omalovánky. Dej se do toho. Přivítá tě legrační koník a ty můžeš začít. Nejprve si vybarvi koníka, pak pokračuj na jeho kamarádech z farmy. Při vybarvování tě bude doprovázet muzika, jakou si pouští zvířátka na farmě:)
Sweet Nail Makeover
Hry pro dívky - 29x
Moc hezká online nejen pro dívky a malé slečny. V této hře se setkáte s malou Emily, která touží být modelkou. Chystá se na soutěž o nejkrásnější nehty. Nyní ji můžete pomoci splnit si její obrovský sen.
Sun snow
Hry pro dívky - 5x
Zima sice už končí, a na nás vykukuje jarní sluníčko, ale přece jenom je ještě dost zima. Ještě zůstaneme u zimního oblečení, a na tobě teď bude pomoci téhle dívce vybrat to pravé, které jí bude slušet.
Blonde Parking Havoc
Hry pro dívky - 30x
Ovládejte tuto blonďatou řidičku a pokuste se zaparkovat váš automobil. Používejte šipky k tomu, abyste své auto kontrolovali. Snažte se netrefit některé věci, protože by to mohlo poškodit vaše auto.
Model Dressup 75
Hry pro dívky - 22x
Vzhled je půlka úspěchu, není to pravda? A změna vlasů změní celého člověka? Koukni se na to. Měn slečnu, převlékej ji měň doplňky, účesy, botky kabelky, šperky. Je to na tobě. Příjemnou zábavu a neboj se experimentovat.
Violetta Tomas And Leon Puzzle
Hry pro dívky - 49x
Tentokrát tu máme jednodušší puzzle hru s oblíbenou Violettou. Podaří se vám dobře promyslet pošupování obrazců a nakonec složit obrázek podle předlohy? Není to vůbec snadné, ale věříme, že se vám to v krátkém čase podaří.
Cutie Makeover 33
Hry pro dívky - 22x
Krásná slečna jde na přijímací pohovor jako čerstvá maturantka do telefonního centra. Che zapůsobit i od prvního dojmu a tak chce vypadat báječně. Nejpve zvol účes(klik na vlasy), pak oblečení(klik na triko) a pak už je všechno jasné!
Vegetable farm 2
Hry pro dívky - 18x
Pěkná farmářská online hra, ve které se stanete úspěšným farmářem. Máte k dispozici celkem 12 políček, na kterých budete pěstovat zeleninu a kukuřici. Až se vám urodí silná úroda, tak ji prodáte na trhu a můžete začít s vylepšováním farmičky.