Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Ramps

Hrajete online hru Ramps

Ramps je další návyková hra, od které se jen tak neodtrhnete. Úkolem je postavit z ramp dráhu pro kuličku, která se musí dostat na místo v dolní části plochy (vykukuje z vody). Musíte dobře odhadnout úhly a odskoky.

ovládání hry Ramps

myší, viz instrukce ve hře • 0.07 MB • 83x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Home Sheep Home 2
Logické hry - 39x
Ovce jsou zpět ve městě, a snimi je tu druhý díl povedené logické super hry. Využijte týmovou spolupráci tří oveček a proveďte je skrz nebezpečí, která skýtají londýnské ulice.
Monkey Go Happy Ninjas 2
Logické hry - 48x
Další díl z patrně nejúspěšnější herní série Monkey Go Happy. A o co v pokračování Ninjas 2 jde? Opět budete sbírat předměty a plnit různé úkoly. To vše proto, aby byly opičky opět plné úsměvu. Podaří se vám tuto super logickou hru dohrát až do samotného konce?
Truck Loader
Logické hry - 24x
Chytlavá online hra Truck Loader vás zavede do skladu plného zboží. Vaším úkolem je naložit náklad pomocí magnetického ramena stroje. Srovnejte vše do správné pozice a dejte pokyn řidiči náklaďáku, ať se vydá na cestu s nákladem.
Bubble Shooter
Logické hry - 3380x
Bubble Shooter je jedna z nejoblíbenějších miniher, které si můžete na internetu zahrát. Na hracím poli máte barevné balónky, ke kterým vystřelujete vždy po jednom balónku. Cílem je seskupit alespoň tři balónky stejné barvy. Dobře a rychle přemýšlejte, kam balónek umístíte, neboť celá řada postupně klesá...
Bloons Player Pack 2
Logické hry - 23x
Další zástupce Bloons série. Máte k dispozici pouze omezený počet šipek a spoustu balonků ve vzduchu, které musíte sestřelit. Musíte perfektně vychytat balistiku, abyste jich každou šipkou sundali co nejvíc.
North Pole Slide
Logické hry - 26x
S blížícími se Vánocemi tu máme jednu skvělou hru s hledáním tří stejných symbolů. Tato hra je poměrně originální, protože můžete měnit pozici pouze celého řádku. Troufáte si na tuto zajímavou hru?
Mushroom Passion
Logické hry - 39x
Jednoduchý, ale přesto zábavný bubble shooter, který vás potěší spoustou veverek a houbiček. Sestřelujte ovoce, houby, ořechy a vytvořte trojice stejných věcí. Parádička.
Critter Cubes
Logické hry - 16x
Zoologická zahrada na Antarktidě? Ano, zní to zvláštně a zavání to pěkným průšvihem. Přesně to se také stalo. Nyní je vaším úkolem dostat co nejvíce zvířat do člunu a vrátit je zpět do hřejivého domova.
Tricky Shot
Logické hry - 49x
Na pohled jednoduchá logická online hra, ve které se však pěkně zapotíte. Vaším úkolem je dostat míč do basketbalového koše. Míč tam dostanete přes postavenou cestu z různých objektů. Vyšší levely jsou skutečnou výzvou.
Gravi Jello
Logické hry - 35x
Zajímavá a rozhodně originální online hra tak trochu na téma spojování tří stejných objektů. V této verzi hry navíc můžete herní plochou otáčet. Jediné omezení je v počtu tahů na jedno kolo. Dobře se u hry bavte.
Pirates! The Match-3
Logické hry - 31x
Připravte se na vzrušující pirátskou dobrodružství ve hře "Pirates! The Match-3". Tato okouzlující hra typu Match3 vás zavede na neznámé ostrovy plné skrytých pokladů. Výměnou a kombinací alespoň tří stejných drahokamů je odstraňte z hrací plochy. Spojujte čtyři nebo více kamenů a vytvořte silné artefakty, které vám přinesou bonusové body. Vydejte se na lov zlata, otevírejte truhly nebo bojujte s nepřáteli a splňte všechny úkoly v úrovních, abyste mohli pokračovat v plavbě. S každou novou úrovní vás čekají nové výzvy a překážky, které musíte překonat, aby jste objevili další poklady. Strategicky plánujte své tahy a využijte magické bonusy k dosažení co nejvyššího skóre. Sbírejte vzácné artefakty a využívejte je pro své výhody na cestě za legendárními poklady. Nechte se unášet napínavým pirátským příběhem, který vás vtáhne hluboko do světa plného dobrodružství a nebezpečí. Otestujte své logické myšlení a rychlost v této adrenalinem nabité hře. Tak nasedněte na palubu, zdvihněte kotvy a vyplujte za dobrodružstvím v "Pirates! The Match-3"!
Tricky Rick
Logické hry - 48x
Rick je jméno robota, který ztroskotal a nedostává se mu paliva na cestu domů. Pomozte mu posbírat palivo, které je roztroušené různě po planetě, aby mohl nastartovat svoje vesmírné plavidlo. Cestou narazíte na různé nepříjemné překážky, ale také nepřátele, které potřebujete překonat, aby se Rick mohl šťastně vrátit.
Plop Art Sudoku
Logické hry - 747x
Zábavné sudoku, ve kterém tentokrát nepůjde o zapisování číslic, ale o vtipné obrázky. Na výběr jsou celkem 4 stupně obtížnosti, které vám vydrží na poměrně dlouhý herní čas. Určitě pravidla sudoku znáte, ale pro jistotu - umístěte obrázky do sloupců a řad tak, aby v každém sloupci a řadě byl jednotlivý obrázek vždy jen jednou.
Happy Monsters Friends
Logické hry - 24x
Pokud hledáte hru, jejíž dohrání bude pro váš mozek skutečnou makačkou, tak zkuste právě superhru Happy Monsters Friends. Vaším úkolem je rozložit příšerky, aby se spojily ručkama. Nesmíte nechat volnou ani jednu ruku.
Salt Monsters
Logické hry - 23x
Tak tyhle malé potvůrky jsou skutečně hladové. Chtějí jíst, a to velmi moc. Jednou z jejich laskomin je sůl. Vaším úkolem bude pomocí linek dopravit sůl až k jejim mlsným jazýčkům. Zrníčka hezky rozdělte mezi příšerky.