Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Ramps

Hrajete online hru Ramps

Ramps je další návyková hra, od které se jen tak neodtrhnete. Úkolem je postavit z ramp dráhu pro kuličku, která se musí dostat na místo v dolní části plochy (vykukuje z vody). Musíte dobře odhadnout úhly a odskoky.

ovládání hry Ramps

myší, viz instrukce ve hře • 0.07 MB • 214x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Incredipede
Logické hry - 27x
Pokud si myslíte, že už vás ve hrách nemůže nic překvapit, pak se jistě podivíte u hry s názvem Incredipede. Setkáte se totiž s naprosto nečekaně vypadajícím tvorem, který se z moře dostane na pevninu, kde se pokusí sebrat lahodné ovoce a poté se s tvorem musíte dostat ještě k zářivému světelnému bodu.
Shadow Drifter
Logické hry - 27x
Vaším úkolem je projít přes veškeré věže, které se vás snaží sestřelit a dostat se také přes různé laserové dveře. Musíte logicky shazovat tyto bedny a dostat se dále. Tak se do toho dejte a dokončete všechny úrovně.
Railway Valley Missions
Logické hry - 35x
Mimořádně dobrá onlinovka s vlaky. Vaším úkolem je řídit dopravu na kolejích. Budete se starat o to, aby vlaky dojely do správné stanice a hlavně, aby nedošlo k nehodě. Hra vyžaduje opravdu dobré přemýšlení. Čeká na vás 20 fascinujících levelů.
Mushroom Passion
Logické hry - 40x
Jednoduchý, ale přesto zábavný bubble shooter, který vás potěší spoustou veverek a houbiček. Sestřelujte ovoce, houby, ořechy a vytvořte trojice stejných věcí. Parádička.
Underwater
Logické hry - 48x
Další povedené zpracování legendární online hry mahjong. Pro tentokrát je vše ve stylu podmořského světa. Vaším úkolem není nic jiného než postupně hledat dvojice stejných hracích značek. Vyklidíte celé pole během nejkratšího času?
3 Slices
Logické hry - 12x
Ač hra ve velmi jednoduché grafice, jedná se o perfektní supergamesku. Myší se pokuste rozříznout červenou oblast v dostatečném procentuálním množství. Jak už samotný název hry napovídá, máte pouze tři řezy.
Aggro
Logické hry - 37x
V této hře budete muset logicky odpálit vaše rajčátko. Vaším úkolem v této super hře je odpálit veškeré ovoce, které jsou kolem vás. Musíte je zničit nebo shodit. Nastavte si sílu a také směr odpalu.
The smurfs - šmoulové
Logické hry - 20x
Zajímavá hra pro příznivce rychlých aut a modrých Šmoulů. V ní se budete muset poprat se stavbou opravdového dřevěného auta. Máte spoustu součástek a jistě dobré nápady, takže to nemude moc velký problém.
Monkey Math Balance
Logické hry - 36x
Velmi dobrá hra pro všechny matematikou nadané hráče. Můžete otestovat své schopnosti a zejména postřeh při vyvažování. Podaří se vám rychle přemýšlet a vyvážit váhu? Pokuste se o nejvyšší skóre.
Princess Date Dinner
Logické hry - 20x
Pěkná uníková online hra. Ve hře Princess Date Dinner musíte najít schované předměty, které následně využijete k tomu, abyste se dostali ven z místnosti. Hra pro vás připravila řadu zapeklitých rébusů.
Pyramid Solitaire Deluxe
Logické hry - 51x
Pyramid Solitaire Deluxe není klasická solitairová hra, protože v ní musíte vyřazovat jednotlivé karty tím způsobem, že k dáte dohromady dvojici karet, aby jejich výsledná hodnota dala dohromady číslo třináct. Pokud nenajdete volné karty k odstranění, můžete si kliknout na balíček karet, odkud dostanete možnost vybrat si jednu ze tří dodatečných karet.
Save My Tree
Logické hry - 47x
Odstraňte si veškeré překážky, které brání této vodové kuličce k dosáhnutí svého cíle. Pokuste se posbírat veškeré hvězdičky a dostaňte se až do vodovodního potrubí, kde poputuje až ke stromu.
2048 Fuzzy Monsters
Logické hry - 44x
Určitě znáte oblíbenou mobilní hru 2048. Tento nový klon hru trochu vylepšuje. Cílem je pomocí součtu hracích čtverečků nabrat požadované číslo. Vše má svá pravidla, a proto není hra tak snadná.
SeppuKuties
Logické hry - 17x
V této hře povede zvířátka k jejich potravě. Pro otevření překážek sbírejte klíče a pro postup do dalšího kola musíte získat vždy zlatý ořech. Vaše cesta se neobejde bez ztráty na životech. Kolik zvířátek dovedete do konce?
Georganism 3
Logické hry - 32x
Již potřetí se můžete ponořit do světa zajímavé logické hry Georganism. Do začátku dostanete prvního tvora ze želatiny, který dokáže určité činnosti a po chvíli narazíte na dalšího tvora, s nímž se můžete spojit, aby se zkombinovaly jejich kladné vlastnosti. Později můžete mezi jednotlivými tvory přepínat.